drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi sebičan, kad budeš gledao puževe kako pasu, napravi neki video snimak, pa postavi ovde, da i mi iz grada vidimo kako puževi pasu ( kod mene na petom spratu nema puževa ). Ponekad dole kod ulaza naiđe po neki jež, al retko . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ... vidis, nisi sam. Neko vidja mravojede, neko puzeve, neko kornjace.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18117 Napisano Maj 29, 2020 Integrisan, 5359 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte u mom mestu su se oduvek dogadjale strasne stvari. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Maj 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 14.5.2020. at 13:38, Bojan82 je napisao: Evo one tezge o kojoj smo pisali, napravio sam je juče, da malo složim sve. Ovako nešto i ja planiram da uradim, imam neki stari razjeban orman pa ću vrata da iskoristim, dojadilo mi da burlam po kutiji svaki put kad mi nešto treba, jer po marfiju, ono što mi treba je uvek zatrpano na dnu, nekad nije bilo problem jer nisam imao puno alata, ali vremenom sam nakupio dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, utipluješ na par mesta i rešen problem. A ne košta ništa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Za motor neću ništa da pričam osim da se nije maklo s mrtve tačke. Još uvek ne znam šta je kvar. Ako uspemo da postignemo neki dogovor za dalje, da se to završi u nekom razumnom roku, ako ne, kupim pinkle neka ga neka stoji kod mene.Kakav je da je, moj je nisam ga našao na ulici. Ima i priče da ga prodam tamo, mada se tu predomišljam. Neka ga kod mene. Bolje da stoji kod mene nego tamo. Bar znam da je tu, i mogu da ga briskam od prašine kad mi dosadno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Riješenje mora postojati.Ako je potrebno ulkjučujem se u humanitarnu akciju. Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam po ko zna koji put Bojanov post i ništa mi nije jasno. Tek sad sam skontao da vjerovatno neke stvari ne idu kako bi trebale ići. U pitanju je “mrtva točka”i nejasnoće po pitanju dijagnosticiranja kvara a vjerovatno je i komunikacija “oštećena” jerbo Bojan piše “ako se uspijemo dogovoriti kako dalje” i “privođenje radova kraju u nekom razumnom roku” Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da kolega @abarth_maniac ima podosta posla, kao i manjak vremena, ali mislim da bi bilo u redu da (posle ovoliko vremena) se barem dijagnostikuje kvar na dotičnom motoru... Voleo bih da sam bliže pa da mogu da pomognem, makar da rasturimo mašinu, da se vidi šta je u kvaru, pa bi onda (čini mi se) stvari tekle malo lakše i brže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i problem sa delovima zbog uvoza,neka on objasni ima nas koji bi bi pomogli samo da se masina osposobi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evi da se ogkasim, posto je motor kod mene a sad sam pricao sa Bojanom. Ja sam mu rekao da motor ne racuna pre maja, jer cu mu raditi besplatno, pa ga necu staviti u prioritet. Skinuo sam plastike i rezervoar, oprao agregat i tu sam stao. 18.02. Sam poceo da radim na novom radnom mestu, gde sam mnogo vise zauzet, te manje vremena imam za privatan posao. I to ne bi bio problem, i ispostovao bih rok. Ali sam zbog korone bio preko 60 dana onemogucen da pridjem garazi. Bojan me je zamolio da mu vretim motor jer je izgubio strpljenje i poverenje. Ja cu mu motor vratiti po njegovoj zelji. Pokusacu o svom trosku to da uradim jer nisam imao nameru da mu izbijam pare iz dzepa a ispostavilo se da je platio dovoz motora... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto je ovako ispalo, zaista sam imao najbolju nameru... Ali ljudi smo, resice se. Bojan je bio iskren, rekao svoje misljenje, sve smo se dogovorili. Moje je sad da pokusam da obezbedim prevoz motora nazad a on ce pokusati da se snadje na drugu stranu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi baš žao što je kako je.A šta sad, kako dalje, ima li tko dobar prijedlog, ideju, misao?Kako Bojanu smanjiti patnju?Hvala svima na učešću i konstruktivnim prijedlozima.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eto baš tako. Ja sam opet srećan na neki način što se vraća Yamaha kući, pa neka je. Bar je tu kod mene. Kad se skupe pare popraviće se i taj kvar. Platio sam Slobi samo gorivo, i pozz za Slobu i Borisa ostadosmo prijatelji, bar telefonski za sad Biće to 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 502 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bedna cifra... Ali ja bih rado dao 20e da Abarth krene s radom. Ako se nadjejos još par ljudi.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma daće onaj po stoju, ja i žena 200.Samo da odguram do majstora koji to može da uzme da radi. Dodam još malo. Zvaću Elvisa čim mi stigne motor, da vidim kakav dogovor možemo da postignemo. On voli nas što vozimo XT, pogotovu 2kf. Zaljubljenik u tu vrstu motora pa se nadam nekom pozitivnom ishodu. Al ću tražiti da se zna rok inače ne pada mi na pamet da saradjujem. Hvala tebi @VelikaBeba. Nije bedno, naprotiv, kada je od duše nebitna je količina. Neću novac, ni dobrotvorne akcije, stvaraju mi teskobu u grudima. Nisam navikao, a i još sam svež sa naukomNema besplatno ni u pakao ni u raj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 30, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji će svi sigurno u raj, ne brini se. S tobom su pakao već prošli za života... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu, za pomoć spreman.Toliko novaca potrošim na sve i svašta, spreman sam ovom duhovitom, simoatičnom tipu donirat par €, kako bi uskoro njegova đamaha bila za cestu spremna.Vozim motor, nisam bajker. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, VelikaBeba said: Verovatno je bedna cifra... Ali ja bih rado dao 20e da Abarth krene s radom. Ako se nadjejos još par ljudi.... pridruzujem se. Nije prvi put da se pomaze kolegi. Ako treba i nekih delova odavde, jeste da jos ne radi transport ali nadamo se za koji dan da ce da krene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3112 Napisano Maj 30, 2020 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu pomoći da se ne gomilaju troškovi, prevezao bih motor od NS-a do BG-a za dž. Sve nas je ova "pandemija" poremetila. 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @mradomir,možda nećeš morati do Bg voziti, izgleda da ćeš bliže. Do Kule. Ako hoćeš. Ima tamo jedan fin mladić, iskreno voli motore.Znate se. Javiće se on U Kuli je i MRG ako treba radilica i šta još na obradu, centriranje i šta već, tako da nadjosmo rešenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3112 Napisano Maj 30, 2020 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kažite gde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo se dogovorili. Ide motor iz NS za Kulu kod @ThePainkiller. @mradomir će pomoći i prevesti motor. Hvala puno!!! Zamolio sam Borisa, pitao dal bi se prihvatio zadatka i dogovor je pao. Trebao bi motor biti u sredu tamo. A tu noć sam jutro dočekao prevrćući se i razmišljajući šta i gde i setim se Borisa i odmah sam ga pitao ujutru. Najbitnije je da se napokon utvrdi kvar, da bi moglo uopšte dalje da se planira. Tako da, velika podrška za kolege, sad nema greške, desila se prava stvar 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se sitija motodoktora, al reko’ vi to bolje znate izbliza nego ja sa daljine.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo baš ne volem kada nešto platim i ne dobijem odgovarajuću uslugu. Bez obzira gde šta i bez obzira na cenu. Restoran majstor plavi most. Zato uvek platim i neretko častim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...