Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavila mi se reklama za neku pametnu kacigu na fb, budućnost je stigla bacite pogled na promo video: trenutna cena na akciji je $33.80, inače košta $199.90 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12617 Napisano Novembar 17, 2019 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti ne zvuči nerealno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16695 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oh jos jedna kickstarter prevara <3 Odlican materijal za Thunderf00ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Alekre said: Jel ti ne zvuči nerealno? Tehnologija skroz realna ali mi je cena nerealna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Novembar 17, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Acko017 said: trenutna cena na akciji je $33.80, inače košta $199.90 Ako odeš na njihov sajt: World's Most Advanced Smart Motorcycle Helmet | Distraction-free technology to enhance your ride. Heads-up display. 2K wide-angle camera. Alexa voice control. Revolutionary Riding System. WWW.JARVISH.COM odvede te na Indiegogo gde je Early Bid cena $499 USD što je već realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kada dođem na njihov sajt sa tog oglasa meni računa promo cenu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6060 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jebo mater ako se ne bih slupao već u prvih sto metara. Sve živo znaš, samo ne gledaš gde voziš. A pride bi mi se zavrtelo u glavi jer ne znam da l' idem ili se vraćam. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16161 Napisano Novembar 17, 2019 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan S'jedne strane zanimljivo i neumitno će deo ovih drangulije ugledati svetlo dana i kod etabliranih proizvođača. S'druge strane, drumovi nisu nebo i motocikl nije borbeni helikopter ili avion. Za većinu ljudi/situacija je sve ovo previše i nepotrebno. I niko ne može da napravi "pametnu" kacigu koja će da nadglasa nepametnu glavu. BTW, kažu da im baterija traje 4 sata. Što u realnom životu znači 2,5-3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16695 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koliko beskorisnih informacija. Vreme - imam sat. Brzina - brate imam sat na motoru znam koliko idem. Vremenska prognoza - imam oci, vidim. Kompas - sta sam ja Marko Polo??? 5 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7699 Napisano Novembar 17, 2019 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Citajte malo!! Ne gledajte samo slike! Kaciga ne postoji... Crowdfunding is not shopping. Your donation is a way to support a project but does not guarantee that you will receive a perk. Milosevic vas je vec jednom zajebao kad ste finansirali onaj "zajam za preporod" putem crowdfundinga 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo li je link do webshop-ahttps://sabinor.shop/products/jarvish-the-smartest-motorcycle-helmet-ever-made Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Our guarantee We will do everything in our power to provide excellent customer service support to assist everyone as we place a high value on absolute zero risk customer satisfaction. We ensure that every customer is 100% satisfied in every aspect! If you are not satisfied with the delivery, you can apply for a refund. You can pay with PayPal, which will protect your funds.If you do not have a PayPal account, we accept all credit CARDS: just select PayPal and click pay with debit or credit card Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16695 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, ser said: Citajte malo!! Ne gledajte samo slike! Kaciga ne postoji... Crowdfunding is not shopping. Your donation is a way to support a project but does not guarantee that you will receive a perk. Milosevic vas je vec jednom zajebao kad ste finansirali onaj "zajam za preporod" putem crowdfundinga Pa zato je moj prvi post bio - jos jedna kickstarter prevara. Najjace sto ljudi preko istog legalno pokradu milione ljudima i nikom nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Novembar 17, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina je isto aktuelna bila Skully AR , i kad je konacno dosla (kod vrlo malog broja ljudi, od onih koji su je podrzali na kick-u) daleko od toga da je ispunila ocekivanja. Naravno Amerikanci u svom stilu su tuzili kompaniju koja je promenila vlasnika... i bla bla bla https://fortune.com/2016/08/14/fraud-allegations-hud-skully/ https://www.youtube.com/watch?v=sj1xOjE8HJE Uglavnom, te price sa sajber-ku*ajber kacigama, su vec imale tuzan kraj, tj tuzan kraj po krajnje korisnike. Prica se da su pare od investicija potrosene na kola i striptizete, eh, sto neki umeju da zive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6060 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Citajte malo!! Ne gledajte samo slike! Kaciga ne postoji... Crowdfunding is not shopping. Your donation is a way to support a project but does not guarantee that you will receive a perk. Milosevic vas je vec jednom zajebao kad ste finansirali onaj "zajam za preporod" putem crowdfundinga Mene neće prevariti Mali su oni za ovu lopovsku državu koja nas je varala oduvek. I zajam za Skopje, zajam za Crnu Goru, zajam za preporod Srbije (ili za Kariće), banke koje popapaju sve što je u njima. Trak roba, trak pare. Ništa drugačije. Jeste 21. vek, ali su i prevare napredovale. A mogla bi i jedna analiza onih koji se razumeju oko tih kickstart prevara. Kako, gde se provaljuju, kako se prepoznaju. Mislim, znam da "ako je suviše dobro, onda je prevara", ali neki put ima i zaista dobrih/poštenih dilova. Kako ih razlikovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: A koliko beskorisnih informacija. Vreme - imam sat. Brzina - brate imam sat na motoru znam koliko idem. Vremenska prognoza - imam oci, vidim. Kompas - sta sam ja Marko Polo??? Nisu to baš beskorisne informacije. Kada sa tom kacigom vidiš neko dobro dupe pored puta, odmah imaš sve informacije u jednim kadru - "Video sam strašno dupe danas u 13.32h, pri brzini od 58 km/h i oblačnom vremenu dok sam išao na severoistok". Sa običnom kacigom za te informacije moraš da kolutaš očima unaokolo i tako potpuno izgubiš fokus sa dupeta... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6060 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To si u pravu... Popio sam ko zna koliko šljaga po kacigi od moje žene jer uvek vidi kad se okrenem za nekom prolaznicom (čitaj dobrim dupetom, grudima, kukom i strukom...). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce novija varijanta kacige meriti velicinu primecenog dupeta pored puta i na vreme upozoravati da se unapred zadata velicina (koju je odredio vozac) pojavila. Da se ne gubi vreme na bespotrebno gledanje na sve strane a i pogresne velicine . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, misa-pei je napisao: To si u pravu... Popio sam ko zna koliko šljaga po kacigi od moje žene jer uvek vidi kad se okrenem za nekom prolaznicom (čitaj dobrim dupetom, grudima, kukom i strukom...). Eto vidiš, sa tom kacigom bi mogao da voziš po principu "krompir gledam, meso vadim" - kao razroki za trpezom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zarekg je napisao: Verovatno ce novija varijanta kacige meriti velicinu primecenog dupeta pored puta i na vreme upozoravati da se unapred zadata velicina (koju je odredio vozac) pojavila. Da se ne gubi vreme na bespotrebno gledanje na sve strane a i pogresne velicine . Za tu verziju će biti doplata još $33,80... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 27, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.11.2019. at 16:54, zarekg je napisao: Verovatno ce novija varijanta kacige meriti velicinu primecenog dupeta pored puta i na vreme upozoravati da se unapred zadata velicina (koju je odredio vozac) pojavila. Da se ne gubi vreme na bespotrebno gledanje na sve strane a i pogresne velicine . A moci ce i da se jednim klikom posltavi slika na BJB u temu "but & guz" Vidis da takva kaciga moze da bude jako korisna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Novembar 27, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan J.bo kacigu koja nema Bitcoin Trader... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Novembar 27, 2019 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan he he i ove glupe su paprene, mogu da zamislim pošto će biti pametna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 27, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, cikamiroslav said: he he i ove glupe su paprene, mogu da zamislim pošto će biti pametna pa 34$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...