vukus 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da provali da li mi radi ili ne ventilator na Transalpu. Elem,sad sam vozio na ovoj beskonacnoj vrucini,i kazaljka mi je dogurala blizu crvenog,tacnije negde izmedju polovine i crvenog...i ventilator se jos nije upalio. Dakle,na kojoj poziciji one kazaljkice za temperaturu bi trebao da se zavrti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Retko se pali ventilator. Kad je bas vrucina a ti stojis dugo na leru onda hoce. Na termostatu pise da se pali na 100 stepeni. Kod mene se pali ovde: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 28, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I meni se palio tik ispred crvenog. Inace ga je veoma tesko naterati da se upali, transalp ima odlicno hladjenje. Meni se u voznji nije nikad upalio, cak i kad sam vozio po makadamu i sumi prva, druga, pa sam pomislio da ne radi. Zato sam ga ostavio da radi u mestu desetak minuta ( na vec je bio dobro zagrejan) i koncno se upalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se pali na 3/4 normalne temeprature.Ali samo kada stojim.U voznji se nije palio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 28, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se pali na 3/4 normalne temeprature.Ali samo kada stojim.U voznji se nije palio. isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se pali na 3/4 normalne temeprature.Ali samo kada stojim.U voznji se nije palio. isto me too Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Meni pali pred crveno, kao kod Josepha. Inace leti mi se non-stop pali kad se vozim po gradu. Ako hoces da ga testiras, ostavi motor da radi u leru 10ak minta. Sigurno ce da dogura do tacke paljenja. Odlican test je bio danas u Takovskoj na 33-34C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...