Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Mislim da ima. Koliko se sećam testova, ukoliko se nije to sad promenilo, kad neko ispred tebe da migavac i započne preticanje treba da ga pustiš a ne da ti kreneš pre njega.

Ovo mi se dosta puta dešavalo na AP, započnem preticanje a ovaj iza mene pokušava da to odradi pre mene.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 479 postova
  • Motocikl: V2- americki

E zbog toga sam kocio ko majmun vise puta. Jb se nekom da pogleda u retrovizor, dao zmigavac i krenuo da namotava. Ista stvar kao i ovaj bilmez, i da je dao pokazivac pravca isti bi ishod bio. To sto pokusavaju da se ubace kad das zmigavac da nije do toga da su mnogo brzi od tebe i da nisi procenio bas najbolje?

• Sviđa mi se 1

• ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Nisu svi brži, inače ja vozim baš oštrije. Ako sam levim točkovima već prešao razdelnu liniju, pa gde gori rođače .

I kad ih pustim treba im ciganska godina da me prođu.

Nekad udarim po gasu, kad nije rizično, i pobegnem im.

Posle pogledam u retrovizor i vidim da zaostaju iza mene.

Kad vidim da je jači i brži iza mene pustim ga.

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: k9
7 hours ago, cezarpa said:

Steta za vozaca Volvoa,da je bio neki kombi da ga otkine.Mamlazovici iz coce su verovatno pod alkoholom.

hahah brate, meni je ovo carski. Pa kako si zakljucio da su pod alkoholom, majke ti?😂

• Ne silazi, 2288 postova
  • Motocikl: Benelli

Nek duva pa da vidimo.Bozic sluzbeni auto,suvozac na zadnjem sedistu umesto suvozackom.Manevar sulud,jos se krsti.Strasno.

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: k9

Hahaah, pa kako mi da vidimo brate😂

KAkve veze ima sto je Bozic? Sluzbeni auto? Mozda ga ima na zaduzenju 24 sata, ne znamo kakav ugovor sa firmom ima. Suvozac na zadnjem sedistu je samo putnik. Mozda je na suvozackom mestu bila neka roba pa nije mogao da sedne, seo pozadi. Krsti se, vernik, Bozic je, zahvaljuje se Bogu sto nisu stradali...Manevar sulud, trenutak nepaznje, brzopletost, neiskustvo, losa procena....

Nista od ovog nije bitno, sve moze da se polemise i gleda i ovako i onako, al sto pod alkoholom???

Brate, ne moras da mi odgovaras, ne bih da ispadne da se raspravljamo nesto, samo mi je super i nasmejao si me sa tim za alkohol i hvala ti zbog toga, ziv bio!:)🍻

• Haha 3

• Ne silazi, 7452 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ma sigurno je neki špijun čim ovako vozi, krije se od nekoga, ko zna šta radi. Da se uhapsi i pošalje u gulag :D

• Haha 1

• Drug član, 1923 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

pvJyAyn.jpeg

Gore kod Metroa na Vidikovcu, kružni tok.

Znači 10 znakova za smanjenje brzine sa 80 na 50, redovna radarska kontrola, ležeći policajci i dalje svake nedelje neko proleti ovako. Pitanje trenutka kad će biti par mrtvih .

Nerealno je ko sve ima dozvolu.

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: F 800 GS 2024
Pre 10 sati, ProMaster je napisao:

pvJyAyn.jpeg

Gore kod Metroa na Vidikovcu, kružni tok.

Znači 10 znakova za smanjenje brzine sa 80 na 50, redovna radarska kontrola, ležeći policajci i dalje svake nedelje neko proleti ovako. Pitanje trenutka kad će biti par mrtvih .

Nerealno je ko sve ima dozvolu.

Mozda jedan od najgore resenih kruznih tokova, ako ne i najgori u BG. Izuzetno uske trake, prevelik luk.

Ne branim ovog sto je uleteo u bankinu da se razumemo. 

Tu je cak mislim i spusteno ogranicenje sa 50 na 40 ili 30 jer se lupaju ko usrksnja jaja

Jeste nesrećno rešen jer ima mnogo međugradskih autobusa tuda i moralo se i tome misliti. Ali ako je bilo do sad 50 situacija tu, možda su 2 ili 3 zbog ovoga što kažeš, a sve ostale su brzina i tupavost vozača.

• Drug član, 1814 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ne vidim nikakav problem, sve je do vozaca, bas je dobro obeleženo, table da je kružni, mali lezeci, cak ima i treptuci semafor. 

Vozaci su mnogo postali odsutni kad voze, resavaju sve u voznji, sednu u auto pa se dohvate telefona i onda zovu redom da ubiju vreme. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao:

Ne vidim nikakav problem, sve je do vozaca, bas je dobro obeleženo, table da je kružni, mali lezeci, cak ima i treptuci semafor. 

Vozaci su mnogo postali odsutni kad voze, resavaju sve u voznji, sednu u auto pa se dohvate telefona i onda zovu redom da ubiju vreme. 

Da, da, takvi smo.. :)

Zato sam i prestao da se nerviram kad mi pišu kaznu za telefon. Lekcija svaki put, bar 2,3 puta godišnje, jer magare treba jebati. 

Generalno svako ko je više od 5 puta prošao tuda, morao je da vidi radar neposredno pre, pa zar opet nema osećaj da ako ništa drugo pustis gas.

Od drugara kolega je još na početku najebao, pritom živi u Žarkovu i radi u Surčinu, svaki bogovetni dan ide tuda, kaže zamislio se i produžio pravo. Onda stanes i shvatiš da je čovek na autopilotu (pokvarenom) od Surčina do kuće.  

Isto malo dalje pešački kod OMV, ruski rulet za pešake i za one koji prvi ukoče, jer često budu stignuti.. 😂

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja