Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Astro Puki krsi sva pravila!, 980 postova
  • Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125
Pre 7 sati, Bojan82 je napisao:

Zub ti je na avataru,logicno je da sam pomislio da si stomatolog.

Kad sam otvorio profil na forumu 2015 valjda ,bio sam  stomatolog u medjuvremenj se doskolovao jos 5 godina pa postao i MFH. Tako da si 50 % upravu :)Napravi grupu na viberu makljaza bitangi u saobracaju i ubaci me,bicemo dobar tim :P pravice te mi posao i imate procenat,a ocisticemo grad od budala.  

• Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3626 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Auuu! Doktor!

Nego pošto ste vi MFH, hteo sam nešto da pitam, već danima gledam u ogledalu ovo moje lice i pitam se:

Zašto sam tako lep?!

:P

• Haha 3

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
pre 18 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao:

već danima gledam u ogledalu ovo moje lice i pitam se:

Zašto sam tako lep?!

:P

Nema tu puno filozofiranja, za lepotu su zasluzni majka priroda i otac karikaturista :) ...

I ja imam lepe crte lica samo su malo nepravilno rasporedjene :ph34r: ....

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD

I ja imam lepe crte lica samo su malo nepravilno rasporedjene  .... stari dobri Ljuba Moljac....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• Podržavam 1

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

@punisa 16, stomatolog pa maksilofacijalni hirurg, svaka cast mnogo je to ucenja. Mozda si mogao ovako:

Imao bi mnogo pacijenata sa foruma :D

• Haha 1

• Drug član, 1072 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Npr,. što si držao levi žmigavac a odlucio si da se isključiš,, pa si desni dao na ulasku u ulicu gde si se isključio. Ljudi videli tebe u unutrašnjoj traci sa levim pokazivačem,, logično je da očekuju da ideš dalje...

• Drug član, 1038 postova
  • Motocikl: ...

I zbog pogrešnog migavca sam podjednako kriv kao onaj ko je odlučio da mi oduzme prednost? :D

Za početak, vozim maxi skuter i BMW pritom. Apsolutno nisam dužan da dajem nikakve znake pokazivačem pravca, i to što ih uopšte koristim je isključivo stvar moje dobre volje.

Šalu na stranu, levi, ulazni migavac sam dao pri ulasku na kružni tok i planirao da držim, kao i uvek, dok ne dođe vreme za promenu trake u desno. Jesam okasnio sa desnim migavcem, ali isključivo zato što sam gledao kako da se ne zakucam u ovo dvoje koje su mi izleteli. Da oni nisu izleteli, ja bih dao desni migavac na vreme i svi bi bili srećni. U momentu kada su izleteli ispred mene sam i dalje išao u levo, levom trakom u kružnom toku, tako da je levi migavac bio sasvim na mestu.

• Drug član, 1578 postova
  • Motocikl: Nemaaa
1 minute ago, Mr_Wolf said:

Za početak, vozim maxi skuter i BMW pritom. Apsolutno nisam dužan da dajem nikakve znake pokazivačem pravca, i to što ih uopšte koristim je isključivo stvar moje dobre volje.

Klasičan BMW vozač :D

Druze, prijatelju, naravno da si dužan da daješ migavce, pa neće ostali u pasulj da gledaju gde ćeš ti da skreneš. E sad što je to na BMW vozilima dodatna oprema, to je priča za sebe :D

• Sviđa mi se 1

pre 7 minuta, Markone88 je napisao:

Klasičan BMW vozač :D

Druze, prijatelju, naravno da si dužan da daješ migavce, pa neće ostali u pasulj da gledaju gde ćeš ti da skreneš. E sad što je to na BMW vozilima dodatna oprema, to je priča za sebe :D

Pa da li stvarno misliš da sam ozbiljan? Lepo piše dole šalu na stranu.

Mislim, razumem zabunu, ali je to što sam napisao toliko apsurdno da zaista ne bi trebalo pojašnjavati :D

Promenio član Mr_Wolf
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 1

7 minutes ago, Mr_Wolf said:

Pa da li stvarno misliš da sam ozbiljan? Lepo piše dole šalu na stranu.

Mislim, razumem zabunu, ali je to što sam napisao toliko apsurdno da zaista ne bi trebalo pojašnjavati :D

Ma bre zezam se :D znas ono kao BMW ne daje migavac :D

• Sviđa mi se 1

pre 1 minut, Markone88 je napisao:

Ma bre zezam se :D znas ono kao BMW ne daje migavac :D

Pa zato sam i napisao. Em maksi em BMW. Kakav crni migavac

• Haha 1

• Malinar u pokusaju, 1836 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
18 minutes ago, Mr_Wolf said:

Realno rečeno!:)

• Sviđa mi se 1

14 minutes ago, Mr_Wolf said:

Pa zato sam i napisao. Em maksi em BMW. Kakav crni migavac

Ti kad ides na tehnički moraš da skidaš migavce da bi prošao :D

pre 3 minuta, QmBGD je napisao:

Kako ih koristi realno je bolje da ih i ne koristi uopšte :D

Prijatelju, za tvoje dobro, obnovi malo pravila.

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900
pre 40 minuta, Mr_Wolf je napisao:

I zbog pogrešnog migavca sam podjednako kriv kao onaj ko je odlučio da mi oduzme prednost? :D

Šalu na stranu, levi, ulazni migavac sam dao pri ulasku na kružni tok i planirao da držim, kao i uvek, dok ne dođe vreme za promenu trake u desno. Jesam okasnio sa desnim migavcem, ali isključivo zato što sam gledao kako da se ne zakucam u ovo dvoje koje su mi izleteli. Da oni nisu izleteli, ja bih dao desni migavac na vreme i svi bi bili srećni. U momentu kada su izleteli ispred mene sam i dalje išao u levo, levom trakom u kružnom toku, tako da je levi migavac bio sasvim na mestu.

Ova situacija je cest problem u kruznom toku ali je ne bih stavljao u temu "bahati mamlazi". 

Vise mi je to nepaznja, losa procena, zbunjenost necim, neiskustvo...

To ne umanjuje problem ali mislim da u ovom slucaju su ljudi iz nekog razloga lose procenili tvoju nameru. Ili si ih kasno obavestio ili su svojom krivicom kasno shvatili da i na tom mestu postoji izlaz iz kruznog toka. Nisam bio tamo pa ne znam kako se tacno desilo ali ja se na takve stvari ne osvrcem. 

Uplase me, userem se u momentu ali kapiram da nije namerno, ako nema posledica prodjem dalje i sve ok.

Uzasno mi smeta bahatost a to je kada namerno uleti i ne staje jer je procenio da je brzi a to sto cu ja da se polomim koceci njega uopste ne dotice

Promenio član salem

• Drug član, 1072 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

@Mr_WolfNaravno, treba sa vremena na vreme.

Bez šale, na onom snimku si ugrozio sebe pre svega jer si na motoru, da si bio u kolima ugrozio bi još više druge, da je došlo do kontakta bio bi ti kriv 99% kao što reče kolega @ske. Pogledaj sam svoj levi žmigavac, defakto si se sa njim uključenim isključio iz kružnog toka, o zauzimanju odgovarajuće pozicije takođe ne bih govorio... Zbog takvih odavno imam kameru u autu. 

Žao mi je što se ljutiš jer ti je neko ukazao na tvoju grešku u datoj situaciji, ali prihvatam da treba da proverim pravila, samo nisam siguran koja pa mi reci na šta da obratim pažnju...

Promenio član QmBGD
  • Podržavam 1

pre 15 minuta, salem je napisao:

Ova situacija je cest problem u kruznom toku ali je ne bih stavljao u temu "bahati mamlazi". 

Vise mi je to nepaznja, losa procena, zbunjenost necim, neiskustvo...

To ne umanjuje problem ali mislim da u ovom slucaju su ljudi iz nekog razloga lose procenili tvoju nameru. Ili si ih kasno obavestio ili su svojom krivicom kasno shvatili da i na tom mestu postoji izlaz iz kruznog toka. Nisam bio tamo pa ne znam kako se tacno desilo ali ja se na takve stvari ne osvrcem. 

Uplase me, userem se u momentu ali kapiram da nije namerno, ako nema posledica prodjem dalje i sve ok.

Uzasno mi smeta bahatost a to je kada namerno uleti i ne staje jer je procenio da je brzi a to sto cu ja da se polomim koceci njega uopste ne dotice

Nije ovo ništa preterano strašno, ali po meni ipak jeste bahatost. Pogotovo sa likom u Agili iza kom je telefon na glavi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja