Kornjaca 68 Napisano Jul 23, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ако неко има добре гуме за XJ600 да нису старе. Предња 110/80 17, задња 130/70 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 23, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ta zadnja za xj600 se malo teze nalazi al se nalazi. Prednja lagano. Kupi nove gume nemoj na tome da stedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jul 24, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Хоћу нове, него да видим можда неко има вишак, а и да чујем неки савет. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10657 Napisano Jul 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7392 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes gumu, ima resenje Ubacis zadnji tocak od Suzuki RF 600R ili Bandit 600 ,imaju trokrake felne vrlo su slicne sa XJ, i onda mozes da mu stavis 17-icu sirine 150 ili 160 ovde sve objasnjeno: R&D: 17" Rear Wheel Swap (RF600/Bandit 600) - XJRider.com WWW.XJRIDER.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 687 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Michelin set sa ovog linka, ako imaš nekoga da ih donese, super. DOT je bio star tri meseca. Kod nas sam ih našao ali su bile stare 5 godina, a prodavac prvo nije hteo da mi kaže od kad su jer "to nije bitno", a i bile su skoro duplo skuplje. Moto pnevmatike WWW.BARTOG.SI Moto pnevmatike v Bartogu so kakovostne in cenovno ugodne. Nudimo vam cestne, cross, enduro in scooter moto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Колико се исплати стављати фелну 17 ако планирам да возим јамаху још 2-3 сезоне? Нова гума ће ваљда да издржи три сезоне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...