Motorcyclist 23091 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7407 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno debilcina iz sporedne na znak stop ulece na glavni put dok mi stojimo da prodje zena na pesackom... iz suprotnog smera skoro ga udara neki reno jer ga ne vidi niti ocekuje da ce debilcina da se ukljuci jer stojimo... Jos bahato celavo govno kao sta je kurci se, hoce da se bije... Jebem ti zivot sta sve necu videti. Sto nisam vlast da ih zatvaram na Goli otok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7063 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako se ponasaju sto nema vlasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23091 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7407 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idi Amin ovde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 193 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo Palanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23091 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7407 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, RankoBg87 said: Pa tako se ponasaju sto nema vlasti. Upravo. U poredjenju naspram pre 15-20 godina ovo je haos. Broj malih nekulturnih kretena se povecao drasticno. Ovaj kreten je negde moje godiste. Kriminogena drzava, ultrakrimigena varosica, rezultat jasan. Ovakvi se ovde neguju. Sta njega boli kurac sto je prosao na STOP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23091 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7407 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Braon sam ja, ljubicasti krug zena koja ceka da predje na pesackom koji je zakrcen automobilima. Crveno je imbecil koji prolazi na znak STOP, ne vidi od automobila iz desne kolone da iz suprotnog smera ide saobracaj i skoro ga udara Reno... Na sviranje imbecil mase sta kao hocemo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7063 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je gore, videlo da moze da prodje i niko da ih ne dira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12627 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2972 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da je udario,bio bi kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7063 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne misle na to, imaju zacrtanu tacku gde treba da idu i okolo ih nista ne zanima. Jutros ispred neke pekare klinka uletela i zauzela tri mesta gledam i ne verujem, Ne znam kako se zove ulica u gradu, auta parkirana u žutoj, trolejbus ih obilazi, da sam vozac ne da ne bih ih obilazio, lego na sirenu, za tipa 500 metara 10 auta u zutoj, to je laka zarada za kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...