ser 7783 Napisano Novembar 18, 2019 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Dzejev sin je napisao: jos treba sa svakim manijakom s mangulicama i ostalima da se raspravljam Trebao si ti da uzmes u zamenu one prasice i jarice! Slave... veselja... pecenja... nove godine... bozici... Lako bi to rasprodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam al se mangulica vec dva puta prasila i nije to dobro vise a prasici mogu samo u kobasice trenutno.Hteo lik da me zajebe al nije mu uspelo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već, sa još jednim kolegom, pravim planove da zapucamo kod Džejevog sina pa da mu malo pripomognemo u sređivanju tog XTa. Ne zato što se sažaljevamo, baš naprotiv...jer vidim sa koliko energije i želje pristupa svakom izazovu, što toliko želi da sredi taj motor i što ne odustaje iako naiđe na (naizgled) nepremostivu prepreku... Ima taj XT da fercera još dugo godina pod guzicom Džejevog sina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazite pomagajte,al cek da stignu delovi da ima sta da ceprkamo i da vozimo.Ne odbijam drugarsku pomoc u tom smislu,aa,njet,znam da ne znam.Sad sam podigao motor na ormaric,ceka operaciju:)Kake dizalice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Реално, ја сам помогао више него ико! Док сам био ту, палио је као мина, није замуцкивао на леру, није цурела виљушка и, најбитније, није хучала трећа брзина! Ако је неко заинтересован, исцелитељску моћ ћу радо користити на вашим мотоциклима, уз скромну новчану надокнаду, гаранција 12 часова! 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste stvarno nije hucala.Ulja je bilo onako za lek na viljusci al ne ovoliko kao posle tvog odlaska.A ne stucka jer sam mu zatego onaj sraf u cevcici dole. Sad kad zahuci ja stisnem kvacilo i prestane taj zvuk.Probao sam nizbrdo u trecoj pustim korman i huci sacuvaj boze. To najbolje vise da ne pominjemo dok ne dodje neko bez magijskih moci da vidi sta mu je stvarno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 18, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti pomognem da ispraznimo gajbu piva to znam oko motora 1 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Реално, ја сам помогао више него ико! Док сам био ту, палио је као мина, није замуцкивао на леру, није цурела виљушка и, најбитније, није хучала трећа брзина! Ако је неко заинтересован, исцелитељску моћ ћу радо користити на вашим мотоциклима, уз скромну новчану надокнаду, гаранција 12 часова! Znaci viljuška je propisala nakon sto si ga obrnuo krug?Pitam se šta bi tek procurelo da sam ja okrenuo krug. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Неее, нисам смео, да сам обрнуо круг, ја бих пишнуо! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah neeeee Nisam uspeo da ga nagovorim da provoza.Nije smeo jer je citao da sam ja sredjivao zadnji tocak i prednju kocnicu,video zadnju kocnicu na stolu pa kao neka ne moraaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма јок, не плашим се заустављања, има на форуму мој снимак како елегантно сјашем ако помислим да неће сам да се заустави Више ме је бринуло да не искривим фелну, чуо сам да су скупе за поправку 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 18, 2019 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, lestra je napisao: Mogu da ti pomognem da ispraznimo gajbu piva to znam oko motora Ja sam prestao da pijem pivo. Imam mali zeludac izgleda i posle 4 osecam se kao da sam se prejeo a nisam cirke i zapisavam okolo ko macor u teranju. Sad samo spricer cepam,i od piva mi se spava. Zubo legendo Daj link od tog snimka da vidim jos jedared,ne znam gde je ovde Promenio Novembar 18, 2019 član Dzejev sin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah