max80 3059 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari reših da stavim kofer pošto se putevi i vidici šire, pa mi ranac i tank torba više nisu dovoljni...Ako neko razmišlja o prodaji ili zna nekoga ko prodaje eto obostrane prilike. Za kofer mi je bitno da ima pripadajuću ploču, 40 i kusur litara zapremine i da nije kineski...Prednost Kappa K47 N serije ili nešto u tom rangu iz Kappa i Givi programa ...Ne trebaju mi neke najskuplje serije...Nešto u pristojnom stanju što će mi vršiti posao. Unapred hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler mi je pominjao neku prodaju Givi kofera bez nosaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @mladenjanjusevic hvala na informaciji...Mozda se javi kolega... Kada nisam imao love bilo je bas dobrih i povoljnih ponuda, a sada kada sam nesto skupio ili su krs koferi ili su preskupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Jul 30, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Markone prodaje svoj GIVI TRK 46L u crnoj boji (200€), ja prodajem isti model od 33l u sivoj, ali kofer koji nikada nije vozen na motoru (150€). Oba kofera su bez ploce, ali verujem da Markone moze da ti je nabavi. Ako kupujes kofer tog tipa, moj savet ti je da na njega satvis rostilj. Pozdrav! Nemanja +381 63 265-524 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Pobesneli Max druze hvala na ponudi ali treba mi nesto vece i jeftinije... Ovo je ipak ona najbolja serija do koje ne mogu da dobacim... Kofer mi inace deluje da je u super stanju... Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem da mi igra samo kofer u crnoj boji, a trenutan budzet je do 100evra maksimum za kofer i plocu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo, moj drug prodaje, 50e sa sve plocom, ako odg, pisi, da ti dam broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2742 Napisano Jul 31, 2019 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku ploču, sa delom repa, nemam pojma sa kog je motora. Sutra fotkam, i postavljam da pogledate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 ovo bi moglo da odgovara pa moze neki kontakt. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Trgovina uspešno obavljena...Kupljen Kappa K46 u dosta dobrom stanju, po korektnoj ceni...Hvala kolegi Markone88 što me je spojio sa prodavcem i svima koji su se interesovali i slali ponude. Ostaje aktuelna kupovina nosača ako neko ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...