Marko05 5610 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Branko je napisao: Jbga bila korona. Ахахаха, ове године Путин не да. Било је кандидата упркос корони. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @gavrela nije za Viteza, njemu treba posebna grupa, GS Vitez 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4852 Napisano Novembar 30, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Nešto razmišljam da mozda ove godine napravimo presedan i tu titulu dodelimo onima koji nisu sa nama ... Laki Vladano, Painkiller, Miloš-v .. Veliki ljudi , divne duše .. Svi koji su ih poznavali znaju da oni to zasluzuju ... Eto 12 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17056 Napisano Novembar 30, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2364 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, GR 46 je napisao: Nešto razmišljam da mozda ove godine napravimo presedan i tu titulu dodelimo onima koji nisu sa nama ... Laki Vladano, Painkiller, Miloš-v .. Veliki ljudi , divne duše .. Svi koji su ih poznavali znaju da oni to zasluzuju ... Eto Zasto ne svima njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto razmišljam da mozda ove godine napravimo presedan i tu titulu dodelimo onima koji nisu sa nama ... Laki Vladano, Painkiller, Miloš-v .. Veliki ljudi , divne duše .. Svi koji su ih poznavali znaju da oni to zasluzuju ... Eto Iskrena podrska za predlog Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Promenio Novembar 30, 2022 član Bigor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za nominacije. Polaskan sam, zaista! Ali evo ako moze da se usvoji i moja nominacija i podrska za koleginicin @GR 46 predlog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, GR 46 said: Nešto razmišljam da mozda ove godine napravimo presedan i tu titulu dodelimo onima koji nisu sa nama ... Laki Vladano, Painkiller, Miloš-v .. Veliki ljudi , divne duše .. Svi koji su ih poznavali znaju da oni to zasluzuju ... Eto Iskrena podrska za predlog 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9924 Napisano Decembar 1, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam predlog. Promenio Decembar 1, 2022 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto razmišljam da mozda ove godine napravimo presedan i tu titulu dodelimo onima koji nisu sa nama ... Laki Vladano, Painkiller, Miloš-v .. Veliki ljudi , divne duše .. Svi koji su ih poznavali znaju da oni to zasluzuju ... Eto Sjajna ideja, moj glas ide za LakijaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imam pravo glasa, moj predlog za #yogibear , mislim da ne treba objašnjavati zasto. 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Decembar 2, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DuleTs je napisao: Ako imam pravo glasa, moj predlog za #yogibear , mislim da ne treba objašnjavati zasto. Podrzavam iz 100 razloga. Posthumna odlikovanja su besmislena uvek, a narucito ovako simbolicna odlikovanja kao sto je "bjb vitez". Mislim da #yogibear treba da vidi da ga redakcija ovog foruma smatra vaznim clanom ove virtuelne zajednice. A o zaslugama zbog kojih bi trebao da dobije ne bih da pisem... 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je isto za Yogibear-a i isto mislim da nema potrebe objašnjavati zbog čega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 645 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje predlog ide za Yogibear-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Decembar 2, 2022 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Otvorićemo temu danas za predloge za Vitezove. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...