Gost Napisano Septembar 25, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Tika Spic na steroidima. Seljacka posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 25, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast @the_doctor što ga nisi psovao.To imbecile još više iznervira,a dal će posle da se stidi sebe ne znam,ako ima trun mozga da mu je u funkciji trebalo bi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1763 Napisano Septembar 25, 2024 (promenjeno) Drug član, 939 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu komunikacija, budala totalna ali kakva je to voznja, zar ga nisi opasno isekao na zeleno, ko ima prednost? bolje sacekati. Promenio Septembar 25, 2024 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Septembar 25, 2024 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackened Moraš pogledati sliku malo šire. Van onoga što ova kamera i snimak predstavljaju. Probaću: Uključujem se, isprekidana, migavac, regularno. Levo nemam nikoga, s desne nemam nikoga u tom trenutku. Kao što rekoh, ulica ide na gore, i u polukrug, preglednost ne baš najbolja. Samo što sam krenuo, vidim ga doleće, bukvalno. Potapam gas da se ubrzam. Vidim bus u raskrsnici, vidim da se semafor smenjuje. Uradio kako sam mislio da je trebalo. Po zvuku njegove sirene vidiš da nije baš ni u tom trenutku bio toliko blizo, niti se čula škripa guma što bi nagovestilo da sam ga opasno isekao. Složićeš se?! Dalje su već ljudske osobine, kućno vaspitanje, narav i ostalo. Sad reci kako bi ti odreagovao po mom opisu situacije? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2541 Napisano Septembar 25, 2024 (promenjeno) Drug član, 471 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pitam koja je poenta svega, da je hteo da se bije, nije, jer si mu ponudio da izađe usled čega je nastavio da psuje i otišao svojim putem. Jel poenta samo da se kaže, da se opsuje, stvarno ne razumem Kada bih svakome ko me iseče sve po spisku ja bi na dnevnom nivou imao 4, 5 konflikta. Promenio Septembar 25, 2024 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Septembar 25, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Po onome što ja vidim na snimku, krivo mu je što je zbog tebe omašio zeleno i što će morati da čeka drugo zeleno. Ja bih mu u najmanju ruku vratio psovke puta 5. Jbg takav sam, a tebi Doktore svaka čast, ovako je najpametnije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Septembar 25, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Odbijanje kontrole na psihoaktivne supstance: Novčana kazna do 120.000 dinara. 14 kaznenih poena. Oduzimanje vozačke dozvole na osam meseci. Alternativno, zatvorska kazna od 30 dana. Pozitivan test na psihoaktivne supstance: Isključenje vozača iz saobraćaja na 24 sata. Zadržavanje u službenim prostorijama do 12 sati. Novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili zatvor do 30 dana. 8 kaznenih poena. Zabrana upravljanja motornim vozilom na najmanje šest meseci. Sa tim što kažu da nema svaka patrola opremu za kontrolisanje narkomana. "Ko priznaje pola mu se prasta",ovde se prastaju 2/3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Septembar 25, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor,da nisi stao prosao bi na crveno (kad bi bila kamera ili policija). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 25, 2024 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Crveno iz Vinče na smederevski,tu je i škola,pa kolona bude često na semaforu. Dakle,dok je lepo crveno,Yandex taksi izlazi iz reda i celu kolonu obilazi da se uključi na glavni put kroz crveno svetlo🫨 E pa nije mogao,jer je naravno sasvim legalno, lik išao svojom trakom ka Vinči. I sad stoje u levoj,na samoj raskrsnici,niko ne može nigde. Taksista je podivljao,kao ovaj sa snimka,sve je ovo izgovorio i još gore momku.I decu,i sestru,pa kao paore vinčanski,da ne ponavljam to sve,pretio batinama. Ono je za neverovati,ja sam se kao pešak tu iznervirao,kakvih grozota od ljudi ima. Ps.što se snimka tiče,mislim da je bus sekao i morao bi da propusti.Doktor je to video lepo i reagovao kako treba,a ionako se upalilo žuto i odma crveno. Promenio Septembar 25, 2024 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1763 Napisano Septembar 25, 2024 Drug član, 939 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, the_doctor said: @Blackened Moraš pogledati sliku malo šire. Van onoga što ova kamera i snimak predstavljaju. Probaću: Uključujem se, isprekidana, migavac, regularno. Levo nemam nikoga, s desne nemam nikoga u tom trenutku. Kao što rekoh, ulica ide na gore, i u polukrug, preglednost ne baš najbolja. Samo što sam krenuo, vidim ga doleće, bukvalno. Potapam gas da se ubrzam. Vidim bus u raskrsnici, vidim da se semafor smenjuje. Uradio kako sam mislio da je trebalo. Po zvuku njegove sirene vidiš da nije baš ni u tom trenutku bio toliko blizo, niti se čula škripa guma što bi nagovestilo da sam ga opasno isekao. Složićeš se?! Dalje su već ljudske osobine, kućno vaspitanje, narav i ostalo. Sad reci kako bi ti odreagovao po mom opisu situacije? Ma rek'o da ispitam situaciju skroz . Da, jasno sada, nisi mogao videti da dolazi dok nisi krenuo. mada ja bih svakako prosao na zuto i pomerio i sacekao autobus da prodje, cisto jer je bezbednije nego da stanes, a ovaj se zaleteo iza. To su cesto opasne situacije. Ali da, kultura drugog vozaca, ne znam sta reci i sta raditi. Katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4138 Napisano Septembar 25, 2024 Drug član, 1121 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će uskoro morati ovako.