Zuba87 6721 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Брате, толику порцију никада ниси видео. То је батак од ноја! А лепо, сочно, пуњено... Уф! @Alekre зна и тачно где се налази. Он нас је водио, фантазија! А ресторан- шупа, ушао би тамо да једеш само под присилом. Међутим, стварно је све супер, нема бриге. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 2, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, branko_stefanovic je napisao: Salu na stranu, zajeba li se neko da isproba motor ispred tih kamera? Mislim da nemaju tehnickih mogucnosti da snime i posalju kaznu motociklistima, isto kao i one s auto-puta za merenje prosecne brzine. Pitajte @Alexa90 kako je prosao sa zutom trakom i kamerom za brzinu u SD dok je vozio motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15542 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče kod Zemun Parka batica u X5 proleće pored nas dok smo stajali na crvenom svetlu sa ne manje od 120 km/h. Kroz crveno, normalno. Zato što je tako u mogućnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima par tih restoruina sa odličnom klopom... Gde li je to, često idem poslom tamo i završim u Žar-u jer ne znam za bolje... @Alekre priznaj gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12611 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 7348 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Žar... Batak je specifičan jer takav tvrdim ne postoji nigde u Srbiji. Tj. način na koji se sprema. Uvek ga preporučim gostima koji dođu u Smederevo. Doduše, to nije turističko mesto. Kafana je lokalna, sa stalnom ekipom. Posle OMV pumpe, ka železari, nekih 200 metra. Zota. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zuba87 je napisao: Не знам, али знам да жута трака и црвено стижу уредно. Нисам сигуран како су то уредили. Slikaju sa svih strana i uglova, ne mozes ni da zamislis kako sam lepo ispao na slici, ja se odusevio cak se lepo vidi i u crno/beloj varijanti (zuta traka u pitanju kolima) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Ma kakav Žar... Batak je specifičan jer takav tvrdim ne postoji nigde u Srbiji. Tj. način na koji se sprema. Uvek ga preporučim gostima koji dođu u Smederevo. Doduše, to nije turističko mesto. Kafana je lokalna, sa stalnom ekipom. Posle OMV pumpe, ka železari, nekih 200 metra. Zota. Hvala koleza. Ići ću uskoro, pa javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 3, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, branko_stefanovic said: Pre par meseci se zajebah bas tu, od svog onog haosa po mom mostu, zaneo se i vozio po zutoj traci, motor doduse. Nista mi ne stize, dan danas, a bas sam mislio da hoce. Stize i posle 11 meseci. Ne znam dal sam pisao o tome vec u temi nekoj. Bas Brankov most, zuta traka stigla kazna posle 11 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Do 2 godine ima fore da stigne, posle toga zastareva prekršaj ako nema povređenih lica. Juče kod Zemun Parka batica u X5 proleće pored nas dok smo stajali na crvenom svetlu sa ne manje od 120 km/h. Kroz crveno, normalno. Zato što je tako u mogućnosti. X5 u Zemunu? Trebao si da zapišeš broj. Obavezno se zahvali čoveku što vas nije pogazio sa 200kmh. X5 malo trucne, kao preko 2 vezana ležeća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15542 Napisano Septembar 3, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav broj, kad smo živu glavu izvukli! Izgleda da je povukao podeblju lajniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3486 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2020. at 0:52, Satelis je napisao: Pitajte @Alexa90 kako je prosao sa zutom trakom i kamerom za brzinu u SD dok je vozio motorce. Kako je prošao sa kamerom za brzinu u SD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan A teko ovo bahaćenje... Zbog takvih me sramota kad sednem na motor... Ne bi me čudilo ni da nema vozačku (kategoriju)... Ali izgleda ne važe zakoni za sve jednako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To se vozi sa B kategorijom? I jel (zakonski) potrebna kaciga na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 4, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Sa B kategorijom ako ima nožnu kočnicu koju većina ovakvih skutera ima. A kaciga je obavezna naravno, a dete sme da se vozi sa navršenih 12 godina tek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 4, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jes, vozi se sa B kategorijom i mora imati kacigu da bi bio po psu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2043 Napisano Septembar 4, 2020 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Jes, vozi se sa B kategorijom i mora imati kacigu da bi bio po psu. Bez obzira na kubikazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4208 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ima nožnu kočnicu, ako je nema onda je A kategorija. Mislim da cm³ nisi bitniПослато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 4, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno je besmisleno 3 točka dozvoliti sa B da se vozi jer se primenjuje fizika sličnija 2 točka nego 4. Ako može sa, B da se vozi, onda ne bi terao ljude ni da nose kacige. Neka zamisle da su u autu, ako im je zakonodavac to dozvolio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 4, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pirotehnicar je napisao: Bez obzira na kubikazu? Tako je, ccm nema dodirnu tačku sa B kategorijom. Tricikl da bi se vozio sa B, mora imati isturene migavce na plastikama, nožnu kočnicu i malo šire međuosovinsko rastojanje prednjih točkova (mislim da je za 5mm, nisam siguran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vax 13 Napisano Septembar 4, 2020 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio MP3, verzija za B kategoriju, mislim da u svom nazivu ima i LT -Large Tread, šire rastojanje između prednjih točkova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9668 Napisano Septembar 4, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa "B" kategorijom mozda mogu i bez kacige, al im treba pojas, he he ! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2020. at 0:52, Satelis je napisao: Pitajte @Alexa90 kako je prosao sa zutom trakom i kamerom za brzinu u SD dok je vozio motorce. Čarobno, žuta traka kod Sajma, ne sećam se više kolika je kazna bila, nije bilo tako skoro. Ali zato pre neki mesec kazna prekoračenje na Smederevcu od prošlog leta. Ograničenje 50kmh, ja vozio 81. Kazna 30k. Prošao pre neki dan tuda, jedna kamera na 50, jedna na 40. Vozio sam ispod 50 i ispod 40 ovog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Septembar 5, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi me čudilo ni da nema vozačku (kategoriju)... Ali izgleda ne važe zakoni za sve jednako...Ako nisam omašio u prepoznavanju, vozio je ovog sina ovako i kad je imao 2god do vrtića Na nekom Maxiju od 500ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3486 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alexa90 je napisao: Čarobno, žuta traka kod Sajma, ne sećam se više kolika je kazna bila, nije bilo tako skoro. Ali zato pre neki mesec kazna prekoračenje na Smederevcu od prošlog leta. Ograničenje 50kmh, ja vozio 81. Kazna 30k. Prošao pre neki dan tuda, jedna kamera na 50, jedna na 40. Vozio sam ispod 50 i ispod 40 ovog puta. Mene će onda tu na 80 cirka 29k, čisto psihološki A zabranu nisi imao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11325 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 4.9.2020. at 15:09, Satelis je napisao: Tako je, ccm nema dodirnu tačku sa B kategorijom. Tricikl da bi se vozio sa B, mora imati isturene migavce na plastikama, nožnu kočnicu i malo šire međuosovinsko rastojanje prednjih točkova (mislim da je za 5mm, nisam siguran). Tricity 300 - scooters - Yamaha Motor WWW.YAMAHA-MOTOR.EU The official product page of the Tricity 300. The page contains the technical specs, media for download and an overview of related accessories. Ovo im je bila glavna reklama da moze sa B da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...