Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 936 postova
  • Motocikl: Africa Twin AS 2024
Drago mi je što sam ti toliko bitan ali ne moraš da ustaješ kada ti mašem pored puta na kiši
Lako je bez imena i prezimena lupetati gluposti i praviti se pametan.
Idi tamo napisi ko si, pa ćemo pričati.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9466 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 8 sati, VRC 8x je napisao:

Da, može tu još svašta da se doda da su ljudi govna ali ovde pričamo o nekome ko ide suprotnim smerom i ne moraju čak ni da konstatuju šta se dešava i ko stoji pored puta. Ako ima bare, onda treba pronaći upravljača puta da odgovara. Kome smeta kiša ima suvi period godine da uživa, itd.

Generalno gledano narod je pogan.

Lani je bilo da se u svakom žitu nađe poneki kukoljak, danas je obratna situacija tj kukoljci su oni normalni koji su u manjini.

Neću reći da su ljudi govna, bitna je kultura, normalan dijalog.... reći ću, da mnogo ima bahatih malmlaza kako ženskog tako i muškog roda i vidjam ih svaki dan.....smrde brate mili na kilometar!

Samo ću reći da zbog takvih pravila danas ne važe jer su Oni Bogovi Svega 

Ja koji u celoj priči nisam bitan, molim Boga da kupim si sebi jednu Ladu sa cevkama napred.....ima da prsti za sve pare 🙂

A sad ti rečem još nesto pametno po mogućstvu.

Kad si na drumu, gledas ispred sebe obe trake i oba trotoara..... jer to ti je trenutna sadašnjost što vidiš (ili ne vidiš) i moguća budućnost (đavo nikad ne spava) jer se za sekund namesti nešto. Shodno tome reagujemo adekvatno ili nas savršeno boleee patka za sve pa kako bude biće jbg.

Pozadi, ono iza nas je takodje bitno u vecoj ili manjoj meri šta se dešava....zavisi od faktora oće li bit sranja ili neće.

Ako treba i to da obrazložim na proste činioce (lične) pisaću.

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Saobraćaj je izgleda postao mesto na kom ta bahatost dolazi do izražaja.

Igrom slučaja, od kuće do posla imam oko 3km. Za divno čudo, ujutru, kada nije gužva, svedok sam najveće bahatosti.

Sa jedne strane ljudi koji se parkiraju u sred raskrsnice sa sva 4, sa druge strane ljudi koji se zalete kroz ulicu sa parkiranim automa sa strane, čak i ako vide da nemaš gde da se skloniš, i sa svih strana ljudi koji bi da se svadjaju. Sve češće sam svedok da neko stane na sred ulice, jer mu se ne svidja neki potez drugog vozača, pa počne onako da se svadja i gestikulira kroz zatvorene prozore. A da pri tom pravi zastoj na sred raskrsnice ...

Ne mogu da shvatim zašto je u saobraćaju to ponašanje toliko izraženo, jer nije baš da van asfalta nailazim na ljude koji se tako ponašaju ...

Valjda nisam omašio temu ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 174 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
pre 49 minuta, Bojan_87 je napisao:

Ne mogu da shvatim zašto je u saobraćaju to ponašanje toliko izraženo, jer nije baš da van asfalta nailazim na ljude koji se tako ponašaju ...

Možda zato što bi van automobila neko dobio batine. Ovako svi polaze od pretpostavke da se iz automobila ne izlazi (ili si u njemu zaključan) i onda mogu do mile volje da se pičkaraju. Pogotovo jer svako u saobraćaju misli da je u pravu

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 482 postova
  • Motocikl: TDM 900

Danas u garaži tržnog centra,žena vozi auto,ja suvozač. Gužva je u garaži. Mi "skrećemo"lijevo za gornji sprat i imamo prednost jer oni koji nam dolaze u susret imaju na cesti ispisano "STOP" dimenzija cca 3m x 2m. Lik u Fiatu 500 dolazi nam u susret,ne staje na znak i počinje da trubi(valjda je u fazonu da je on nama s desne strane),mlatarajući rukama i smiješeći se ironično i nervozno u fazonu "krava ženska glupa, vidi kako skreće". Pritom još nešto i mrmlja.nPošto imamo otvorena stakla ja mu pokazujem na znak i pitam ga jel vidi Stop. Ladno mi kaže NE i to onako pederski,arogantno. E reko rođače 'oćeš d'izađem da ti ga pokažem iz bliza(znak, naravno :D). Promjeni facu i kurčenje odmah prestade. Ode bez da je zucnuo išta više. Nisam pristalica nasilja ali nekad bahate mamlaze ne možeš drugačije opasuljiti.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 4

• Drug član, 3147 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija
3 hours ago, Bojan_87 said:

Saobraćaj je izgleda postao mesto na kom ta bahatost dolazi do izražaja.

