Nile. 1517 Napisano Septembar 10, 2020 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem da na racunu imamo na raspolaganju oko 100e preostalih za eventualnu narednu akciju sredjivanja od 0 i kupovinu drugog ispravnog agregata i sredjivanje estetike ostecene prilikom pada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6491 Napisano Septembar 10, 2020 Enduraš, 6431 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao celu temu, neverovatan obrt situacije. Meni samo nije jasno kako si pao, točak je blokirao u krivini ili na pravcu ? Meni se desilo isto na jednom motoru pri brzini od 100km/h na pravcu. Točak je blokirao i ja instiktivno odmah stisnuo kvačilo i nisam pao, nije se zaneo motor, ništa, bez problema sam se zaustavio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Septembar 10, 2020 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, aca-pn said: Pročitao celu temu, neverovatan obrt situacije. Meni samo nije jasno kako si pao, točak je blokirao u krivini ili na pravcu ? Meni se desilo isto na jednom motoru pri brzini od 100km/h na pravcu. Točak je blokirao i ja instiktivno odmah stisnuo kvačilo i nisam pao, nije se zaneo motor, ništa, bez problema sam se zaustavio. Blaga krivina u desno, motor navaljen u desno, tupi zvuk sudara dva metalna predmeta, mrak na oci, tupi udarci kacige o beton 4-5 puta i naredna slika lezanje na sred puta na ledjima i mucno izgovaranje 'aaa, aaaa, aaaaa' i 10ak ljudi oko mene sa flasama vode u rukama. To je sve sto znam iz svoje glave. Svedoci kazu da sam drzao jako motor i da sam klizao drzeci se za heblove nekih 15ak metara, da sam onda pustio heblove, kotrljao se 5-6 puta a motor nastavio da klizi jos 20ak metara. Bio sam bez svesti nekih 15ak minuta, tako su mi ispricali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Septembar 22, 2020 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, situacija je takva da sam primoran da prodam motor u stanju u kakvom jeste, oglas necu stavljati nigde, drago bi mi bilo da je preuzme kao projekat mozda neko od vas, ima nekih 500-600e ulaganja, moja procena. Voljan sam da pomognem znanjem bilo kome ko je uzme. Ja finansijski necu biti u stanju da je sredim duzi vremenski period a grehota je da sedi pod ceradom i trune u mestu. Dao bih je povoljno da i sa sredjivanjem na kraju po matematici izadje nekih 1000e manje od trzisne vrednosti. Ja jos uvek nisam uspeo da se oporavim ni fizicki ni psihicki, moram na rehabilitaciju ostecene su mi tetive i zglobovi kao i pojedini nervi, a za to treba vreme. Sto se glave tice, kad god pomislim na situaciju koje me snasla imam neke cudne napade panike i preznojavanja a to nikako nije dobro tako da sam odlucio da se udaljim malo od svega ovoga na neko vreme. Za potpuni oporavak i rehabilitaciju mi je potreban novac i taj novac od motora bih ulozio u to. Zainteresovane molim da mi se jave iskljucivo na telefon 0648310753, moze viber, sms, poziv. Nikola 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Octobar 4, 2020 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do promene plana, ostaje kod mene, do proleca ce se skupiti novac pa krecemo u sredjivanje od 0 opet, agregat ce da se 'dovuce' od 'preko' i da se nakaci na ram i sredi papirologija, a estetika od 0 pa cemo videti sta ce ispasti. 5 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Octobar 4, 2020 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Savan said: Kako si ti? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Dobro, hvala na pitanju, ostala je jos rehabilitacija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 486 Napisano Octobar 4, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo Bravoo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2128 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6191 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 4193 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6053 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, majku mu, imas celu zimu za oporavak. I sebe i gospoje. Treba i nama zanimljivog stiva za citanje. P. S. Spanere menjaj i na "novom" agregatu, a tok radova i tvog oporavka fotkaj. Nema opustanja, no no! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6073 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1487 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Nile. Каква је ситуација? Јеси ли се опоравио? Шта је са машином, је ли шта "чачкано"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Januar 7, 2021 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Pre svega srecni vam novogodisnji i bozicni praznici, puno zdravlja, srece i bezbednih kilometara! Dugo me nije bilo, verujem da neke od Vas zanima sta se trenutno desava. @Marko05 Ja sam se oporavio skoro pa skroz, nekih 90%, taman do proleca cu biti spreman potpuno i krenuti projekat od 0 opet. Trenutno gledam da, pored svih finansijskih obaveza, odvajam po nesto i za ovaj projekat, da do proleca bude nesto para za prve korake, mislim da je za pocetak najbolje da prvo nabavim agregat od preko, za koji ce mi trebati nekih 500-700e i pomoc vas koji ste preko, zatim da papirologiju sredim i da onda radim korak po korak od nule. Ovo je jedina opcija koja bi mi vratila zelju i oslobodila me straha da ponovo vozim isti motor, ni u ludilu ne bih popravljao ovaj isti agregat. Ovo su za sad neke od misli u kom smeru planiram da ide sve ovo, videcemo samo sta ce biti sa finansijama jer, jedno su zelje, drugo mogucnosti 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10982 Napisano Januar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7521 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Držimo palčeve da izguraš to do kraja da ponovo zagrmi mašinerija iz Noale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 504 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Super vesti. Drago mi je da si i fizički dobro, a i da si pobedio napade panike. Želim ti svu sreću u novom projektu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Januar 22, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da tvrdim, ali mislim da ce ovako izgledati ovaj stari/novi projekat, totalnu transformaciju pravimo, sto da ne? Par koraka sam u medjuvremenu napravio ovih dana, za sad nemam nista sem ovoga da podelim sa vama, malo vam golicam mastu, vama koji ste tu i pratite, ako vas jos uvek ima Pozdrav, zivi bili ! Promenio Januar 22, 2021 član Nile. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10982 Napisano Januar 23, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7521 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Nile sta se ceka, za mesec i po nam stize prolece, treba se vozati Svidja mi se ova fabricka varijanta, extra je Promenio Januar 23, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6191 Napisano Januar 23, 2021 Drug član, 4193 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo naj naj dizajn za milicu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Februar 1, 2021 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, naleteo sam na motor isti kao moj, u Srbiji, koji odlicno poznajem i koji je u medjuvremenu imao havariju, odvaljen prednji kraj udario u auto, mislim da je cak jos uvek registrovan. Motor je bio u perfektnom stanju pre udesa. Momak trazi 400e komplet sve, agregat je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6073 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1487 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nile. je napisao: Drugari, naleteo sam na motor isti kao moj, u Srbiji, koji odlicno poznajem i koji je u medjuvremenu imao havariju, odvaljen prednji kraj udario u auto, mislim da je cak jos uvek registrovan. Motor je bio u perfektnom stanju pre udesa. Momak trazi 400e komplet sve, agregat je odlican. Узимај ако га већ знаш. Ништа не размишљај. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Februar 1, 2021 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Marko05 said: Узимај ако га већ знаш. Ништа не размишљај. Kratak sam sa parama pa se dogovaramo da saceka do proleca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Februar 1, 2021 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10982 Napisano Februar 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7521 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dobar agregat, to ti je super cena, i još dobiješ hrpu drugih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1517 Napisano Februar 1, 2021 V-Twin torque, 885 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Biker-Boy said: Ako je dobar agregat, to ti je super cena, i još dobiješ hrpu drugih delova Poznajem motor odlicno, drugari smo, agregat je 100% odlican, a usput bih imao brdo delova i za rezervu i za prodaju eventualnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10982 Napisano Februar 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7521 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ali ja na tvom mestu nebi prodavao delove dokle god imam apriliju, jbg zlu ne trebalo nikad se ne zna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...