Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 842 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Veznao za stanje u društvu, direktno je vezana i aktivnost tj proaktovnost policije.

Iz tog su nam razloga usrane ulice, jer niko ne kažnjava vlasnike kućnih ljubimaca za ostavljanje izmeta, iz tog razloga nam je sva zelene površina pretvorena u kaljugu, jer niko ne kažnjava za parkiranje na zelenoj površini, pa tako dodjosmo i do maglenki i sličnoga.

Akcija za brzinu, 10 kazni ispiše i ide da duva u prste do kraja radnog vremena. Zašto bi se cimao!? "Nije dovoljno plaćen i cenjen".

Edit: A pominjao sam nemačkog policajca koji je zaustavio saobraćaj da skloni telo uginule životinje sa puta?!

Promenio član the_doctor
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1393 postova
  • Motocikl: SMC 300

Vozim dva auta. Ne istovremeno.😀

Oba su 4x4 i pripadaju SUV klasi. Veci su.

Ali ono sto dozivljavam na putevima od lakih putnickih vozila je cudno.

Primera radi , vozim nizbrdo, krivine, a odozdo Pezojic sece krivinu i gazi preko pune, napred, ka meni.

Ja Touareg, crni. Na vazdusnom vesanju, podignut. Sa saputnicima i teretom blizu 3t.

Ja se sklanjam skroz desno.

Bas sam komentarisao sa saputnicima. Ne radi to samo jedan nego, za spust, nekoliko njih. Opeli , Renoli..., manji.

Da naidju na neku budalu, koja, u tom trenutku kucka na viber, tacno bi ih zajedno sa njihovim vozilima skidali sa stena.

• Drug član, 1296 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 8 sati, Alekre je napisao:

A druga stvar što me generalno nervira je i ovo što @piki veli da neko nešto "ne zna". Za sve je alibi ''Ne zna", nisu ga obučili, nije mu niko rekao... Ma idi, nego su neodgovorni tupsoni.

ja sam se iznenadio kad sam ovo pričao u raznim krugovima ljudi, znas koliko ih je otislo do kola da proveri i vraćaju se u fazonu -u jebote kako ne pali zadnja svetla , pojma nisam imao, a normalni(skoro:lol3:) većina.

Znas ono srpsko, čitanje uputstva kad se nesto pokvari.

A da kretena ne fali to ne moramo pričati.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 7445 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pa šta da kaže čovek... Bez migavca, namota ga ko Ken Block. Doduše i Volvo ne bi trebao da bude na šinama. Oboje su krivi ali ovaj sokadžija je samo trebalo da pomeri šakicu da uključi migavac.

• Drug član, 1920 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 17 minuta, Alekre je napisao:

Pa šta da kaže čovek... Bez migavca, namota ga ko Ken Block. Doduše i Volvo ne bi trebao da bude na šinama. Oboje su krivi ali ovaj sokadžija je samo trebalo da pomeri šakicu da uključi migavac.

Tu može da se vozi šinama. Meni je nejasan lik iz C3, kako je mislio da ovo izvede, totalno nerezonski potez, ni migavac ne bi pomogao da ga ovaj pusti, a i zašto bi se zaustavljao zbog bimbosa. Eventualno da malo smanje štetu, jer bi ovaj možda instiktivno počeo da koči..

Promenio član ProMaster

• Drug član, 1806 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Okacio sam posto se po komentarima prepiru. 

Ne znam koji je ovo deo grada, na dosta mesta moze da se vozi sinama a tamo gde je žuta pre neke ulice bude bela tako da moze po sinama. 

Da li je žuta ili ne ovako se ne obavlja radnja, sto nekoliko njih napisa, sta da je bio tramvaj. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

E sad, zamislite situaciju da je tako isekao motoristu. Pa pljuvali bi u kometarima motoriste samo tako. Što ide šinama, gde jurca, imao je vremena da zakoči, ne pretiče se desnom stranom itd itd

Promenio član milosducati
  • Sviđa mi se 1

U bulevarima je dozvoljeno preticanje ili voznja desnom stranom brze od vozila koje se krece levom tako da sta god crveni je kriv i tu nema rasprave. 

Ako u nekom bulevaru ima tri trake moze da vozi koliko ko hoce, samo prilikom predstrojavanja zaboravi sam ko ima prednost. 

• Integrisan, 9323 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Tri persone u kokakoli, firmin auto pa jos ako taj dan nije smeo biti tu.....

Namota ga ka da je klinac za volanom a nije tako.

Vozača na kokakolu ima da guze na bar dva fronta, ako je ženjen.....kukulele žena kad ga dohvati 😬

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: Bmw R1150RT

Kao prvo ja se nadam (a tako izgleda) da nema povredjenih.

A onda se nadam da ce ubuduce da bar dva puta pogleda u retrovizor.

Sto rece Darko sex mu je zagarantovan.

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
On 2. 1. 2025. at 13:37, slave74 je napisao:

Vozim dva auta. Ne istovremeno.😀

Oba su 4x4 i pripadaju SUV klasi. Veci su.

Ali ono sto dozivljavam na putevima od lakih putnickih vozila je cudno.

Primera radi , vozim nizbrdo, krivine, a odozdo Pezojic sece krivinu i gazi preko pune, napred, ka meni.

Ja Touareg, crni. Na vazdusnom vesanju, podignut. Sa saputnicima i teretom blizu 3t.

Ja se sklanjam skroz desno.

Bas sam komentarisao sa saputnicima. Ne radi to samo jedan nego, za spust, nekoliko njih. Opeli , Renoli..., manji.

Da naidju na neku budalu, koja, u tom trenutku kucka na viber, tacno bi ih zajedno sa njihovim vozilima skidali sa stena.

Ovo je tacno. U koloni sam bio, magla onako. Moze da se vozi 90 - 100. Ispred mene bmw 5 noviji, mecka isto novija i audi a7. I ja sa mojim starijim SUV vozilom. Kad odjednom lik sa nekim strokavim farovima. Obilazi, svira... Ja gledam leb te ce da izginemo zbog ove budale. Ulece izmedju nas, krivuda. Cica vozio puntica. A realno od svih nas koji smo mogli da sa 80 na 130 stignemo za par sekundi a njemu malo teze niko nije rizikovao. Onda cujem danas od drugara juce zaustavljen vozac audija od strane presretaca. Vozio macan 170, 2.0 promila u sebi i zena i dete u autu. I sad ko je tu veci ludak. Strasno i jedno i drugo. 

• Sviđa mi se 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre sat vremena, Zarkela je napisao:

Ovo je tacno. U koloni sam bio, magla onako. Moze da se vozi 90 - 100. Ispred mene bmw 5 noviji, mecka isto novija i audi a7. I ja sa mojim starijim SUV vozilom. Kad odjednom lik sa nekim strokavim farovima. Obilazi, svira... Ja gledam leb te ce da izginemo zbog ove budale. Ulece izmedju nas, krivuda. Cica vozio puntica. A realno od svih nas koji smo mogli da sa 80 na 130 stignemo za par sekundi a njemu malo teze niko nije rizikovao. Onda cujem danas od drugara juce zaustavljen vozac audija od strane presretaca. Vozio macan 170, 2.0 promila u sebi i zena i dete u autu. I sad ko je tu veci ludak. Strasno i jedno i drugo. 

Troje dece. 

• 4_tocka_i_karoserija, 1939 postova
  • Motocikl: -
Pre 20 sati, RankoBg87 je napisao:

samo prilikom predstrojavanja zaboravi sam ko ima prednost

Svi koji se NE prestrojavaju.

Ne postoji opcija u kojoj je neko u svojoj traci dužan da propusti nekog drugog ko se prestrojava/skreće.

Naravno, nije zabranjeno, ali ne postoji obaveza.

Žuta, zaustavna, štagod - skretanje bez pogleda u retrovizor = debil.

Ma ima ono, npr tri trake, ja idem levom ti desnom i hocemo u srednju, po pravilu ti imas prednost ili ja, to sam zaboravio al to niko i ne postuje. 

Ko je skoro polagao ima u testovima. 

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Naravno.

Uvek ima prednost onaj ko dolazi sa desne strane.

Znači, onaj iz desne trake ima pravo prvenstva pri prestrojavanju u srednju traku u odnosu na onog ko se prestrojava iz leve trake.

• Sviđa mi se 8
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 317 postova

Uzgred kad se spominje zmigavac,on nema nikakvu zakonsku obavezu za ostale učesnike u saobraćaju,tipa da sad ima neko prednost. Zmigavcem vozač iskazuje nameru da ce promeniti pravac al kad se ispune uslovi da to učini na bezbedan nacin i me ugrozi ostale učesnike.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja