sale600 367 Napisano juče u 07:44 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Blackened je napisao: A kako vozite motor da nema tragova koriscenja . Konstantno održavanje, redoviti servisi na 6t km, nema divljanja, dizanja na zadnji, na sreću niti 1 pad, ne dam nikome da vozi, ne vozim suvozačicu, kada ga ostavim odmah ide na štendere, stoji u grijanoj kancelariji na crvenom debelom tepihu, koristim kvalitetne premaze za zaštitu i sjaj plastika, kvalitetan alat da se na šarafima ne vide tragovi, čak matice zaštitim krep trakom. Izbjegavam kišu koliko je god moguće. Vožnja isključivo samo po cesti. Gadna sam picajzla i sve radim sam. Imao sam vulkanizersku radionu i brzi servis. Mijenjam gume sam da mi netko ne ošteti felge, a i ne dam da mi neki priučeni majstor skida točkove i to radi i nešto sjebe. Dakle kada sam ga prodavao došao prijatelj sa majstorom. Majstor gleda i odmah kaže: Pa to je novo. Prijatelj je znao da ima 106t km, a majstor kada je pogledao sat nije mogao vjerovati. Svaki moj motor za mene je živo biće i član obitelji. Znamo puno puta i popričati Osim porodice i motora ništa me drugo toliko ne zanima. Npr. kada radim nešto veće po zimi strpam ga u dnevnu sobu. Ovdje je bilo štelovanje ventila na 100t 3 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11696 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3653 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Apropo te kiše,jesam ranije kretao u vožnju,pa se vraćao,znam da ću opet 3 dana provesti oko njega,a ne mogu...E onda sam kupio perač,operem,ne diram jedan dan,malo posle fizike i hemije i ekstra.I dosta sam gubio vremena na čišćenje,pranje lanca,sad ga nema,mada kad vidiš učinak ,kao nov,@ebeš leđa. Ljubomoran sam na one koji mogu da ga ture u sobu ili barem u verandu,terasu zatvorenu...ih to je pos'o,pa ga pickaš.I meni je na toplom u podrumčetu,džabe je kad tu nema šta nema...eto ideje da preberem to,onda ću imati mesta. PS prešao oko 5-6000,od toga 2500 more i Rumunija...slabo...ne vredi kad ti samo vikend slobodan,ranije sam radio po smenama,dva prva,dva druga,dva treća,dva slobodna...Dve treće prespavaš,kao da si slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2229 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1513 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, sale600 je napisao: nema divljanja, dizanja na zadnji Ја сваки нови мотор прво истерам на стазу, издивљам се, осетим мотор и његове лимите. А онда долази на ред и вожња на задњем да осетим баланс и да једноставно упознам мотор. Оћеш ми дати круг на твом мотору :] Promenio pre 19 sati član Gajo Sevojno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 367 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Gajo Sevojno je napisao: Ја сваки нови мотор прво истерам на стазу, издивљам се, осетим мотор и његове лимите. А онда долази на ред и вожња на задњем да осетим баланс и да једноставно упознам мотор. Оћеш ми дати круг на твом мотору :] Neću. Ni mrtav. Pogledaj video do kraja pa zaključi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2229 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1513 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Погледао, возач мт 7 има лоше путање и вероватно и седи пасивно на мотору јер превише обара мотор а није ни скинуо шафове са ногоступа. А возач Р мотора се на крају сморио па га обишао. Јесам нешто пропустио Promenio pre 1 sat član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 367 Napisano pre 35 minuta Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gajo Sevojno je napisao: Погледао, возач мт 7 има лоше путање и вероватно и седи пасивно на мотору јер превише обара мотор а није ни скинуо шафове са ногоступа. А возач Р мотора се на крају сморио па га обишао. Јесам нешто пропустио Ne bih više da kvarimo temu, a propustio si da je to lokalna cesta, a ne pista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...