N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naglasio sam Markone-u da uslika sat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zbog raskoraka u dogovoru gledanje cbr-a se odlaze za sutra.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cek malo,jel tvoja cena velika ili motor nije zvucan pa ga nisi prodao za keš? Izgleda kao lutka jbt,ne kapiram kako se nije prodao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cenu opravdavam stanjem, samo sam jednog kes kupca imao i nismo se "nasli" zbog sitnice (on nije hteo da doda 100eura ja nisam hteo da dodatno spustim, ponudjeno mi je 2800e) A ponuda za zamenu imam bar dve na dnevnom nivou, na zalost vecina "R" motori.... Cekam sutra sa nestrpljenjem izvestaj Markov o stanju... Trazim vec nosac kofera, Brka iz Mld da odradi blatobran sa lancobranom, Srdjan sediste i Ivan vizir Inace, satelis je u stvarno super stanju, voznja takodje.... Vlasnik xx honde mi je i rekao da stanje nije reprezentativno, buni me i analogni sat na 2003godistu... Na Zvezdari je garaziran kako sam razumeo, a covek je negde iz N. Bgd. Je li poznat nekome motor, 8 je god u Bg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Istu muku sam mucio pre 4 godine, umalo nisam skinuo moped sa oglasa jer je stajao nesto preko 6 meseci na KP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ti meni ili ne, zbog tvojih sam impresija ovaj skuter i pazario! Ide zima, valjala bi mi neka zanimacija Da XX na prolece isteram, sredjenu, prelepu... Ko me poznaje licno zna da deceniju zudim za tim motorom, bilo je i prilika za kupovinu ali za cime bih posle zudeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si lud hahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ti meni ili ne, zbog tvojih sam impresija ovaj skuter i pazario! Ide zima, valjala bi mi neka zanimacija Da XX na prolece isteram, sredjenu, prelepu... Ko me poznaje licno zna da deceniju zudim za tim motorom, bilo je i prilika za kupovinu ali za cime bih posle zudeo Како може да ти фали занимација?!Па пола форума би ти оставило моторе преко зиме да се забављаш! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moju su muku prijatelji poznali... Malo, malo pa "cacnem" neku Hondu, zamenim kaiseve "desmo" razvoda na ducati-u, pogledam ventile yamahe.... Sve to na silu dovezu kako mi ne bi dosadno bilo Xxexexee nadam se da cu uskoro imati i svoje da "cackam"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da vidim motor, pa da javim utiske, cisto ako ima nekih interesanata za motor. Motor i menjac su jedine dobre stavke. Sve ostalo je lose, kao na primer. - pa sa desne strane, polomljen nosac nogostepa, ulubljen auspuh, lose ofarbano - klizanje na levoj strani, dekla izgrebana, lose ofarbana plastika - rezervoar farban lose, kao flomasterom - razliciti tipovi srafova na motoru gde trebaju biti isti - ispucala kociona creva - lanac/lancanik zapusten iako je skoto menjan - crne plastike oko instrument table i na kormanu ispucale i skroz izbledele od sunca - isecen nosac tablice, lepljen zadnji desni migavac Moje misljenje je da je motor za nekoga ko zeli da radi potpunu restauraciju, i da kao takav be vredi vise od 1500 evra Sad ce moji fanovi da se zbunjuju :D 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Markone88 je napisao: Bio sam da vidim motor, pa da javim utiske, cisto ako ima nekih interesanata za motor. Motor i menjac su jedine dobre stavke. Sve ostalo je lose, kao na primer. - pa sa desne strane, polomljen nosac nogostepa, ulubljen auspuh, lose ofarbano - klizanje na levoj strani, dekla izgrebana, lose ofarbana plastika - rezervoar farban lose, kao flomasterom - razliciti tipovi srafova na motoru gde trebaju biti isti - ispucala kociona creva - lanac/lancanik zapusten iako je skoto menjan - crne plastike oko instrument table i na kormanu ispucale i skroz izbledele od sunca - isecen nosac tablice, lepljen zadnji desni migavac Moje misljenje je da je motor za nekoga ko zeli da radi potpunu restauraciju, i da kao takav be vredi vise od 1500 evra Sad ce moji fanovi da se zbunjuju :D E sjeba stvar. Već sam ga video kod Šona u garaži. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Marko05 said: E sjeba stvar. Već sam ga video kod Šona u garaži. I ja bih voleo to da vidim, ali ova nije vredna truda, idemo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Videlo se i po slikama da to nije bas kako treba. Al dobro, naletece nesto. Trkni i do Tehnodroma za onu crvenu. Sta cu kad volim crvenu motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 11, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Popio brufen... Teramo dalje! Skuter za prodaju ili zamenu... bla, bla, bla.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 11, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Hvala drug, uslugu sam duzan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, N.F.S. said: @Markone88 Hvala drug, uslugu sam duzan... Nema na cemu! Da idem u tehnodrom da vidim crvenu, evo i @Marko05 predlaze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 11, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta da pricamo, standard nam je vrh, drugar mi upravo salje link, pogledajte stanje motora za 1150 eura u Ch. https://www.tutti.ch/de/vi/bern/fahrzeuge/motorraeder/kawasaki-zzr-1200/30935303?source=deeplink&redirected Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Septembar 11, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa se ja tu ne čudim. Prosečna godišnja zarada neto u CH nešto malo ispod 90.000 CHF. Odnosno oko 82000 EUR. Odnosno 13 godina rada klošara srbina za prosečnu platu ovde. Ko je srećan i to da ima. Šta je švajcarcu set guma, lanac lančanici, pločice, diskovi? On ih u Louisu isto plati kao i ja, čak i jeftinije. Ja uvek kažem, računaj godišnju zaradu i fiksne godišnje rashode. Otvori novčanik pa da vidimo koliko nam je dobro ovde. Ja da tamo radim i živim, sad bi ti kupio taj motor i poklonio. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 11, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Amin! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Alekre said: Ma ništa se ja tu ne čudim. Prosečna godišnja zarada neto u CH nešto malo ispod 90.000 CHF. Odnosno oko 82000 EUR. Odnosno 13 godina rada klošara srbina za prosečnu platu ovde. Ko je srećan i to da ima. Šta je švajcarcu set guma, lanac lančanici, pločice, diskovi? On ih u Louisu isto plati kao i ja, čak i jeftinije. Ja uvek kažem, računaj godišnju zaradu i fiksne godišnje rashode. Otvori novčanik pa da vidimo koliko nam je dobro ovde. Ja da tamo radim i živim, sad bi ti kupio taj motor i poklonio. @GuMi5 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 11, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe, dobri ste! Ja skupe poklone ne primam ni od onih koje licno poznajem! Volim da dam, vecu srecu osecam ako je nekome priredim (ne salim se) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Septembar 11, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepe masine za tebe (XX ali naked) Honda Cb 1100 x11 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cb 1100 x11, 2002. godište, Naked, vozilo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Septembar 12, 2019 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1100 XX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 XX, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 67000 km, Mladenovac. Cena 3.500 € - Motori - Polovni Automobili Na ovu sam se ložio svojevremeno, ali na žalost smešno sam na njojzi izgled'o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Septembar 12, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih bio presretan i banditom kog prodajete Bane... Videcemo... Ako se javi kes kupac. Juce bio klinac sa ocem, iz Kg... Umalo se ne posvadjasmo, drugi put dolazi a ja ne dozvoljavam probu posto dozvole nemaju... Haos! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa ocem... pa ko bi vozio? Nezgodno je to... šta me briga ako su punoletni, a sa druge strane da padnu ili ne daj Bože nešto gore... savest... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...