Alekre 14149 Napisano Avgust 18, 2019 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem štitnike izduvnih cevi. Bile su na mom motoru par mesec ali sam ih demontirao jer mi se ne uklapaju vizuelno sa namenom motocikla. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5009 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce jeftino da "pokinezi" svoj motor, ova sansa se ne propusta. I dalje se smejem kad se setim kako je@N.F.S. upotrebio ovaj strasni pridev @alekre, ne zameri mi ovu salu, al bas se slatko nasmejem kad se setim 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1792 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 2422 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhahaha! Dobar dobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14149 Napisano Avgust 18, 2019 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog vas sam i skinuo. Džabe, već godinama varničim na enduro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5009 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Mene transalp vuce mnogo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14149 Napisano Avgust 19, 2019 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda uživo. Nije toliko strašno, nema onaj bezveze jeftiniji odsjaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13417 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1363 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si skinuo,skidaj i ovaj oglas. 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan AuuuSent using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Avgust 20, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako ide zajedno i "crvena".... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7892 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora zajedno, nek ostavi stitnike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14149 Napisano Avgust 20, 2019 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje da sam dildo oglasio na prodaju Hahah, ej, znate šta... Ako neko hoće evo za džabe. Ne košta ništa 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Avgust 20, 2019 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako platis postarinu, mozda i odu 4 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5009 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Sad bez zajebancije, ovo moze dobro da posluzi, da se zastiti spoljno crevo od klima uredjaja, pogotovo ako zivite u zgradi na visokim spratovima, kad pada grad, da si miran 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23852 Napisano Avgust 20, 2019 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne pada mi na pamet da pokinezim klima uredjaj! Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano Avgust 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 7 godina nije bila ruznija stvar u oglasima. 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16885 Napisano Avgust 20, 2019 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju da se nabave takve al bar 3 broja veće? Da turim na solundar od smederevca u šupi, ima da mi zavide sve komšije kada budem pekao papriku za ajvar P.S. Onaj dildo iz gornjeg posta, pošto ga valjaš ? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 20, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine da spoje ovu temu sa "Šta vas je danas nasmejalo". Kolega neiskusan, ne zamerite, pa mislio da se šegači u oglasima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Avgust 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta napraviste? Najgori ste od svu decu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 21, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, ako ti stvarno ovo ne treba, ja ću da udomim. To na 4T MX/enduro motorima ne služi za zaštitu izduvne grane od udaraca ili tome sličnog nego za zaštitu MX pantalona od progorevanja i naravno noge od opekotina kad ti motor padne tako da se nasloni sa vrelom izduvnom granom na nogu. Montira se sa strane na izduvnu granu - kao u primeru ispod... Nema nikoga ko iole intenzivnije vozi MX ili enduro da nije iskusio ovo, posebno ako su fabrički štitnici na granama neadekvatni ili ako ih nema. Na putnim motorima kakav je TDM, aposlutno nikakvog smisla da se drži ovakva stvar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14149 Napisano Avgust 21, 2019 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj adresu, šaljem ti kao poklon. Samo nabavi četiri šelne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 73 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim temu. Ako kolega odustane ja bih kupio ova dva komada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16885 Napisano Avgust 21, 2019 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Obrnu se ćurak. Od zajebancije stigosmo do licitacije . Nema greške, svaka roba ima kupca. Pri svemu tome, Alekre, sve si nas dobro zabavio i nasmejao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5009 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Novi oglas od kolege @Alekre Prodaje filter vazduha, nov, nekoriscen, slika u prilogu 4 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 22, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, hakala je napisao: Sad vidim temu. Ako kolega odustane ja bih kupio ova dva komada. Alekre mi je već poslao ovo - kao poklon. Pokupiću popodne u pošti. Pošto će meni jedan završiti posao, daj mi adresu i poslaću ti drugi ukoliko ti jedan komad čini posao. Ovi što voze isključivo putne motore mogu da se zajebavaju do mile volje, ali ovakva stvar ima svoju svrhu i funkciju i radi tačno ono za šta je namenjena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 73 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...