zemunac72 1453 Napisano Jul 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li ne neko isao za Bugarsku preko Vlasine, kakav je put i da li uopste razmisljati o toj varijanti? Da pojasnim, u subotu krecemo za Grcku, dva motora, ali prvo idemo u Bansko na dva dana. Kako je srce sezone odmora sad za vikend, ocekuje se ogromna guzva na Bugarskoj granici, turci idu kucama... A ja bi po svaku cenu da izbegnem provlacenje i svadjanje sa ljudima, Bugarskim carinicima i zamotanim zenama. Iz tog razloga sam u potrazi za alternativnim malim prelazima a na Vlasini ima dva, jedan kod Bosilegrada a jedan Strazimirovce... Ako neko zna, nek puca dok ima vremena. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2630 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporučio da od banskog ideš prema goce delčev,pamporovo,pa na prelaz Zlatovgrad ili zlatograd,pa onda pratiš put prema Drami.Mi išli prošle godine,a upravo smo juče poveli priču da idemo opet krajem avgusta.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2630 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan A do vlasine je dobar put,mi smo bili pre 15danaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jul 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao na more u Grcku preko Bugarske bas na taj mali granicni prelaz "Strezimirovci" i to u sred sezone, guzve nije bilo, i tamo i nazad mi bili jedini na prelazu Put je dobar sa nase strane, jednim delom nov asfalt, a i onaj stari je dobar, i ima samo na par mesta da je los, a kad se udje u Bugarasku nije bas najbolji put, ali moze da prodje, i to traje 50ak kilometara dok se ne popnes na magistralu kod Pernika. Mi smo prenocili kod Vlasinskog jezera, mogu ti dati broj smestaja ako ti treba, nije bio skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides preko Crne Trave pripazi malo na odrone kamenja, nista strasno ako se ne forsira brzina. Vikendom bude dosta bajkera iz Bugarske, pa bi i na njih valjalo malopripaziti prosto da se ne opustite misleci da nema previse saobracaja, ostalo je uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jul 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolji put je Vladicin Han - Surdulica - Vlasina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem seПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan treba li vinjeta ako ne koristm autoput , idem lokalnim putem oko 50km unutar Bugarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Jul 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 2017 godine kad sam ja isao nije trebala vinjeta za motocikle u Bugarskoj, ali ipak proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexaatt 0 Napisano Jul 10, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Leskovac Motocikl: Piaggio x8 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuje se vinjeta za jedan dan. Ukoliko se odlucite da idete preko Crne trave, mislim da se jos uvek radi put Vlasotince-Svodje pa budite oprezni, ali mozete da prodjete bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 10, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Za Bugarsku ne treba vinjeta kad su motori u pitanju. Ako niste odabrali hotel u Banskom preporucujem vam Saint George. Odlican bazen, spa, sobe, zatvorena i sigurna garaza a naravno i klopa. Od Vlasinskog jezera do granicnog prelaza Ribarci u blizini Bosilegrada vodi krivudav put u ne bas dobrom stanju. Ako vozis Varadera neces imati nikakvih problema. Cim udjes u Bugarsku ukljuci se na autoput kod Custendila jer se ne placa i za cas stizes do Blagoevgrada gde se odvajas za Bansko. Krmco, sta ce covek u Zlatogradu pa na Dramu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Možda treba skrenuti pažnju na to da sa Vlasinskog jezera imaju dva puta prema Bugarskoj ili dva prelaza. Kolege su pomenule oba. Jedna (bliza) varijanta su Srezimirovci a druga Bosilegrad. Prelazio sam na oba u jutarnjim satima krajem jula i nije bilo nikoga na prelazu. U Bosilegradu smo čak budili carinika. Sto se puta tiče bolja varijanta su Strezimirovci i odatle pravo prema auto putu. Prošle godine je bilo oko 70 do 80 Km auto puta a ove bi trebalo da su pustili još prema Ćustendilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,icicu na strazimirovce. Spavanje na vlasini mi ne treba,do tamo se tek zagrejemo Bansko je 550km od bg i stize se dok trepnes. U Banskom imam apartman,tako da mi ni tamo ne treba smestaj. Put ka Grckoj je kao i uvek u mom slucaju na Goce Delcev,Dramu,Kavalu,Stavros i cilj je Atos. U principu samo mi je info trebao kakav je put od ulaza u Bugarsku pa do auto puta. Vinjeta ne treba za dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 10, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Put ti je kilav kao i kod nas do Custendila, posle je malko bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2630 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Za Bugarsku ne treba vinjeta kad su motori u pitanju. Ako niste odabrali hotel u Banskom preporucujem vam Saint George. Odlican bazen, spa, sobe, zatvorena i sigurna garaza a naravno i klopa. Od Vlasinskog jezera do granicnog prelaza Ribarci u blizini Bosilegrada vodi krivudav put u ne bas dobrom stanju. Ako vozis Varadera neces imati nikakvih problema. Cim udjes u Bugarsku ukljuci se na autoput kod Custendila jer se ne placa i za cas stizes do Blagoevgrada gde se odvajas za Bansko. Krmco, sta ce covek u Zlatogradu pa na Dramu? Što,Jer loš za vožnju?Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 10, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, put je odlican. Jedino nije logicno da ides iz Beograda u Novi Sad preko Cacka. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 13, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Bansko preko Vlasine i Strazinirovce. Do granice put odlican,posle ima dosta losih deonica ali podnosljivo. Nema saobracaja,nema guzve,priroda fantasticna. Kad smo usli u Bugarsku nekih 70km nas je kupala uzbiljna kisa,objasnila je. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 14, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem,oduzeli mi Bugari cigare. Sme po dve pakle,imali smo 10. Za 6 sam dobio papir o oduzimanju i sat vremena pauze dok su zavrsili sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jul 15, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo zimus bili na skijanju,dva auta,u svakom po 2-3 boksa,nisu ni pogledali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem,oduzeli mi Bugari cigare. Sme po dve pakle,imali smo 10. Za 6 sam dobio papir o oduzimanju i sat vremena pauze dok su zavrsili sveKakvi klošari... za 6 pakli cigara drndaju ljude... strašno i jadno.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 18, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I mene na tom prelazu za vikend maltretirao jedan matori carinik sa glupim pitanjima dosadno mu nema zive duse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...