Savan 8689 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uhh Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 2757 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre u oglase ? Cini mi se tvoj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi oglasi, ne bih ga dao sad kad sam sve sredio ni za kakve pare u ovom trenutku.. Taj u oglasima je od drugara iz Nisa, tip top motor sa mnogo skupe opreme a i cena je visoka bas, 4000e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17894 Napisano Januar 10, 2020 Integrisan, 5268 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/19/2019 at 5:29 PM, kol said: Najbitnije u svemu je da ti uzivas u svom motoru,a to sto nema tablicu nije bitno. Ne obaziri se na komentare doticnih koji samo traze razlog da nesto ispametuju. Pamet u glavu i uzivaj. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Nile. Mislim da si tražio far za Apriliu...Ovaj dečko ima jednu Mile u delovma pa možda ima i far. Evo njegove objave na fejsu: Aprilia rsv 1000 mille 99 01 03 rsv 1000 falco 03 u delovima.. Za vise informacija poziv na broj telefona 062403085 ili inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 13, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, ThePainkiller said: @Nile. Mislim da si tražio far za Apriliu...Ovaj dečko ima jednu Mile u delovma pa možda ima i far. Evo njegove objave na fejsu: Aprilia rsv 1000 mille 99 01 03 rsv 1000 falco 03 u delovima.. Za vise informacija poziv na broj telefona 062403085 ili inbox Hvala za info ali taj momak mi je poznanik i nema far za ovaj model, ima za modele 99-00 far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes Sam napraviti Plexiglas fara uz malo truda I pomoc youtuba. 1. Iseces far izvadis Plexiglas 2. Stavis neku foliju sa unutrasnje strane pa u par slojeva preko folije mazes poliester da napravis negative 3.Negativ dovedes u stanje perfekcije da ostane lep otisak 3.kupis parce Plexiglasa 4. Napravis Vacuum former uz pomoc youtubea 5. Napravis zeljeni otisak 6. Zalepis otisak na far 7. Ispoliras far 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 24, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na forumu, neko je to pravio, cini mi se za KLEa kad je ubacivao projektor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Januar 24, 2020 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Radio ja pre par godina na Transalpu. Ima malo mucenja dok se ne savlada grejanje pleksija. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano Januar 24, 2020 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 25, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ipak nije KLE nego Transalp, na MaRRe-tov projekat sam mislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 25, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam, resicemo na prolece, ili makar probati, danas je bilo +14 pa smo iskoristili to malo.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 25, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno bez tablica :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tebra promeni avatar molim te 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 25, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brt sve mi uzmi samo avatar nemoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.1.2020. at 21:44, zx9r ninja je napisao: Brt sve mi uzmi samo avatar nemoj Ma ne ti, ovaj neregistrovani delikvent 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Malo novih Italijanskih detalja, pocinje da lici na motor kakav sam zamislio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 5, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Up, nastavljamo lagano uredjivanje posle zasluzenog odmora, valjalo bi i guzicu srediti za prolece, da se crveni Red rosso corsa here we come! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 11, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Malo finih radova i malo testa, proba na karbonu je mogu vam reci odlicno ispala, ovaj deo gde je na ivici ostecenje se ne vidi jer je sa unutrasnje strane oklopa i neki majstor ga je lepio za oklop, tako je i nastalo.. Srecom pa se ne vidi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Usput stigla i bocica za prednju kocnicu i ulje dot 5 od ipona, sacekacu da stigne i manja bocica za levu stranu (hidraulicno kvacilo) pa sledi komplet zamena kocione tecnosti napred i pozadi, kao i kompletno rasturanje, ciscenje i pretres hidraulicnog cilidra kvacila, zamena ulja u istom i ponovno podmazivanje sajle i hidraulicne pumpe gore na heblu. Nastavice se.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 18, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Spontano, Italijanski... Usput i bocica ulja i komplet promenjeno ulje u kocionom sistemu napred, kao budali samar.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 19, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A sad jedna nadogradnja, opasna zverka od akumulatora, uspeo da ugradim bez prepravke na svu srecu. Skupa zajebancija, bar za moj dzep.. Inace i stari koji sam izvadio je bio odlican, ali sam promenio za svaki slucaj. Stari je yuasa ytx12-bs 180cca. Novi je yuasa ytx14h-bs, podosta jaci. 240cca (a) startne snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano Mart 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aha! Lepo sam ja reko da poklopac suvozačkog sedišta treba udariti u crveno Sad je ekstra brutalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 19, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano Mart 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...