Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan +1000 +1000 29000 Opet neznani junaci!! Zahvaljujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo operaciju tj 'vadjenje'.. Verovatno sutra ujutru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan koji car je zaokruzio cifru na nule ?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, drmilan_ said: Kolega, vadi ti taj agregat!! Izgleda da ce morati napolje mnogo pre nego sto sam se nadao 5 hours ago, -Viper- said: Rekoh mu ja. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Preskocih te da ne malerisemo, a ispade da si bio u pravu 5 hours ago, PremieRacing said: Vadi, vadi... Spremna je, samo asistente da ugovorim koji ce pripomoci 5 hours ago, kingdrom said: ...ja hocu ½ kruga i to nadam se 17.7 kad se budem vracao iz Grčke i svratio da obidjem V.Han. Ja sam onaj od 09:29:05 I da vadi bre to napolje i šalji Dace Bog da bude gotova do tad, i da ne bude svakako se druzimo i to pod obavezno, ko god bude u ovom kraju uvek je dobro dosao, nemoj da kojim slucajem zaboravis. Hvala ti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Nile. said: Lezim i ne mogu da zaspim od uzbudjenja, opet citam sve od kad se desila havarija i stvarno ne mogu da verujem da ste se vi, koji apsolutno nemate nikakvu korist od ovoga sto radite, vec samo iz dobre volje, ne samo setili, vec i dali novac iz svog dzepa, da bi nekom, kog u zivotu videli niste pomogli da popravi motor.. Da li postoji uopste nacin da vam se zahvalim svima kolektivno? NE Postoji ... zovi majstora, rezervisi termin, skidaj masinu i kreni sa radovima. Naravno updejtuj nas redovno, a nismo gadljivi ni na slike. Poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto od mene kao mali znak zahvalnosti svima koji su deo ovoga od samog pocetka od kad sam krenuo. Sa drugarom koji se bavi izradom nalepnica, odradicemo specificnu nalepnicu, ne preveliku a ipak dovoljno veliku da bude uocljiva i naravno lepa, sa svim vasim nikovima tj korisnickim imenima kako god, koju cu kad se sve ovo zavrsi, zalepiti na motoru, ili mozda na obe strane da bude simetricno, zavisi od dizajna, kao jedno veliko HVALA za apsolutno sve, pa ako bude prilike, a dace Bog da bude, videcete vase 'ime' na motoru kao doprinos i trag u svemu ovome. Hvala jos jednom. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra popodne provjeri stanje računa od Intesa bankeVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, el classico said: Sutra popodne provjeri stanje računa od Intesa banke Vozim motor, nisam bajker. Trebace par dana ako su u pitanju devize i uplata van Srbije, zahvaljujem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uplata iz CH u US $ Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 30$ @el classico To mu dodje oko 3000din bez provizije banke Ukupno oko 32000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Umesto aprilia znaka da stavis bjbikers logo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Savan said: Postoji ... zovi majstora, rezervisi termin, skidaj masinu i kreni sa radovima. Naravno updejtuj nas redovno, a nismo gadljivi ni na slike. Poz. Culi smo se jutros, trazio sam mu podatke za slanje, izgleda zaboravio da posalje nisu stigli do sad, podseticu ga sutra, koliko sam uspeo da vidim po njegovom fejsbuk profilu, ima rasturenih 5-6 agregata i ne dize glavu sa radnog stola, pa ga razumem, podseticu ga sutra. 5 minutes ago, drmilan_ said: Umesto aprilia znaka da stavis bjbikers logo Smislicemo nesto, kao sto sam gore napisao, bice mozda malo sareno ali to meni ne smeta i svakako ce biti lepo pogotovo kad ga pogledam svakog dana i vidim sve vase nikove i podsetim se koliko vam dugujem i da bez vas nista uradio ne bih, hvala drugari, hvala bjb! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde bre nickovi na tako lep motor ... kukuuu Ali postujem ideju i zamisao i sto se mene tice kao da si ga i isarao (ali nemoj ipak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A opet, ako ce to tebe da ucini srecnijim ili zadovoljnijim...tvoj je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Savan said: Ma gde bre nickovi na tako lep motor ... kukuuu Ali postujem ideju i zamisao i sto se mene tice kao da si ga i isarao (ali nemoj ipak) Nece to biti nista sto ce rugliti motor, svakako je bolje od svih onih stikera koji obicno idu a nisam ih stavio, SKF, Ipone, motul, NGK i ostala sra#a, sa lepim i skladnim dizajnom, fontom i na lepoj lokaciji, bice to full, uostalom videcete vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da se prisetimo lepsih dana dok traje akcija... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan +2000 uplata od malopre takodje od za sad neznanog junaka, medjutim iz nekog razloga je na racun leglo 1630din. Hvala! Trenutno stanje oko 33630din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Asistenti su malo popili nocas nema ih nigde, pa sam odradio dosta posla sam, ali nastavak je nemoguc i neizvodljiv bez pomoci.. Napravio sam sa tecnostima svinjac ali oprace se.. Nastavljamo.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Uplata od jutros je od kolege @doktor Zahvaljujem jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, samo napred.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Upravo legla vec uracunata uplata od juce od kolege iz CH. +30$ @el classico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš.A mislija si tribaće par dana.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kad popizdis i odradis apsolutno sve sam! I nosaci tj drzaci agregata su olabavljeni, samo da se izvuku i svuce agregat sutra na paletu, naravno jos jedna provera svega pre svlacenja agregata sutra ujutru i to je to... Divim se ljudima koji rade konstantno ovaj posao, skidam kapu.. Ovo je idealna prilika da i ove skinute delove sredim i ulepsam, mislio sam da su grane progorele ali nisu, samo je blato i prljavstina zapekla, ispod sijaju... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 17, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, to je to, mrtav sam, ko ce ovo sastaviti ja ne znam.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...