DarkoČa 1761 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2020. at 0:45, Kraljevic Marko je napisao: Da li I dalje postoji registracija na kraci period od godinu dana , NPR na 3 meseca? I da li se to isplati uopste ukoliko postoji? *3 meseca je minimum registracija, pa onda do pune reg.12meseci koliko Vam volja. *Puna reg.sve se završava na tehn.pregledu (tehnički, polisa, nalepnica) sve ukupno traje do pola sata Reg.ispod 12 meseci radi se tehn.i oni popunjavaju uplatnice onda oni šalju u SUP. Ostavljaš svoj kontakt tel.gde te iz SUP-a zovu kad obrade papire da se dođe po nalepnicu. Čeka se, par dana. A koliko je jeftinije, zavisi od motora do motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Druze hvala lepo. Raspitacu se oko cene i detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine su poceli problemi sto se registracije Tomos motocikla tice. Naime, otisao sam do tehnickog pregleda gde vec par godina registrujem motocikl, da pogledaju motocikl i kazu da li ce moci da se registruje ili ne, jer znam da skoro svake godine traze nesto novo. Ove godine su mi trazili atest za migavce! Prosle godine nisu hteli da mi registruju motocikl jer kazu da se pravilnik promenio i da motocikl sada mora imati migavce, iako ih fabricki nije imao. Ugradim ja homologovane migavce i nakon toga registrujem motocikl. Isti taj radnik mi ove godine trazi atest za migavce!!! Ja ne verujem sta cujem. Otisao sam na drugi tehnicki pregled i rekao sve ovo pa ce mi javiti u ponedeljak da li moze ili ne bez atesta. Inace, ja imam proverenu informaciju da ne treba atest za migavce. Ukoliko i ovde budu rekli da treba atest, ima da zakazem tehnicki pregled u prvom obliznjem tehnickom pregledu i biti uporan da rade tehnicki pregled i da mi to napisu na papir, da sam pao tehnicki pregled zbog toga sto nemam atest za migavce pa cemo videti dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Avgust 7, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @viktor1986 da bi ugradio migavce na Tomos obratis se pismenom molbom ABS-u, odgovore ti u vidu nekog uputstva/smernica po kojima ih ugradis i taj papir prilazes na tehnickom (oni kopiraju, tebi ostaje original). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CartmanFatAss 0 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem oko tehničkog pregleda i registracije, pa se nadam da ću ovde naći pomoć. Problem je u auspuhu, nije fabrički. Fabrički je siv, moj je crn i malo drugačijeg oblika. U pitaju je stari Hornet. Prošle godine su mi na tehničkom rekli da zbog toga ne mogu da prodjem tehnički, pa sam se "snašao". Sad ne mogu da se snađem, pa ako neo može da pomogne nekim savetom bilo bi super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da napraviš auspuh koji je oblikom i bojom isti kao originalni ili da kupiš novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije neka bas velika budzevina i ako ima neku homologaciju probaj da promenis tehnički. Ja sam skoro registrovao sa leovince. On je sive boje a original crne, ni oblik nije isti, ali ne štrči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Avgust 10, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što taj Hornet ima baš specifičan auspuh sa onim rupicama... ali kolimo sam ja skonto, ta oplata sa rupicama je spoljni deo topa, samo to ti treba, najbolje iskopati original ili odneti da se uradi po uzoru na original sa oznakama... Promenio Avgust 10, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Avgust 10, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2021. at 18:08, bdada je napisao: @viktor1986 da bi ugradio migavce na Tomos obratis se pismenom molbom ABS-u, odgovore ti u vidu nekog uputstva/smernica po kojima ih ugradis i taj papir prilazes na tehnickom (oni kopiraju, tebi ostaje original). Jel ovo vazi samo za migavce za mopede koji postaju motocikli? I onda ne treba atest? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Avgust 10, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da za Tomos program, za druge bome ne znam kako bi islo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Avgust 10, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba atest za migavce! Imam informaciju od uglednog novinara, inace je izvor pomocnik ministra milan petrovic. Bitno je da su homologovani. Otisao sam na drugi tehnicki i prosao. Ovi prvi izgleda nisu hteli da se bakcu sa Tomosom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Avgust 10, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @viktor1986 da li imas ugradjenu signalnu lampicu ili "pistalicu" za migavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Avgust 10, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Da, imam indikaciju ukljucenosti migavca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...