Tumbe 3397 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 8.2.2020. at 14:01, Nikola2607 je napisao: Danas se malo provozao...ne skidam osmeh sa lica Sutra 10 stepeni pa planiram stotinak km. Jel bilo juče stotinak ili "malo" više km??? Pitam zbog svojih skorašnjih iskustava sa prvim vožnjama. I ja sam planirao "max stotinak", kad u prošlu nedelju napravih oko 330km. i vreme za 1. servis... Svakako uživaj, jer ti osećaji prvih vožnji novog motora (mislim nov kao NOV iz radnje, a i NOV kao nova marka koju nisam vozio do sada) teško mogu da se porede sa bilo čime.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Tumbe je napisao: Jel bilo juče stotinak ili "malo" više km??? Pitam zbog svojih skorašnjih iskustava sa prvim vožnjama. I ja sam planirao "max stotinak", kad u prošlu nedelju napravih oko 330km. i vreme za 1. servis... Svakako uživaj, jer ti osećaji prvih vožnji novog motora (mislim nov kao NOV iz radnje, a i NOV kao nova marka koju nisam vozio do sada) teško mogu da se porede sa bilo čime.... Motor je fenomenalan, jos se navikavam ali me odusevljava. Planirao juce do Nisa lokalnim putevima i deo auto puta, na zalost morao sam da se vratim zbog posla pa sam na kraju provozao po gradu samo 50ak km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 10, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko servisnog intervala, ne bi se Ducati zezao oko 4 godine garancije na agregat. Tako da je ok taj interval, ali uz upotrebu onog ulja koje on propiše što je u ovom slučaju Shell Advance 4T Ultra 15W-50 ulja, plus. @Nikola2607 samo se konsultuj sa ljudim iz Ducati -ja i služiće te Multistrada dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jovan Ristic je napisao: Ovo oko servisnog intervala, ne bi se Ducati zezao oko 4 godine garancije na agregat. Tako da je ok taj interval, ali uz upotrebu onog ulja koje on propiše što je u ovom slučaju Shell Advance 4T Ultra 15W-50 ulja, plus. @Nikola2607 samo se konsultuj sa ljudim iz Ducati -ja i služiće te Multistrada dugo Naravno, svakako ću motor održavati kod njih, pa kako oni kažu. Na moju žalost, po prirodi sam perfekcionista, pogotovo kad su motori u pitanju. Sigurno mu neće smetati zamena ulja na 10.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Februar 10, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Nikola2607 je napisao: Naravno, svakako ću motor održavati kod njih, pa kako oni kažu. Na moju žalost, po prirodi sam perfekcionista, pogotovo kad su motori u pitanju. Sigurno mu neće smetati zamena ulja na 10.000 km Slažem se, isti sam po tom pitanju. Neće mu sigurno škoditi zamena ulja pre predviđenog intervala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, Ducatijem je i klinac oduševljen Ali ipak ostaje pri bavarcima, kaže oću em ve (u prevodu hocu BMW) i naravno mora da bude plavi, tako da ćemo ove sezone imati u kući jednu zdravu konkurenciju 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Greškom duplirao sliku pa obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Februar 10, 2020 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je kao da klinca učiš da navija za Zvezdu i Partizan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, severian je napisao: Ovo ti je kao da klinca učiš da navija za Zvezdu i Partizan Ne ucim ga ja sam hoce...taj je izabaro i nijedan drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad je, ima vremena. Naucice sta valja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Februar 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Motor. "Zašto" je na prednjem točku blatobran tako skraćen, nema funkciju? Nevezano za ovaj motor, rešenje "pomoćnog" blatobrana zadnjeg točka kod svih modernih motora sa ovakvim rešenjem se meni uopšte ne sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Blueser je napisao: Motor. "Zašto" je na prednjem točku blatobran tako skraćen, nema funkciju? Nevezano za ovaj motor, rešenje "pomoćnog" blatobrana zadnjeg točka kod svih modernih motora sa ovakvim rešenjem se meni uopšte ne sviđa. Prednji blatobran je iz dva dela, iskreno nije mi ni palo na pamet da pitam zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Nikola2607 je napisao: Prednji blatobran je iz dva dela, iskreno nije mi ni palo na pamet da pitam zašto. Morali inženjeri da ispravljaju dizajnere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Februar 13, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, djolji said: Morali inženjeri da ispravljaju dizajnere Kod zadnjeg ne pomažu ni inženjeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Inače, Ducatijem je i klinac oduševljen 2: Ali ipak ostaje pri bavarcima, kaže oću em ve (u prevodu hocu BMW) i naravno mora da bude plavi, tako da ćemo ove sezone imati u kući jednu zdravu konkurenciju 2:Priznaj da se mališi ovaj BMW igračka dopao zato što napred liči na Versys.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ProMaster je napisao: Priznaj da se mališi ovaj BMW igračka dopao zato što napred liči na Versys.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Aaahahahaha...ukopa me sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je cijena desmo servisa u Srbiji za taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.2.2020 at 12:09, mali_veseljak je napisao: Kolika je cijena desmo servisa u Srbiji za taj motor? Desmo servis se radi na pređinih 30.000km i košta oko 500 evra ili ukoliko se ne pređe ta kilometraža za 5 godina, onda se menjaju samo kaiševi (ne steluju se ventili) i taj servis košta oko 200 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam kada se radi. Cuo sam neke nebuloza cijene pabsam se zaprepastio 500 eur je prihvatljivo. Nadam se kupovini 950s krajem ove godine pa se pripremam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u porodicu vozaca Strade, nismo sekta kao gs-ovci ali boze moj :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2020 at 5:14 PM, mali_veseljak said: Znam, znam kada se radi. Cuo sam neke nebuloza cijene pabsam se zaprepastio 500 eur je prihvatljivo. Nadam se kupovini 950s krajem ove godine pa se pripremam 950s je strasan motor, imao sam priliku da ga vozim jesenas i mogu ti reci da je do nekih "normalnih" brzina bara bar sa vecim bratom, da ne pricam o tome sto ima svu mogucu elektroniku kao i velika strada. Pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, baracoka je napisao: Dobro dosao u porodicu vozaca Strade, nismo sekta kao gs-ovci ali boze moj Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Nikola2607 je napisao: Hvala Još nisi promenio motor u niku ili je nostalgija u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, djolji je napisao: Još nisi promenio motor u niku ili je nostalgija u pitanju A da zaboravio sam skroz...evo menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Promenjen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...