neeeee Nisam uspeo da ga nagovorim da provoza.Nije smeo jer je citao da sam ja sredjivao zadnji tocak i prednju kocnicu,video zadnju kocnicu na stolu pa kao neka ne moraaaAaa daa! Nema dva diska napred Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A na proleće kada utegneš guju sorte poskok da napraviš jedan video klip, odnosno vlog da stvoriš. Na primer uz Resavsku na zadnjem točku. Znači šine, znači nebo, šine, nebo, šine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, ThePainkiller said: Ja već, sa još jednim kolegom, pravim planove da zapucamo kod Džejevog sina pa da mu malo pripomognemo u sređivanju tog XTa. Ne zato što se sažaljevamo, baš naprotiv...jer vidim sa koliko energije i želje pristupa svakom izazovu, što toliko želi da sredi taj motor i što ne odustaje iako naiđe na (naizgled) nepremostivu prepreku... Ima taj XT da fercera još dugo godina pod guzicom Džejevog sina... Uračunajte i mene pa ako se uklopim, eto zanimacije Ja sam na mojoj od kupovine do sadašnjeg trenutka radio: - napukla cev podrepa na levoj strani, zavareno - rebuild strujne instalacije od fara do repa, svi potrošači, regler + LED radno svetlo, 'nesalomivi' zadnji migavci... - gume koje su došle na motoru sam bacio, kao i guvernal - zamena lamela i opruga, štelovanje korpe, dihtung dekle, čišćenje nepovratnog ventila, nova sajla kvačila (staru bacio) - helicoil *2 za šrafove poklopca uljnog filtera - servis štapova - kompletna restauracija zadnjeg amortizera 2Kf (ima tema na forumu @icatenej ) - zadnji točak 18, rim-lock, silikonske podloške za ventile + šuspleh 2Kf - ležajevi prednjeg točka - kupio drugi rezervoar, unutrašnja zaštita rezervoara epoksijem, farbanje spolja, slavina - filter vazduha samogradnja - x-ti put punjenje lonca vunom, pravljeni db killer - kompletno sređivanje oba karburatora - krpljenje uljocura na ramu, dno rezervoara ulja - presvlačenje sedišta, trimovanje sunđera - zamena repa i zadnjeg svetla za fabričke - trenutno mi je zadnji točak 17 na pletenju, kupljeno sve novo da se napakuje, osim žica (pukla jedna u vožnji, na putovanju) - kastom poluga menjača - limena zaštita zadnjeg kočionog cilindra - duboki ATV Rental guvernal, Ufo alu štitnici sa dodatnim štitom, skraćene poluge, grip obloge za poluge, nov kočioni cilindar prednje, elektro komande zamenjene, preklopni retrovizor (trebaće još jedan, da bude dva zbog tehničkog) - nova podloška matice prednjeg lančanika, nove podloške matica zadnjeg lančanika za 17 točak, novi limčići za pločice napred, novi roleri pogonskog lanca - zamenjen anlaser - u međuvremenu je oblajznulo još nekoliko navoja kojekude po agregatu, sreća pa ne curi nigde ništa što ne treba, biće sređeno kad se bude radila generalna - ne mogu da se setim više... Šta je ostalo da se uradi: - zamena lonca nekim kulturnijim, tišim (30 - 120 evra) - kompletan i potpun rebuild zadnje viljuške i linkova (100 - 150 evra) - generalna (karike, glava, dihtunzi, nepovratni ventil ulja, lanac bregaste, ležajevi u agregatu, dal će trebati klip, klipnjača i ko zna šta još, to će se tek videti) (300 do 800 evra) Napisao sam već da sam moju XT kupio u 'voznom' stanju Al taj motor ima dušu, tako da... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan dodatak: Pored pletenja zadnjeg točka 17 (taj mi služi za u dvoje i sl.), krenuo sam u akciju 'prefarbavanja' celog motora. Predhodni vlasnik je ofarbao ceo motor kao da je auto, gomila gita, farba za kola i lak na kraju. Istina, to je sve urađeno vrlo kvalitetno pa se u silnim njegovim padovima i nije mnogo ogulilo. Ali se ogulilo dovoljno da, uz razne nalepnice nasumično lepljene, motor postane šaren kao cirkuska šatra. Osim toga, kako sam počeo da skidam staru farbu i git, skontah da će motor biti najmanje 10 kila lakši Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan UAjooooj!!! O tome ja pricam. Tebi svaka cast to je bas bas veliki posao i sve muke sto idu uz to,a ima ih,nije sve zabavno i bez frustracija. Gde pletes tocak je meni bitna informacija posto me to ceka u buducnosti? Elem,ja sam takodje danas bio vredan,stapovi su skinuti a odvijanje imbusa na dnu stapova ide lakse dok su stapovi na motoru.Osovina posluzi da se ne uvrcu stapovi,imbus 10 i otpusteni imbusi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 19, 2019 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam stapove a da ne ide sve kako treba pobrinuo se jedan sraf sto steze stapove.Sve sam skinuo normalno a taj jedan nije mrdnuo a vec je naravno bio sjeban.Sraf je za kljuc 12 ali ne prima vise ni 12 ni 11 ni nista.Oduzeo mi je bas gomilu vremena i snage,na kraju sam resio da ga unistim i izvadim. Moracu nabaviti onaj ekstraktor srafova... Promenio Novembar 19, 2019 član Dzejev sin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E da,pominjes rolere lanca,video sam to na wemoto al moj motor ih nema,ne vidim ih ni u prirucniku a ne znam ni gde se stavljaju.To su oni tockici?Sta gde,kako i zasto ako te ne mrzi da mi objasnis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Plete mi jedan drugar iz zemuna. Ovde je na forumu pa ako želi, javiće se, da ga ne poturam jer ne radi to uslužno. https://duckduckgo.com/?q=xt600+chain+rollers&t=ffnt&atb=v186-1&iax=images&ia=images Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6402 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 3038 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Staviš točak od rolšue. Možda da se malo obradi da bi bolje legao. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 20, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Par postova koji su sadržali elemente pasivne agresije i aktivne uvrede, je obrisano, idemo dalje lagano i bez stresa 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi!!! Nema nista novo kod mene sto se motora tice,stigli su delovi za viljuske i jurio sam po gradu ceo dan.Ono imaju ovde a nemaju nesto drugo i sve tako.Na kraju sam kupio lezajeve za tockove na jednom mestu,svecice na drugom,ulje za vile na trecem... Al danas je moja radionica i prihodovala Dosao neki deda,s yugom.Zaboravio kljuceve od kola u gepeku Kaze daj neki pajser,sipku.Terao me da probam kljuc od motora.Nemam reko.Nema ni cekica,samo sekira.Ponovio je rec stangla i pajser jos 276 puta,dok sam mu ja razvaljivao gepek.Ovo tako pogresno zvuci al neka ga hahhahaha. Sad ce to majstor casom ti otvori:) Pomakni se odo po alat.Gledaj samo kako se obija auto Donosim sekiru i sekac,srafciger,neki komad armature,samotnu ciglu nasao usput. Deda Privukao sam ceo komsiluk koliko sam tukao po jugicu.Ona armatura se pokrivila u upitnik. Nabio sam mu neki kljuc kad je gepek malo proradio,podigoh ceo zadnji kraj juga nece da pukne bravaTu mi deda pomogao u dizanju auta. Mrak ne vidi se nista. Sekac zavrsava posao.Psujem zastavu kako jaka bravaOpalio sam se sekirom po ruci jednom a po yugu bar 4xIma deda ujutru kad se otrezni da popizdi,radice ceo zadnji trap. Hvala ti sinko,bez tebe nista. Nista deda,pivo pijem. 1 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Novembar 20, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ste imali kljuc, od drugog Yuga 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Novembar 20, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ti si verovatno jedini čovek na svetu koji ne ume da otvori bravu na gepeku Yuga. Crni ti šta napravi od Yuga. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...