Fredi 4401 Napisano Januar 8, 2020 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako su sve kategorije vozile istom rutom a izglaeda da prve cetiri etape jesu, motocikli najbrzi a kvadovi najsporiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 8, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan http://www.plumrace.com/2020/01/sagmajster-sam-po-mraku-u-pustinji-pronasao-sve-cek-tacke/?fbclid=IwAR0nt36NiCAGU1Wt1BKJoY3DE3LGVYSHSr09UVERimGjFYMSTVqumXpAfN0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 9, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, SlobodanR1 said: Od kako je limit spušten na 450 ccm, svi ostali su drastično pali, jedino KTM-u je to odgovaralo... A pre smanjenja im nije odgovaralo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, to crank je napisao: A pre smanjenja im nije odgovaralo?! Ne kao sad.Sad su apsolutno dominantni. Takođe, sa smanjenjem kubikaže mnogo su naškodili suštini Dakara, a to je klasa "malemoto". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi ga aman ona brlja Subotica Spas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 9, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, SlobodanR1 said: Ne kao sad.Sad su apsolutno dominantni. 7 pobeda za redom na 690, po 7-8 u top 10 svake godine... Ne može dominantnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 9, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2007, poslednja godina 690-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Januar 9, 2020 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Januar 9, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam izbaksuzirao KTM-a Inace "+" za tekstove @Jovan Ristic. Tek sam sad video da ti pises etapne izvestaje Da li ima neki lik kao sto je bio Lyndon Poskitt 2018. godine da se snima ili pravi videa,a da vozi Dakar ove godine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Januar 9, 2020 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @NaVi hvala, trudim se da izbacim kraće izveštaje čim se završi etapa. Ne znam da li neko od takmičara snima i izbacuje odmah videa. Na Dakar youtube kanalu se tokom dana izbaci dosta snimaka pa tamo može da se isprate dešavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2020. at 19:03, NaVi je napisao: Lepo sam izbaksuzirao KTM-a Inace "+" za tekstove @Jovan Ristic. Tek sam sad video da ti pises etapne izvestaje Da li ima neki lik kao sto je bio Lyndon Poskitt 2018. godine da se snima ili pravi videa,a da vozi Dakar ove godine? Poskitt vozi Africa Eco race, oibjavljuje na njegovom yt kanalu svaki dan izvjestaje sa etapa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Njega i ja pratim ali sam posle pitanje svatio kao da li ima jos neko osim njega, pa sam izbrisao post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2020. at 10:44, Bigor je napisao: Ubi ga aman ona brlja Subotica Spas Mrvica... Dajte, aman, coveku parce 'leba, kalirao!!! Ako izgubi jos 20 kg, bice DSQ jer je laksi od motocikla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 11, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, abarth_maniac je napisao: Mrvica... Dajte, aman, coveku parce 'leba, kalirao!!! Ako izgubi jos 20 kg, bice DSQ jer je laksi od motocikla... Budimo optimisti 2025. godine plata u Srbistanu će biti 900 evrova a Sagmajster u prvih 10 na Dakaru!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Januar 11, 2020 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, vava said: Da ne poveruje covek kako to lagano ide bez gume, kakva reklama za sponzore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Januar 11, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavio ga Toby Price u fazonu: Spala mi guma daj mi tvoj tocak, tebi ionako ne treba Dobro mu nije ceo motor uzeo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Gaborove izjave nakon svake etape https://www.youtube.com/channel/UC8cv8Aut5ya3Z3i1_xqB4bA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Jel teraju oni na museve i kako tako unistavaju gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 11, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vava said: Jel teraju oni na museve i kako tako unistavaju gume? Da. Uništavaju ih vozeći 160 ma sat po kamenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 11, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam razumevanja ni mrvicu za ovu Gaborovu turističku vožnju. Na zalost,ne mogu da navijam za njega. Učestvovanje na Dakaru košta brdo para. Naših para. Posebna je priča stranačka pripadnost. Gadi mi se,gadi. Jebi ga sad ,ako si vec otišao na trku daj gas. Ako voziš turistički plati sam. Ja kad nemam love sedim kod kuće i ćutim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko koliko kosta otprilike ucesce na reliju za bajkere? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 11, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kotizacija oko 15000,asistencija oko 18000,gume i punjenja za gume oko 5000,hotel,avionska karta,transport motora,delovi,ulja,filteri... Ja ne verujem da je ispod 50000. Plus oprema koju moraš imati bar dva kompleta. Jedan voziš,dugi u rezervi. I motor,naravno. Realno,za državu to je sitnica para,ali ne plaća sve država. Dobar deo toga plate i sponzori. Za kvad je otprilike slično,s tim da imas duplo vise guma. Za automobile ide duplo pa na gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Januar 11, 2020 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike tako. https://steemit.com/sport/@tamat/how-much-does-participation-in-the-dakar-rally-cost-let-s-count-together Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covek je nekada napravio ime i na osnovu toga posle samo gurao tocak dalje. Da li je to sto je napravio bilo i tada vredno ili ne je neka druga prica. Tocak se kotrlja. Slicna stvar u drumskom biciklizmu. Za odlazak na Svetsko prvenstvo koje je svake godine, svaka zemlja osvaja poene i na osnovu broja poena se odredjuje koliko takmicara ide po disciplinama. Kod nas ogromnu vecinu poena u drumskom biciklizmu osvoji jedan takmicar, sprinter koji dobija neke slabije trke ali nekako izgura kvotu za jednog takmicara. Onda savez svake godine salje njega na Svetsko prvenstvo koje on godinama ne zavrsava jer su staze na svetskom prvenstvu teske i pravljene za brdske, eventualno univerzalne vozace. Nikad ili vrlo retko za sprintere. A pored njega uvek ima par brdskih vozaca koji bi bar zavrsili trku, ovako nemaju sansu ni da ucestvuju. Inace je mnogo lakse i vece su sanse da sprinteri osvajaju bodove nego brdski vozaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...