Juan 97 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Interesuje me misljenje, koji od ova 3 motora je najbolji izbor? Normalno, da su svi u ok stanju. FZ6NGSR600Hornet 600?Odrzavanje, servis, performanse i naravno, dalja prodaja. Hvala unapred. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji izbor je onaj koji ti se najvise dopada na oko...Neke bitne razlike izmedju ova 3 modela ni nema.Fz6n,ajd ima najvise konjskih snaga,od ova 3 modela,mada su sva tri tu istog obrtnog momenta...ali bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Septembar 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom gore, razlike izmedju ova 3 motora su minimalne, koji god uzmes neces pogresiti. U izbor slobodno ubaci i Kawasaki Z-750 iz tog perioda, spada u istu klasu sto se tice cene registracije, cena odrzavanja i servisa ista, a performanse malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to skoto isto, stvar je osobnog odabira honda mi najbolje izgleda i jako je kvalitetan motor, klavijatura mi nije legla kada sam je probao, puno zuji malo meda daje. z je malo nabrijaniji ali i skuplji. Ja sam sa kawe presao na hondu(koja mi je bila dugogodisnji dreambike) i puno mi je bolje legla. Z je bio jaci i dinamcniji, stalno je vukao da tjeram obrtaje u crveno. Na Hondi je malo opusteniji polozaj i meksa je, a u zadnje vrijeme su mi sve draze i draze duze ture, pa je pored izgleda, to jos jedan plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...