drmilan_ 5407 Napisano April 10, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Borkosan said: Pre nego ga zatamnis trajno probaj najpre neku bilo kakvu tamnu foliju da zalepis da vidis kako je voziti tako. Taj vizir je visok pa moze da se desi da ne vidis put kako treba, a tek noću. Prvenstveno zbog toga nisam nista radio, kad sam ono naprskao nista se nije videlo, jedino drugi vizir da odradim i to je to, kod Ivana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje resenje je nov vizir, tebi treba providan ovakav jer njegova visina ne dozvoljava da bude 100% zatamnjen. Ali crni vizir ce promeniti motoru licni opis. Jos jednom svaka cast za kolor semu. Ono sto bi ja sredio da je moj motor je taj vizir, jednaka boja felni, ispolirane vile i lepse sediste. Kazem zbog toga sto mi se TA svidja generalno kao 'naprava' i verujem da cu jednog dana imati jednog samo seriju mladjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 10, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Zlatko LA said: Najbolje resenje je nov vizir, tebi treba providan ovakav jer njegova visina ne dozvoljava da bude 100% zatamnjen. Ali crni vizir ce promeniti motoru licni opis. Jos jednom svaka cast za kolor semu. Ono sto bi ja sredio da je moj motor je taj vizir, jednaka boja felni, ispolirane vile i lepse sediste. Kazem zbog toga sto mi se TA svidja generalno kao 'naprava' i verujem da cu jednog dana imati jednog samo seriju mladjeg. Iskreno mi se mladji ne svidja, moj model je poslednji koji mi se svidja od TA. Tockovi su u planu za narednu zimu u zlatnu boju kao sto je na novoj africi, ta boja mi je nekako oznaka endura i drugu nisam ni razmisljao. Sediste mi je ok i za sad ga ne bih menjao, jedino cu o viziru da razmislim, o tom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Septembar prosle godine kad je kupljen i sad 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 18, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vizir riješi a felgu otraga u zlatno.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 18, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, el classico said: Samo vizir riješi a felgu otraga u zlatno. Vozim motor, nisam bajker. Bice bice... za sad nek se vozi ovako pa cemo vizir u hodu, kad naletim u bg onda cu do ivana da vidim sta i kako a felge na zimu bitno da mehanicki radi kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano April 29, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Porucio kod ivana danas novi vizir vaki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir izgleda brutalno na TA. Jel to fabricki?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Mislim jel Ivan pravi po ugledu na fabricki ili?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je duplo duži od fabričkog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Duzi je od fabrickog naravno, ne znam nikog ko vozi sa tim malim fabrickim. Cak je i taj moj sto je trenutno na motoru pravio Ivan nekad davno. Sad mi pravi novi kao sa slike @knez.mladja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 18.4.2020. at 19:05, drmilan_ je napisao: Septembar prosle godine kad je kupljen i sad Pobegla ti je nalepnica napred- nadole, crvena se zavukla ispod. Verovatno nije bilo lako izvesti da bude perfect. Mozda jer su šare za stariji model koji je imao masku koja bi lakse pratila pravu liniju il? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, gox said: Pobegla ti je nalepnica napred- nadole, crvena se zavukla ispod. Verovatno nije bilo lako izvesti da bude perfect. Mozda jer su šare za stariji model koji je imao masku koja bi lakse pratila pravu liniju il? "To smo tako hteli" uzrecica koju kazemo kad nije ispalo kako smo zamisljali Da znam da je pobegla. Zajebano je bilo napraviti da prodje oko migavca, znam da fabrikaner ima jos deblje linije, al posto vise svakako nije fabrikaner onda je eto vako. Voleo bih da crvena linija ide u ravni sa ostalim, al posto je radio kolega badava, i namucio se oko svega, nisam hteo da budem tolika picajzla pa da ga smaram za to malo. Kako je nekad bilo sad je bruka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Što bi moja baba rekla, ove su ga boje “otvorile” Sad je nekako veseliji, lepši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog toga sam i isao na svetlu, da ga malo "otvore" nije mi se svidjao onako ni malo. Da sam ga kupio u fabrika stanju ne bih menjao boju, al posto je bio kakav je bio farbanje je bilo neminovno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vizir je onda trebao da bude fabrika bas dobro izgledaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Paaa da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Maj 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Previsok. Zatamnjen pa ne vidiš dobro na 2m ispred sebe što je naročito zeznuto ako upadneš na neki makadam. Hoće da trese glavu levo desno u zavisnosti od brzine i tvoje visine. Mada... Možda se to kod tebe ne dešava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan @arakis Pored vlaznih maramica definitivno sledeci najbolji pronalazak/izum je podesivi vizir na tockic ili ti dugme ako mu je papren mali sevisSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Maj 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gornji post iz direktnog ličnog iskustva Ipak sve zavisi i od visine vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam uzeo nastavak, ja sam 194 i smeta mi taj ivanov produzeni na 100 na sat, glava ko se kovitla samo tako, sa ovim produzetkom vizira mi je ok, preko vidim a glava mi stoji mirno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na temu o mom motoru. Hteo bih preko zime da mu uradim tockove da budu u istoj boji, novoj, svezoj. Voleo bih da budu u zlatnoj did boji, gledao sam snimke na YT kako farbaju bez skidanja zica i svih ostalih stvari. Da li je to izvodljivo i koliko je to kvalitetno i izdrzljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...