Igrom slučaja, od kuće do posla imam oko 3km. Za divno čudo, ujutru, kada nije gužva, svedok sam najveće bahatosti.

Sa jedne strane ljudi koji se parkiraju u sred raskrsnice sa sva 4, sa druge strane ljudi koji se zalete kroz ulicu sa parkiranim automa sa strane, čak i ako vide da nemaš gde da se skloniš, i sa svih strana ljudi koji bi da se svadjaju. Sve češće sam svedok da neko stane na sred ulice, jer mu se ne svidja neki potez drugog vozača, pa počne onako da se svadja i gestikulira kroz zatvorene prozore. A da pri tom pravi zastoj na sred raskrsnice ...

Valjda nisam omašio temu ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zanimljivo je da otkad postoji automobilizam, primećeno je i kasnije i prouzčavano, da u saobraćaju prvo popuštaju moralne kočnice i zaboravlja se na vaspitanje. Na površinu izlazi bes i frustracije, sve što je potiskivano - svesno i nesvesno, nervoza obuzima vozače. 

• Sviđa mi se 1

• Malinar u pokusaju, 1768 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Moj pokojni ujak je govorio da o kulturi jedne nacije više možeš da saznaš ako si u saobraćajnom špicu sat vremena, nego da istražuješ o istoj 5 godina.

Saobraćaj iziskuje svest ljudi da ovaj svet nije stvoren samo za njih, da u njemu ima i drugih ljudi, a mi, Srbi, tu svest nemamo. Zato nam je saobraćajna kultura na jako niskom nivou. Koliko puta prisustvujem besomučnom sviranju sirenom u špicu, kome taj svira, gde će kad je čep, ali valjda leči živce time, pokazuje da mu je teško, ne znam...

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 3

• Drug član, 2255 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Gospodja ne zna gde ce, posle je napravila jos jedan kiks al preselo u drugi klip pa me mrzelo da se zezam. 

Krenula da skrece a auta nailaze tj sece ih pa se predomislima i ispravila auto. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2255 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
pre 6 minuta, ske je napisao:

@RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica?

Paaaaa znam sto pitas, 

Bio je njima stop pa su iscepali pa ono kao drzimo se toga da ja imam prednost, ima na putu ispisano njima stop. 

Stoka cupa znakove, pre ove raskrsnice ima pravac i krivina od 90 koja nije obeležena a put uzak, das bi udes tu, bio znak za krivinu citivh 5 dana. 

Sve razumem sto hoces da kazes ali tako se ne izlazi na put svako, nije nikako pregledna raskrsnica. 

• Zainteresovan, 465 postova
  • Motocikl: k9

Ma znam ja koja je to raskrsnica nego ne znam kako je regulisana. Ali ako pise na kolovozu "stop", onda je jasno regulisana, cak iako je iscupan znak. 

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 5813 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Kakvih cacija i debila ima na ovim motoskupovima.

Od ljudi u godinama koji besomucno zavrcu u crveno do klinaca na kvadovima koji nose brze cvidze.

Najjace danas vidim lika turira kvad i dize prasinu na ljude iza. Ovi mu sviraju a on njima kurac... Ovaj iza da mu lupi samar glavu bi mu odsrafio...

• Podržavam 1

• Drug član, 3516 postova
  • Motocikl: Blackie

Idiote... Nije ceo put tvoj, nauči to konju i nećeš imati problem! Brzinu prilagođavaš tvojoj polovini puta... konju! Ako sečeš krivinu, a ja naiđem sa autom ti ode u kanal, ušao si prebrzo, ne mora to uvek značiti,a ako to radiš iz navike onda nećeš daleko... konju! Kad je sečeš mora biti pregledna... konju! 

Nauči to... konju! Da više ne vređam plemenite životinje upoređivajući ih sa tobom... KONJU! 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja