Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova
  • Motocikl: Honda NT700 Deauville

Kolege na dve točka,

Ja znam da smo mi drugi najranjiviji učesnici u saobraćaju (mislim da su samo biciklisti u većem problemu), ali ne moramo baš ni mi biti bahati indijanci. Upravo nešto posle koliko vremena čitam novine po netu, pa naleteh na članak gde po mom mišljenju nije trebalo tako da se postupi. Pogotovo što je žena u pitanju, a verovatno i da je kolega malo brže vozio... Pročitajte pa sudite...

WWW.BLIC.RS

D. K. (39), bajker iz Jagodine, osuđen je na osam meseci zatvora zato što je pretukao Ljiljanu Veselinović (38) nakon nesporazuma u saobraćaju.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1652 postova

Помешана осећања. 

Сви знамо како је када нам неко излети, угрожен ти је живот. 

А опет, жену пребити... Бедно. 

Да је само бацио кључеве, без да је бије, стао бих 100% на његову страну. 

Гледао сам њен снимак где је објашњавала шта се десило, није ни тада била свесна шта је урадила, иритантна ми је. 

Пребио је жену, изговора нема, заслужује или да буде министар или ћорку и да јој плати одштету. 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 2579 postova
  • Motocikl: Africa RD07

Kolegu isprovocirao jedan, on ga iskulirao i produzio. Ovaj ga stigao, obisao i poprecio put i izasao da se bije, i ovaj moj ga nokautirao jednim udarcem, ovaj nije ni stigao da zamane. Sad ga taj isti sto je izasao da se bije pa poduvao, tuzi za teske telesne povrede plus nacionalna manjina kao madjar bla bla. Katastrofa

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7801 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom
Pre 9 sati, drmilan_ je napisao:

Kolegu isprovocirao jedan, on ga iskulirao i produzio. Ovaj ga stigao, obisao i poprecio put i izasao da se bije, i ovaj moj ga nokautirao jednim udarcem, ovaj nije ni stigao da zamane. Sad ga taj isti sto je izasao da se bije pa poduvao, tuzi za teske telesne povrede plus nacionalna manjina kao madjar bla bla. Katastrofa

Pa može da se vadi na samoodbranu što i jeste bilo

• Drug član, 2579 postova
  • Motocikl: Africa RD07
36 minutes ago, Biker-Boy said:

Pa može da se vadi na samoodbranu što i jeste bilo

Videcemo sta ce biti ishod, sudija generalno ne veruje madjaru, jer je skontao da je izasao sa namerom da se bije pa poduvao. Tako da bice neko deljenje krivice sta znam

• Drug član, 1251 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

Kod nas u zakonu je samoodbrana jako za**ban pojam. Ovaj izašao da ga bije, da li ga je udario ili samo pretio?
U najboljem slučaju "prekoračenje nužne samoodbrane".
Ko onaj nesrećnik što mu je lopov ušao u stan, žena i dete spavaju, krenuo lopov šrafcigerom na njega, ovaj ga ubo nožem i ubio,  na kraju se godinama sudio.

• Drug član, 2979 postova
  • Motocikl: strom 650
Pre 12 sati, Štef je napisao:

Kolege na dve točka,

Ja znam da smo mi drugi najranjiviji učesnici u saobraćaju (mislim da su samo biciklisti u većem problemu), ali ne moramo baš ni mi biti bahati indijanci. Upravo nešto posle koliko vremena čitam novine po netu, pa naleteh na članak gde po mom mišljenju nije trebalo tako da se postupi. Pogotovo što je žena u pitanju, a verovatno i da je kolega malo brže vozio... Pročitajte pa sudite...

yaPk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b
WWW.BLIC.RS

D. K. (39), bajker iz Jagodine, osuđen je na osam meseci zatvora zato što je pretukao Ljiljanu Veselinović (38) nakon nesporazuma u saobraćaju.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Žena?

Đene se bore za ravnopravnost ona je vozač koji je napravio glupost i verovatno zaslužio batine isto kao.Baš bi bilo zanimljivo videti komentare da je batien dobio MMA  borac.Ili šta bi bilo da je ova vest završila u crnoj hronici da li bi i onda ona bila đena slabiji pol.

Promenio član JevtaNS
  • Podržavam 1

Mislim da bi bilo dovoljno da joj se propisno verbalnim putem najebo mile majke, ali da je unakazi ovako to je već previše, da sam izlomio svakog ko mi je izleteo, uleteo, isekao... gulio bi dve doživotne do sada... ali s druge strane, dovoljno je samo jednom da te neko propisno zajebe pa da završiš na groblju, zato ne mogu da kažem da ne razumem čoveka... ali opet, nije u redu to što je uradio.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 401 postova
  • Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA
Pre 2 sati, nafetS je napisao:

Kod nas u zakonu je samoodbrana jako za**ban pojam. Ovaj izašao da ga bije, da li ga je udario ili samo pretio?
U najboljem slučaju "prekoračenje nužne samoodbrane".
Ko onaj nesrećnik što mu je lopov ušao u stan, žena i dete spavaju, krenuo lopov šrafcigerom na njega, ovaj ga ubo nožem i ubio,  na kraju se godinama sudio.

Nije baš tako bilo, nego je lopov krenuo da beži kad je video nož, a onda ga je vlasnik stana jurio i ubio na ulici što ne može da se nazove samoodbranom. 

Priznajem, nisam ispratio tada, a i dosta (i taj ključan detalj) zaboravio.
U svakom slučaju, poenta koju hoću da istaknem je da ako izađeš nepovređen/živ, a napadač povređen/mrtav, prekoračio si nužnu samoodbranu (bar moje laičko viđenje kako je u praksi), što nema smisla.

• Zainteresovan, 287 postova
  • Motocikl: U potrazi

Da ti neko prebije ženu,majku ili sestru pitam se šta bi rekao. Da sam bio na licu mesta ,i da je kolega bajker prošao nepovređen kao što jeste, probao bih da mu približim svoj stav po tom pitanju ili ja ili ubeđivač iz gepeka. Smrda siledžijska.

Mogao je da joj verbalno j.be sve po spisku išutira auto, slomi retrovizor, šta god... 

Imam teoriju da žene tuku dva profila ljudi. Pi.ke u preko devedeset posto slučajeva i onaj ostali procenat su sociopate. Nemamo baš mnogo sociopata, tako da su većina pi.ke.

Prosto mi je neverovatno da neko podržava brutalno prebijanje žene,koliki god debil bila,ako je uopšte i bila.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500

Da je on vozio kola, a ona motor.. svi bi nju hvalili sto ga je nalupala, jos bi se i s njim sprdali. Vec znam da bi top komentar bio "Je l' ona ovako opasna u svemu ;)? "

Da su obojica muskarci, ispitivalo bi se u sitna crevca, kako, sta, tacno.. pa bi se zauzimale strane..

Zene svuda traze ravnopravnost (osim u parama, tu traze da je muskarac bogatiji). Ali im se bas i ne svidja kada je dobiju.

Na osnovu clanka, meni deluje da je on malo preterao. Ali, da je bilo sudara i da je ostao kvadriplegicar, da li bi oni koji ga sada pljuju podrzali presudu da mu ona placa dozivotnu rentu 800e mesecno?

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

@petarjebivetar, nisam komentarisao to, već situaciju koju sam naveo i "diskutovao" sa Overpressure-om, sam pojam nužne samoodbrane.
Što se tiče dotičnog članka, slažem se da nije trebao fizički ništa i da je sebi napravio problem (bez da mi je iko prebio ženu, majku, sestru, pa i brata ili druga) i nebitno da li je sa druge strane žena, Majkl Tajson ili ko god. -> sve ovo ako se post odnosi na mene, jer ne vidim da je iko podržao prebijanje, a moj post je poslednji, pa kao da na njega odgovaraš. 

• Drug član, 1144 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW
Помешана осећања. 
Сви знамо како је када нам неко излети, угрожен ти је живот. 

А опет, жену пребити... Бедно. 

Да је само бацио кључеве, без да је бије, стао бих 100% на његову страну. 
Гледао сам њен снимак где је објашњавала шта се десило, није ни тада била свесна шта је урадила, иритантна ми је. 

Пребио је жену, изговора нема, заслужује или да буде министар или ћорку и да јој плати одштету. 
Mislim da potpisujem i prepisujem svaki zarez...

Da je ako je baš baš poludeo, uzeo ključeve i bacio ih u njivu, ajde...

Ali omlatiš po njonji sa rukavicama, zbrčkaš joj lice...

Nije lik svestan, kako će najebati, kad ga oglobi za odštetu...
Pa hirurške intervencije na nosu...
Pa ovo, ono...
I treba...

Ali i njoj treba kazna za saobraćajni prekršaj...

Da su bila dva muška u BMW-u ili Mečkici ili Gospodaru prstenja ...

Pevao bi on onu....

Produži dalje,
Produži dalje...

Jer još si deeeeettteeeeeee

Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk

• Ne silazi, 2970 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Moze 100x da bude guska i da nije svesna sta je uradila,ali kad je jurio ,stigao i namlatio,ide po zakonu.Imao sam slican slucaj ,ali u automobilu,dobre gume i abs zaustavile me na 1metar od dede u Golfu 2.I sta da radim,a deda sleze ramenima i kaze :"Mani me". Pizdeo sam ,i nista,ali sam bio srecan sto sam ostao ziv.

Promenio član cezarpa

• Svrati ponekad, 133 postova
  • Motocikl: Honda SH150i

Kad smo kod bahatih, prekjuče na izlazu iz PA prema Vršcu, dva djipa, pa jedan pa još jedan, u većim razmacima - piče sa “rotacijama” onim na branicima, vojne tablice. Je l ratno stanje ili samo neki blinker mamlazi...?

Degradirali su STOP jer je na mnogo mesta postavljen iako je vidljivost odlična i bez prepreka. Vozači uočavaju paradoks obaveznog zaustavljanja, gube poverenje u važnost znaka i ponašaju se kao da je trougao.
Problem nastaje kada se stvarno naiđe na ukrštanje sa smanjenim pregrledom... Nešto slično kao u priči gde čobanin lažno alarmira dolazak vuka.

U belom svetu stop je stop, kad svaka raskrsnica ima Stop u oba pravca pa 4 auta staju svaki po redu kako je koji stigao pa im ništa ne fali.
Vozači, na Balkanu, struji ista krv :)

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: NK650

Malo je dobio ovaj degenerik što je polomio ženu, ali valjda će uspeti da ga oglobi do koske. Činjenica je da ma šta radili, motoristi nisu naročito vidljivi u saobraćaju i da ne mogu da se oslone na to da će ih uvek neko videti, taman da ima radar u nosu kao šišmiš. Još kad se vozi (pre)brzo, pa još na lokalnim putevima sa gomilom nepreglednih i neobeleženih uključenja, očekivano je da se ovakve situacije dešavaju. Umesto da bude srećan što je izbegao udes i grob, pa da joj na ljudski način objasni koliko se zajebala, on je unakazi. Nije taj ni za motor, ni za civilizaciju tako poremećen. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Mislim da vrlo često to i jeste problem što mnnoge ljude zabole kurac i još krenu da reže na tebe kada im skreneš pažnju da su te ugrozili i skoro u grob oterali...

hronični nedostatak empatije, bolest balkanska.

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre 3 sati, Četka je napisao:

Malo je dobio ovaj degenerik što je polomio ženu, ali valjda će uspeti da ga oglobi do koske. Činjenica je da ma šta radili, motoristi nisu naročito vidljivi u saobraćaju i da ne mogu da se oslone na to da će ih uvek neko videti, taman da ima radar u nosu kao šišmiš. Još kad se vozi (pre)brzo, pa još na lokalnim putevima sa gomilom nepreglednih i neobeleženih uključenja, očekivano je da se ovakve situacije dešavaju. Umesto da bude srećan što je izbegao udes i grob, pa da joj na ljudski način objasni koliko se zajebala, on je unakazi. Nije taj ni za motor, ni za civilizaciju tako poremećen. 

Bila je prošle godine tema o ovom slučaju (sa snimcima i rekonstrukcijom) i videlo se da je on nju stigao (i prestigao) dosta nakon raskrsnice, tako da je bilo očigledno da motorista uopšte nije bio blizu raskrsnice kada je ova gospođa izašla sa sporednog puta, tako da nije ni bio ugrožen. 

Jednostavno ima ljudi koji umisle da kada su oni na putu svi ostali treba da im se sklanjaju, a ukoliko to ne učine, ovi će da biju (naročito ukoliko procene da je druga strana slabija). 

Gledao sam snimak i očigledno je da je gospođa koja je prebijena po malo "lujka", ali to ne menja situaciju da neko sebi da za pravo i da optuži i da sudi i da presuđuje i da izvršava presudu (a sve po svojim aršinima). 

Uz to, tip je već ranije osuđivan kao nasilnik. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja