Atorn 6204 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Vandrokaš je napisao: @Atorn da li se naša dva posta kose, da li su u suprotnosti? Skoro da su identična, i moj post nije replika tvom. Aj sad malo o Ranku. Sivi auto, čini mi se, da je hteo da ide pravo, pa kad je video Ranka, naglo skreće desno,na izlaz, pa još daje migavac levo da oslobodi desnu traku za Ranka koji se uplašio da će sivi da ga iseče i zato se prestrojava u desnu traku za izlaz. Čak i da je sivi nastavio pravo, Ranko bi ga udario bočno i opet bi bio kriv, jer menja svoju traku. Ranko najgori si. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2211 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn stari liscu ovo si odštampao da bi delio ribama koje ne znaju pravila. Što nisi slikao poleđinu gde si upisao broj mobilnog 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6204 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vucko23 je napisao: @Atorn stari liscu ovo si odštampao da bi delio ribama koje ne znaju pravila. Što nisi slikao poleđinu gde si upisao broj mobilnog A zašto si onda i ti uzeo jedan primerak? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6204 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, RankoBg87 je napisao: jos jednom, otisao sam desnom posto je ludak izleteo a inace bi levom. A i da si išao na levu traku za izlaz, a da je sivi nastavio pravo kroz kružni spoljašnjom desnom, ti bi ga udario i opet bi ti bio kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2211 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha lepo si se utegao u one kožne tange 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pravda za Ranka! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1374 Napisano Avgust 27, 2024 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Vandrokašhvala ti na detaljnom objasnjenju. Ja se pridrzavam pravila upravo kako si ih i opisao ali cesto naidjem na neko drugacije misljenje pa se zapitam dal gresim i ko je ovde lud. Nadam se da cemo svi uzeti ovaj tvoj post kao jedini ispravan i tako se ponasati u kruznom toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17597 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6204 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde bre Yogi, ne unosi pometnju. Pa znaš da su kupili diplomu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako da vidim dal ću da isečem nekog u desnoj traci kad smo u kružnici,a retrovizori fiksni i četvrtasti 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da se okrenes i pogledas? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4138 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1121 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, cezarpa je napisao: A da se okrenes i pogledas? Ja probao i uštekao me vrat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6204 Napisano Avgust 27, 2024 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na više kružnih tokova, gde je ostrvo u kružnom toku suviše malog prečnika, a dve šire trake postoje. Na primer izlaz iz Stare Pazove prema autoputu... Mili Bože, tu se ulazi sa 80km na sat, pa i jače, jer i iz leve i desne trake se ulazi bukvalno ravno,nema potebe da se prate trake, ravno bre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Avgust 27, 2024 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos gore kad u kontra smeru kracim putem kroz kruzni tok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5636 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 1955 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam novi predmet- čoveku je neki lik na skuteru izleteo kroz crveno iz sporedne ulice i recimo samo da je skuteraš bio baš nervozan i da je loše odreagovao na sirenu. Rezultat je slomljeno staklo na autu i skuteraš koji beži, pa onda užurbano skida tablicu, pa hoće da se bije i na kraju nije sačekao policiju. Najbolje od svega je što ovaj čovek neće da ga juri, hoće samo popravku tog stakla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4138 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 1121 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako, motoristi/skuteraši su dobri, automobilisti su bahati mamlazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1674 Napisano Avgust 29, 2024 Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je ali moram ovako : BATINE , ali ne one da ga razdraze i probude zelju da se osveti - nego BATINE da ga odvedes na krpljenje kod Beckih hirurga i da kad i samo pomisli na tebe - da se upisa !!! Sve ostalo su prazne reci i rtva slova na papiru - jednostavno smo dogurali do te situacije i moramo delovati momentalno ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Avgust 29, 2024 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je bahatosti u saobracaju, sinoc autobus pored Ade i Obrenovackim vozi levom trakom i ne zeli da se skloni, blicam, sviram ma nista, napravi se kolona, odustao sam i pretekao s desne. Sad u MML kod NIS pumpe tri auta izlecu od VML, i ovaj poslednji svira i dize ruku sto sam mu svirao a oni mene isekli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8879 Napisano Avgust 29, 2024 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, RankoBg87 said: Sad u MML kod NIS pumpe tri auta izlecu od VML, i ovaj poslednji svira i dize ruku sto sam mu svirao a oni mene isekli. Na onoj krivini? Ja tu prvi koji mi tako bude izleteo kad sam u svojim kolima i sam ne kocim vec udaram i zovem hitnu za povrede! Stvarno su se izbezobrazili u poslednje 2-3god, mrtvi ladni ulecu i zabole ih sto nemaju prednost, cak se i bune sto neces da ih pustis... Nek idu u sekretarijat pa nek traze da se sredi ta raskrsnica, a ne mrtvi ladni pun gas bez da pogledaju dal ide nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Avgust 29, 2024 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ser je napisao: Na onoj krivini? Ja tu prvi koji mi tako bude izleteo kad sam u svojim kolima i sam ne kocim vec udaram i zovem hitnu za povrede! Stvarno su se izbezobrazili u poslednje 2-3god, mrtvi ladni ulecu i zabole ih sto nemaju prednost, cak se i bune sto neces da ih pustis... Nek idu u sekretarijat pa nek traze da se sredi ta raskrsnica, a ne mrtvi ladni pun gas bez da pogledaju dal ide nesto Aha, ono racvanje Mali i Veliki, svaki dan prolazim i sto kazes sve gore i gore. Pre par meseci me udario jedan u zadnji tocak, sreca malo, otisao sam bukvalno do pola perionice i onda namotao, covek gleda preko ramena a vozi pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Avgust 29, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Posle mene pitaju što ne okrenem glavu u kružnom toku,eto odgovora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 360 Napisano Avgust 30, 2024 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam vise sta je sa narodom, zaboravio sam karticu od kamere ali situaciju na pocetku Ovcara i Kablara dugo necu. Prva lakat krivina na levo kad se ide iz Ca,dupla puna i majstor u narandzastom kombiju kroz krivinu preticr suprotnom trakom a ja srecom zamisljen i uz desnu ivicu na svaler gasu dok ga nisam video da mi je doslo da se okrecem i krenem za njim u problem. Mozda i najjezivija situacija od Ade Bojane do bg a bilo je manijaka i usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Avgust 30, 2024 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odvojio se neki ološ, valjda vide kako se ponasaju majmuni na vlasti pa tako i bagra opusteno vozi u suprotnom smeru, ne staju na stop, trougao... A i ovi "plavi" lelemudi najobicniji ne znam koj kurac i dolaze na posao. Jebo te grad, kad svaki dan izigravas uzornog gradjanina i savesnog vozaca a stoka te izaziva na nasilje. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...