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17407 Napisano Septembar 25, 2024 Ne silazi, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, the_doctor je napisao: Dobri moji s kim mi delimo vazduh... Pavijan je bio žestoko bogatog rečnika, te ne preporučujem gledanje snimka ako imate ljudi oko sebe. S moje desne strane ulica ide na gore i u polukrug. Doleće odozgo kao metak. . . . Poražavajuće! svaka čast na samokontroli,kako volim te,oćes da ti izadjem, ti kazes ajde a on besno uz psovke doda gas i pobeze, to su ti te pičkice koje hvataju na galamu dok ih ne resetujes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 576 Napisano Septembar 25, 2024 Zainteresovan, 179 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, the_doctor je napisao: S moje desne strane ulica ide na gore i u polukrug. Doleće odozgo kao metak. Trebao je dobri naš Pakistanac u busu da ga zagradi tj. da drži bus u svojoj traci da bi opet morao iza tebe posle još jednog cvenog (inače baš nezgodna mala ulica sa jako kratkim zelenim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Septembar 26, 2024 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo klip od juce i jutros. Klip 2 od juce, klip 1 os jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12608 Napisano Septembar 29, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sudar na autoputu za NS.. Bagra nece da napravi prolaz, takozvani koridor života, pogledajte u retrovizoru gde je majmuncina u odnosu na mene, još su zaustavnu blokirali, vatrogasci mic po mic... Ovaj narod je prsao! Evo sad i hitna... Promenio Septembar 29, 2024 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Septembar 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tu opstrukciju niko ne pravi namerno, jednostavno manjak intelekta je po sredi. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16906 Napisano Septembar 29, 2024 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svim hitnim sluzbama na branike bul barove kao ameri i ko zakrci sutati bagru u kanal. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12608 Napisano Septembar 29, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, milomir22 je napisao: Mislim da tu opstrukciju niko ne pravi namerno, jednostavno manjak intelekta je po sredi. Manjak kazni moj prijatelju. Da je saobraćajna sad zvala jos jednu patrolu i da je bagra dobila po 1000e kaznu, znaš kad bi ponovo, nikad. Ovako dok se neko bori za život ili mu gori auto, ti čačkaš nos u zaustavoj... Promenio Septembar 29, 2024 član ProMaster 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Septembar 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan To svakako, ništa čoveka ne može naučiti pameti kao novčana kazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14827 Napisano Septembar 29, 2024 Ne silazi, 3220 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I edukacija. Kada bi se svaki dan vrteli na tv-u kratki skečevi o saobraćaju, šta se može unaprediti, npr i taj koridor života (mnogi i ne znaju šta je to), i to non stop da se vrti, kao reklama za kredite ili kladionice, ne 5 dana već godinu dana, 7 puta na dan, verujem da bi ušlo u podsvest vozača svih kategorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12608 Napisano Septembar 29, 2024 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nema to efekta. Prvo mi je palo na pamet, zasto degenerici na portalima na autoputu reklamiraju EXPO 2027. Umesto da bude uputstvo za ovakve stvari, kao sto je u SLO i HR, a onda shvatiš da od toga nema ništa i da samo drmanje po džepu može nesto da uradi. Ispostavilo se da je neki debil sa BMW oduvao devojku i dečku u Puntu, nakon čega su udarili u ugradu i zapalili se, auto izgoreo skroz, oni su na sreću ok, ali da je bilo šta ozbiljnije, ne znam sta bi bilo, hitna je ovako kao na slici iz mog posta stajala bar 10 min, tu oko nas, plus sam ja na 600-800m od mesta sudara, plus iza koliko im je trebalo.. Za rezultat može da bude ono najgore, jer neki pametni rešio da čuči u zaustavnoj. Ostali su glupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 29, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde je ljudski zivot uvek bio bezvredan, moramo da se suocavamo sa nekim cudnim problemima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4138 Napisano Septembar 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 1121 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Svim hitnim sluzbama na branike bul barove kao ameri i ko zakrci sutati bagru u kanal. I pošalješ ovo da im čisti put Nadam se da se autor neće ljutiti, evo još jednog slučaja "nisam te videla" Promenio Septembar 29, 2024 član admiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Septembar 29, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, prebrzo je i on filtrirao. Prošle godine, krajem jula, drugar i ja krenuli u Bansko i na granici sa Bugarskom se provlačimo kroz kolonu od 8 km, Turci krenuli kući. 2 metra ispred mene Turkinja otvori širom vrata, stao sam, ali knap. Izvinjava se ona, jbg, ne očekuju nas tu, čim stoji kolona, mora lagano. Pritom, ne mislim da je MilosHD jurcao ovde na snimku, vidi se da uglavnom prati ostale automobile, ali kad filtrira, što po našem zakonu nije dozvoljeno, mora lakše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1051 Napisano Septembar 30, 2024 Zainteresovan, 444 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj mamlaz je ovo ladno stavio na net da svi gledaju njegovu bahatost i bruku zarad jebenih klikova. Impresivno... 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...