Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1248 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
pre 11 minuta, Vandrokaš je napisao:

@Atorn da li se naša dva posta kose, da li su u suprotnosti?

Skoro da su identična, i moj post nije replika tvom.

Aj sad malo o Ranku. 😂

Sivi auto, čini mi se, da  je hteo da ide pravo, pa kad je video Ranka, naglo skreće desno,na izlaz, pa još daje migavac levo da oslobodi desnu traku za Ranka koji se uplašio da će sivi da ga iseče i zato se prestrojava u desnu traku za izlaz. 

Čak i da je sivi nastavio pravo, Ranko bi ga udario bočno i opet bi bio kriv, jer menja svoju traku. 

Ranko najgori si.😂

• Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pre 1 minut, vucko23 je napisao:

@Atorn stari liscu ovo si odštampao da bi delio ribama koje ne znaju pravila. Što nisi slikao poleđinu gde si upisao broj mobilnog :)

A zašto si onda i ti uzeo jedan primerak? 

• Haha 2

pre 13 minuta, RankoBg87 je napisao:

jos jednom, otisao sam desnom posto je ludak izleteo a inace bi levom.

A i da si išao na levu traku za izlaz, a da je sivi nastavio pravo kroz kružni spoljašnjom desnom, ti bi ga udario i opet bi ti bio kriv. 

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: k9

@Vandrokašhvala ti na detaljnom objasnjenju. Ja se pridrzavam pravila upravo kako si ih i opisao ali cesto naidjem na neko drugacije misljenje pa se zapitam dal gresim i ko je ovde lud. Nadam se da cemo svi uzeti ovaj tvoj post kao jedini ispravan i tako se ponasati u kruznom toku

Naleteo sam na više kružnih tokova, gde je ostrvo u kružnom toku suviše malog prečnika, a dve šire trake postoje. Na primer izlaz iz Stare Pazove prema autoputu...

Mili Bože, tu se ulazi sa 80km na sat, pa i jače, jer i iz leve i desne trake se ulazi bukvalno ravno,nema potebe da se prate trake, ravno bre. 

• Drug član, 1955 postova

Evo imam novi predmet- čoveku je neki lik na skuteru izleteo kroz crveno iz sporedne ulice i recimo samo da je skuteraš bio baš nervozan i da je loše odreagovao na sirenu.

Rezultat je slomljeno staklo na autu i skuteraš koji beži, pa onda užurbano skida tablicu, pa hoće da se bije i na kraju nije sačekao policiju.

Najbolje od svega je što ovaj čovek neće da ga juri, hoće samo popravku tog stakla...

• Vinyl rider, 880 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Zao mi je ali moram ovako : BATINE , ali ne one da ga razdraze i probude zelju da se osveti - nego BATINE da ga odvedes na krpljenje kod Beckih hirurga i da kad i samo pomisli na tebe - da se upisa !!! Sve ostalo su prazne reci i rtva slova na papiru - jednostavno smo dogurali do te situacije i moramo delovati momentalno !

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 3119 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Mnogo je bahatosti u saobracaju, sinoc autobus pored Ade i Obrenovackim vozi levom trakom i ne zeli da se skloni, blicam, sviram ma nista, napravi se kolona, odustao sam i pretekao s desne.
Sad u MML kod NIS pumpe tri auta izlecu od VML, i ovaj poslednji svira i dize ruku sto sam mu svirao a oni mene isekli.

• Podržavam 1

• -, 1904 postova
  • Motocikl: /
28 minutes ago, RankoBg87 said:

Sad u MML kod NIS pumpe tri auta izlecu od VML, i ovaj poslednji svira i dize ruku sto sam mu svirao a oni mene isekli.

Na onoj krivini?

Ja tu prvi koji mi tako bude izleteo kad sam u svojim kolima i sam ne kocim vec udaram i zovem hitnu za povrede!

Stvarno su se izbezobrazili u poslednje 2-3god, mrtvi ladni ulecu i zabole ih sto nemaju prednost, cak se i bune sto neces da ih pustis...

Nek idu u sekretarijat pa nek traze da se sredi ta raskrsnica, a ne mrtvi ladni pun gas bez da pogledaju dal ide nesto

• Ne silazi, 3119 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
Pre 1 sat, ser je napisao:

Na onoj krivini?

Ja tu prvi koji mi tako bude izleteo kad sam u svojim kolima i sam ne kocim vec udaram i zovem hitnu za povrede!

Stvarno su se izbezobrazili u poslednje 2-3god, mrtvi ladni ulecu i zabole ih sto nemaju prednost, cak se i bune sto neces da ih pustis...

Nek idu u sekretarijat pa nek traze da se sredi ta raskrsnica, a ne mrtvi ladni pun gas bez da pogledaju dal ide nesto

Aha, ono racvanje Mali i Veliki, svaki dan prolazim i sto kazes sve gore i gore.
Pre par meseci me udario jedan u zadnji tocak, sreca malo, otisao sam bukvalno do pola perionice i onda namotao, covek gleda preko ramena a vozi pravo.

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Ja ne znam vise sta je sa narodom, zaboravio sam karticu od kamere ali situaciju na pocetku Ovcara i Kablara dugo necu. Prva lakat krivina na levo kad se ide iz Ca,dupla puna i majstor u narandzastom kombiju kroz krivinu preticr suprotnom trakom a ja srecom zamisljen i uz desnu ivicu na svaler gasu dok ga nisam video da mi je doslo da se okrecem i krenem za njim u problem.

Mozda i najjezivija situacija od Ade Bojane do bg a bilo je manijaka i usput 

• Drug član, 410 postova

Odvojio se neki ološ, valjda vide kako se ponasaju majmuni na vlasti pa tako i bagra opusteno vozi u suprotnom smeru, ne staju na stop, trougao... 

A i ovi "plavi" lelemudi najobicniji ne znam koj kurac i dolaze na posao. Jebo te grad, kad svaki dan izigravas uzornog gradjanina i savesnog vozaca a  stoka te izaziva na nasilje. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   2 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja