Radovan91 12 Napisano Octobar 27, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, prvo izvinjenje ako je i u ovom podforumu zabranjeno postavljanje sa manje od 100 postova i ako jeste neka admini brišu, nema zamerke. A ako je već moguće onda ovako: Kao što naslov kaže kupujem malog benzinca, npr Fiat Punto ili nešto slično. Budžet je do 1400€. Nisam voljan odreći se motora a trebaju kola za zimu pa je budžet takav kakav je. Da naglasim da nije pod obavezno da bude Punto, ako imate nešto slično slobodno ponudite. Veliki plus je ispravna klima i da je vozilo na BG table. Svaka diskusija i svi predlozi su dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega prodaje, ne znam jel benzinac ali kontaktiraj ga, mislim za te novce ako je ispravan, nema dalje... https://forum.bjbikers.com/ind...&tab=comments&do=embed#commentПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Octobar 27, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor ne radi link, bar meni neće da otvori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti nije puno 1600 za Corsu C, 1.2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Octobar 27, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre paaa ako je baš dobra moglo bi se razmisliti. Imaš li link ka oglasu? Ako nećeš ovde da postavljaš može i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj probamo ovako preko kompa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije oglašena, vozi je moj tast povremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Novembar 17, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da podignem temu još jednom. Bio sam na nekom putovanju a pre toga nisam rešio kola tako da se potraga nastavlja... Nudite ako imate nešto u dobrom stanju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo vise o corsi mozda bi mene zanimala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5482 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj twinga, ispod cene su a autic je top. Imao 3 komada ovo mi je 4 al noviji, i mogu reci da je stariji zakon. Jos ako nadjes sa gasom, 8l potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3073 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Ignis 1.3 3vr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Ignis 1.3 3vr, 2002. godište, Džip/SUV, Benzin 1328 cm3, vozilo prešlo 220000 km, Zaječar. Putnička vozila - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...