lomitelj 5814 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ej brat, nisam nazalost. Ali sam isto ozbiljan zaljubljenik u tu tuning kucu , Ali sam ozbiljan bolesnik za mercedesima i imam ih par lepih Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, lomitelj said: Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". Mogao bi @Rade koenig, i ja sam se zarekao da cu kad tad mecku uterati u dvoriste. To mi je san, da posedujem mercedes. Familijarno nam se svidja e220 tamo do 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zlatkojov je napisao: Kakav dokaz trebam da imam, bio sam u stanu nisam ih legitimisao Pa si cekao 100godina da bi nesto preduzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Mogao bi @Rade koenig, i ja sam se zarekao da cu kad tad mecku uterati u dvoriste. To mi je san, da posedujem mercedes. Familijarno nam se svidja e220 tamo do 2008. Sve sto treba a ima veze sa meckom, tu sam od kupovine do popravke ali samo mercedesi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, lomitelj je napisao: Deder svrati malo i do teme "Svet automobila". Odmah , ako mozes zakaci link, na pretrazi mi ne izlazi Promenio Avgust 16, 2022 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Redni 6 dizel je neunistiv u w211. Moze i 5 da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Desmo je napisao: Redni 6 dizel je neunistiv u w211. Moze i 5 da prodje Uuu sad dominiramo u masenju teme. Sibnite taj link od teme vezane za vozila pa ce mo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/121612-svet-automobila/page/420/ Promenio Avgust 16, 2022 član Desmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 16, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rade koenig je napisao: Ajde da se vratimo sustini teme. Drugari diskutabilno je sta je bahati vozac, skoro mi je sina ujeo krpelj za pisu, natekla je kao jabuka. Iskreno uhvatila me panika hitna se nejavlja 20 minuta. Seo u kola i pun gas! E u tom momentu sam u ocima mnogih bio bahat. Mi smo grad sa skoro 3 miliona stanovnika neka na svakih 100.000 bude takav slucaj ili slicni eto bahatosti navodne koliko hoces. Bagato je po meni kad on sedne u tatin auto ima 19godina otvori prozore odvrne muziku i lagano jebe sve u saobracaju, vozi brzom trakom 20 ili ide tako da ga ne mozes obici itd. Broj jedan bahatosti su pesaci, kao da je pesacki svetinja i da im neko garantuje da ih nece neko zgaziti pa mesto najkracim putem i sto pre da predju oni lagano, pa te jos gleda kad mu svirnes jer mu treba minut da predje ulicu i sad 30 auta stoji zbog jednog gmaza usranog. E to me poremeti haos ! To je bahatost Пешачки јесте светиња и треба да буде светиња. И нека прелазе и минут и два, па шта? Куда се толико журите људи? Минут два је питање живота и смрти сваког радног дана? Они својом бахатошћу не могу да убију аутомобил, а аутомобил итекако може да убије пешака. Свиркање пешаку који прелази пешачки је бахатост. Свирање пешаку који прелази улицу ван пешачког прелаза није. Требало би пешаци који прелазе на пешачком да имају даљински који активира сирену унутар аутомобила да свирну овима што их не пропуштају на пешачком, да им ребне 110 децибела директ у кабини са затвореним прозорима. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро, али није ни коректно намерно давити на пешачком и блокирати целу улицу тако. Док се заустави колона, па док крене... Таман онај последњи креће, нека нова колона налеће па успорава или стаје и то се онда отеже у бескрај. Први када прелазим улицу гледам да не омета ни та кола. Чекам тренутак где је већи размак, да могу само да успоре, а не стају. Или да се колона сама заустави... Тек ако баш нема другог избора, терам их да стану. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3436 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 952 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pešački se prelazi normalnim hodom, pre toga se treba uveriti da ne nailazi vozilo. Vozač ne mora da stane, ako pritom ne ometa pešaka koji je stupio na kolovoz, tj, ako pešak ne mora zbog vozila da stane, uspori, ili ubrza. Na pešačkom svi treba da paze, kako vozači koji po zakonu treba da uspore pred pešačkim, tako i pešaci koji treba da pod punom pažnjom stupe na Pešački, znači ništa slušalice na oba uveta, pretrčavanje, ili pak vucaranje. Obilaženje vozila koje se zaustavilo pešaku na pešačkom, znači ćorka na jedan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 16, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 Давити није прецизно мерење. У закону није одређено за које време пешак мора да пређе пешачки прелаз и колико је то. Пешаци на пешачком и колоне пешака нису у обавези да брину о томе да ли се возачу који МОРА да стане пред пешачким прелазом то ”отеже” или не. Наравно да то може бити фрустрација, али ја и ти као возачи аутомобила нисмо законом одређени као особе које ће да оцењују које је оптимално време за прелазак пешачког прелаза од стране пешака. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16953 Napisano Avgust 16, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3635 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Zuba87 je napisao: Добро, али није ни коректно намерно давити на пешачком и блокирати целу улицу тако. Док се заустави колона, па док крене... Таман онај последњи креће, нека нова колона налеће па успорава или стаје и то се онда отеже у бескрај. Први када прелазим улицу гледам да не омета ни та кола. Чекам тренутак где је већи размак, да могу само да успоре, а не стају. Или да се колона сама заустави... Тек ако баш нема другог избора, терам их да стану. To je stvar kulture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @СајберГастарбајтерпогрешно си схватио, уопште не возим кола, узели су ми дозволу због три згажена пешака. Кажу, није толико дозвољено Наравно да не постоји прецизно мерење дављења, али ако га је стигао мој браник, поприлично је сигурно да је нешто погрешно урадио 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда се ти ниси добро и прецизно изразио? Ја сам схватио онако као што је написано, о дављењу. Promenio Avgust 16, 2022 član СајберГастарбајтер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5401 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi bre pešaci, oni da nešto vrede kupili bi auto ko sav normalan svet, a ne da zagušuju saobraćaj prelazeći na pešačkom. Ovako se to rešava, nego uhapsiše onako divnog i kulturnog čoveka na pravdi boga: https://www.juznevesti.com/Hronika/Uhapsen-muskarac-koji-je-na-ulici-u-Nisu-samarao-i-gurao-dve-zene.sr.html Čuj, starija žena se sporo kretala?! Pa šta ćeš u saobraćaju baba kad ne možeš da razviješ propisanu brzinu za prelazak pešačkog ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4846 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Rade ako možeš da mi objasniš u čemu se tačno sastoji frustracija prema interventnoj? (Ili si možda mislio i na ljubomoru) Pored toga, moram da priznam da je i meni poprilično iritirajuće kad pešaci misle da ja mogu da zaustavim tonu ipo gvožđa samo zato što su oni umislili da tako treba, kao i kad prelaze ulicu dužim putem, sporije nego što mogu i slično, ali zakon ih štiti i propisuje određeno ponašanje vozača koje moramo da poštujemo ma šta mi lično mislili o tome. A što se tiče stava "samo jako", kaži mi koliko često čitate propise o pravilima postupanja policijskih službenika, idete na obuke u tom smislu ili radite po osećaju? Mislim, da me ne shvatite pogrešno, ja ovo gledam više iz profesionalnog ugla, zbog zastupanja zaposlenih u mup moram da proučavam sve propise koji uređuju njihov rad. Kroz predmete sam upoznao više stotina ljudi koji rade na terenu, bilo da je to zbog trivijalnih stvari kao što je smenski rad, preko naknada šteta usled povreda na dužnosti (baš imam vašeg kolegu koga je jedan ubo nožem u glavu i tako ga oborio na pod-ima čak i snimak), pa do neopravdanog kažnjavanja, preko nezakonitih premeštaja, do duplih plata za one koji su na poslovima čija opasnost to iziskuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 16, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi bre pešaci, oni da nešto vrede kupili bi auto ko sav normalan svet, a ne da zagušuju saobraćaj prelazeći na pešačkom. Ovako se to rešava, nego uhapsiše onako divnog i kulturnog čoveka na pravdi boga: https://www.juznevesti.com/Hronika/Uhapsen-muskarac-koji-je-na-ulici-u-Nisu-samarao-i-gurao-dve-zene.sr.html Čuj, starija žena se sporo kretala?! Pa šta ćeš u saobraćaju baba kad ne možeš da razviješ propisanu brzinu za prelazak pešačkog ?!Nadam se da si u svojem izražavanju bio ironičan...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 16, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Štef Па ако његов коментар није школски пример ироније, шта друго мож’ да буде? 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Atorngde su tebe ucili da ne moras stati pesaku ako ga ne ometas? Ja npr kad vidim dete u blizini kolovoza obavezno usporim pa makar i milio dok prolazim pored, na pesackom momentalno stajem bilo da je na drugom kraju, starijima, ma svima. Al kad vidim da drka telefon i ni ne pogleda na put jer misli pesak je pa smo mu svi duzni da mu se klanjamo, tu volim malo da ih iscimam naglim kocenjem, iako imam mnogo fore da stanem, cisto da se trgnu. E za to bi klepao kazne, za pricanje na telefon i gledanje u isti dok se prelazi put, mislim da bi se na tome policija vise oparila nego na bilo cemu drugom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Uveli su sad neku izmenu, ne moras stati autom na pesacki ukoliko svojim kretanjem neces naterati pesaka da se zaustavi ili uspori. Mogu se naci na netu detalji ali to je otprilike to. Edit - upade Milan izmedju Stampara i mene. 2. Edit - ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA: Vozač ne mora po svaku cenu da se zaustavi na obeleženom pešačkom prelazu kako bi propustio pešake. Vozač može samo da uspori da bi propustio pešaka, ali pritom ne sme da ga natera da ustukne ili ubrza korak WWW.PARAGRAF.RS Kako će se u praksi primenjivati nova pravila koja ublažavaju stres vozača od potencijalne kazne... Promenio Avgust 16, 2022 član Tarmi636 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, drmilan_ je napisao: E za to bi klepao kazne, za pricanje na telefon i gledanje u isti dok se prelazi put Nemoj opet o telefonu 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Bojan82 said: Nemoj opet o telefonu Hahahaha, Nije isto, ja u put gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3436 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 952 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, štampar je napisao: И ја сам тако мислио,коштало ме (пре петнаестак година) 2.500 динара да схватим да МОРАМ да станем Ne mora, izmena zakona, 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11048 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan A kada dva pesaka stanu nasred pesackog i divane?Jel kafu da im skuvam? Promenio Avgust 16, 2022 član cezarpa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...