Disko Nindža 10730 Napisano Septembar 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja gde god sam citao testove o ZZR1100, i za prvu i drugu seriju, svugde hvale agregat kako je kvalitetan i pouzdan pouzdan, tenk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drug, kada si u off-u kopiras ispod posta ono u navodnicima Ja nisam citao, stoje parkirani drugarima po garazama... Radilice se samoubiju, tj lezaj sa leve ili desne strane ne drzi me za rec. "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, satelis 400 abs, koga zanimaju detalji I slike neka ode na prvu stranu" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17008 Napisano Septembar 23, 2019 Ne silazi, 1221 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve se slažem osim za agregate od ZZR-a. Moj poznanik je kupio novog 1100, '90. i vozio ga je do skoro. Prešao je debelo preko 100000 kilometara. Bez greške. Ima malo i do vozača... "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, Satelis 400 abs. Koga zanimaju detalji i slike nek ne bude lenj i ode na prvu stranu." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje se slazem, ovo je moje misljenje, moze biti da nije bas najispravnije.... Nije konstatacija nekog majstora koji ih odrzava, u mom okruzenju stoje pokvareni, ne isplati se popravljati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, nisi kopirao "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, Satelis 400 abs. Koga zanimaju detalji i slike nek ne bude lenj i ode na prvu stranu." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 24, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 900 HORNET FI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB 900 HORNET FI, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 34000 km, Subotica. Cena 3.090 € - Motori - Polovni Automobili Evo nešto za tebe Nešo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 24, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Taman! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 24, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan LjudoVi :D, i ja citam oglase, hvala na trudu ali para se neeeemaaaa Sve je ovo za kes, ili po prodaji da merkam ili zamenu da cekam... Imam interesantnu pricu od danas za zamenu, videcemo sta ce biti.. P.S. Opet Bg i opet pogadjate..... .....Honda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I pogadjamo, opet Markone 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cekam dalje instrukcije, idem na adresu, radim detaljan vizuelni pregled motora i pravim snimak 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, hit. Verovali ili ne, u oglase ulazim samo da propratnim sagu o Satelisu :-) Zanimljivo mi... Napeto ko da je moj skuter jbt :-) Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Rad sam i za ostale, ako nekome treba, tu sam. Samo da naglasim, vizuelno stanje plastike, srafove, padove itd mogu da proverim, ali nisam merodavan da zakljucim sta je "ispod haube" ipak sam samo 5 velikih motora imao, ukupno 2 godine na motoru, skutere ne racunam "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, Satelis 400 abs. Koga zanimaju detalji i slike nek ne bude lenj i ode na prvu stranu." 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 24, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni "zagubi", hvala... @Bokes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan "Zagubi" ti u stvari znači "sagu", kad telefon sam razmišlja šta si hteo da napišeš pa tako koriguje.Ispravljeno :-)Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 24, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saga je visegodisnja prodaja, ovo je tek mesec dana nego smo aktivni dosta Birka se, gleda ali kes kupaca potanko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovako javno, da ne ostanem neshvaćen, ipak me ne poznajete, niko od vas...Ma ja se zezam malo, neka mi niko ne zameri.Tema je dinamična i to je super, svidja mi se. Nije mi želja da se sprdam sa tudjim planovima niti izborima, ali eto, stvarno me zanima šta ćeš izabrati (a i pročitam po neko korisno iskustvo - čovek se uči dok je živ).Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 24, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane sve ok! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Septembar 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja navijam da pazari XX-aru to je nekako sledeci logican korak posle CBR 1000F 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15436 Napisano Septembar 24, 2019 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji sirov, masivan a oklopljen. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17008 Napisano Septembar 24, 2019 Ne silazi, 1221 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan bdado, nisi kopirao... a u off-u si. "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu Satelis 400 abs. Ako ne odete na prvu stranu da vidite slike i detalje, kajaćete se gorko i neutešno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Septembar 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: Poslednji sirov, masivan a oklopljen. Ima tu jos par kandidata: ZZR1400, Busa, VFR 1200, nije jos sve gotovo, ima nade za Sport-Turing klasu ispravka "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu Satelis 400 abs. Ako ne odete na prvu stranu da vidite slike i detalje, kajaćete se gorko i neutešno" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15436 Napisano Septembar 24, 2019 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hm, busa, mnogo je kume a i moras biti bas umetnicka dusa da je mozes milovati pogledom. VFR 1200 kao ove nove-fensi napucali sise i usne a dupeta nigde, jedino je uvek voziti sa koferima, kao GS-a. A ZZR 1400 o da. @Due oprostene su mi i gore stvari Ali da ne kvarimo kontinuitetA "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu Satelis 400 abs. Ako ne odete na prvu stranu da vidite slike i detalje, kajaćete se gorko i neutešno" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Mali off. Naglas razmišljam, bas mislim da bi se na nečemu ovakvom pronašao. Yamaha Fz1 NA Fz1 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fz1 NA Fz1, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 55800 km, Beograd. Cena... Bar na osnovu mog (skromnog) iskustva i čitanja ove teme. Zanimljiva mešavina turinga sa snagom R. Opet, da ponovim, naglas razmisljam. Lako se znak prelepi u H. "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu Satelis 400 abs. Ako ne odete na prvu stranu da vidite slike i detalje, kajaćete se gorko i neutešno" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14086 Napisano Septembar 25, 2019 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Marko05 je napisao: Mali off. Naglas razmišljam, bas mislim da bi se na nečemu ovakvom pronašao. Yamaha Fz1 NA Fz1 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fz1 NA Fz1, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 55800 km, Beograd. Cena... Bar na osnovu mog (skromnog) iskustva i čitanja ove teme. Zanimljiva mešavina turinga sa snagom R. Opet, da ponovim, naglas razmisljam. Lako se znak prelepi u H. "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu Satelis 400 abs. Ako ne odete na prvu stranu da vidite slike i detalje, kajaćete se gorko i neutešno" Ja zamal uzeh ovaj fz1...al zamalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 25, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za mene pre prgavo! Ja bih voleo nesto jako a "lenjo"! Ne nesto sa eksplozivnom snagom vec pitoma i linearna kriva snage, bezobrazno da bude u obrtajima koje ne koristim :D... CBF 1000, x11, rt1100/1150, moze i manja malo kubikaza, da sredjujem preko zime, na prolece registrujem pa oglasim! U medjuvremenu da se vozim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...