Svaler 1990 Napisano Jul 23, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Купујем један од кофера из наслова, значи у обзир долазе Givi Maxia модели 2, 3 и 4 као и Kappa K53 кофер. Значи као што се види из тражених модела искљичиво кофери веће запремине у које стају 2 кациге. Молим Вас да ми не нудите кофере испод 50L запремине уз тврдњу да стају 2 кациге пошто углавном не стају или стају уз много муке и труда око тога. Такав кофер имам и не задовољава моје тренутне потребе Хвала на разумевању Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 23, 2019 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Svaler je napisao: Купујем један од кофера из наслова, значи у обзир долазе Givi Maxia модели 2, 3 и 4 као и Kappa K53 кофер. Значи као што се види из тражених модела искљичиво кофери веће запремине у које стају 2 кациге. Молим Вас да ми не нудите кофере испод 50L запремине уз тврдњу да стају 2 кациге пошто углавном не стају или стају уз много муке и труда око тога. Такав кофер имам и не задовољава моје тренутне потребе Хвала на разумевању U Givi V47 staju 2 kacige bez problema i nekog posebnog namestanja, ja ih koristim kao bocne kofere doduse. Ne prodajem, samo informisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan K48 od skoro imam i staju dve, ali Shark Spartan M i AGV K3 XL.. Da su dve XL ne bi stalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Jul 24, 2019 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лепо човек написа немојте ме убеђиват и они га убеђују. то звучи исто као кад би ја рекао имам максију 3, ал не продајем, а имам и стварно не продајем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22588 Napisano Jul 24, 2019 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i meni jedna skuplja prasinu... Ceka motor na koji ce biti stavljena! Ne prodajem, rekoh da se pohvalim Sretna potraga kolega, dobar kofer si izabrao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2047 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 868 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan tema obecava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam da ponudim kofer ali bih ti rekao da izbegneš maxiu 3. Ja ga imam na svom motoru, estetski je lep(ši) kofer, dosta mesta ima ali sistem zabravljivanja mi ne uliva poverenje. Sve deluje nežno i krhko. Mnogo mi se više svidja rešenje kod maxie 2 ili kappa k53, deluje dosta robusnije i jače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo lični utisak. To se obije i ukrade kako hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Obije se i sef, a ne parče plastike. Ne pričam o kradji nego različitosti sistema zabravljivanja kod ovih kofera. Imao sam ih sve sem maxie 4. Lično nikada ne bih više kupio trojku. Uzmi uporedi te kofere i samo će ti se kasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Milanezi said: Obije se i sef, a ne parče plastike. Ne pričam o kradji nego različitosti sistema zabravljivanja kod ovih kofera. Imao sam ih sve sem maxie 4. Lično nikada ne bih više kupio trojku. Uzmi uporedi te kofere i samo će ti se kasti. Takodje! Imao 1, imam 2, koristio 3 od drugara i stekao isti utisak. Kad god zatvaram malo vise napunjen kofer, imam utisak da će da se polome oni nežni zubići za zabravljivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sve Maksije osim poslednje. Kod trojke to je cena čistog srednjeg dela. Ceo kofer je tanji u odnosu na starije modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...