pivarabip 25 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи, Након 3 године од удеса, решио сам да покушам да поправим мотор. Први покушај пре годину ипо је био неуспешан, Харлејац ме је одбио за исправљање рама па сам одустао јер нисам знао где да идем. Ако знате некога ко проверено добро исправља рам, виљушке, гране био би захвалан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sve na papir. Da se ne desi da ispadne skuplje a opet ćeš da voziš lomatinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Прво би морао да нађем мајсотра да погледа и каже шта мисли, па тек онда да стављам на папир. У питању је мала нинџа 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6729 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definicija onoga što nekada kažu "kamarisan". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Jul 4, 2019 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Baci to... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Jul 4, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Imas tu delova za prodaju, cini mi se da je rezervoar ok, lonac, zadnja viljuska...proveri koliko mozes da dobijes za to i sta je jos u normalnom stanju, prodaj-dodaj pa kupi drugi motor. Ne isplati se da popravljas ovo, lom je lom da izvines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Резервоар је добар, али црвен :). Генрално мотор пали и ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5431 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 4827 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet, prodaj u delove. Nikad to više neće biti motor, osim ako ne nabaviš drugi ram i sve prepakuješ. Ovako je veliki rizik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi to trebalo malo ogoleti ( skinuti rezervoar i još po nešto ) , da se vide lepo oštećenja - šta je iskrivljeno, polomljeno , pa izvršiti procenu eventualne popravke i da li se ista isplati. Od prodaje u delovima, takođe mislim da ne bi bilo neke koristi jer se kod nas vozi malo motocikala ovog modela. Najbolje bi bilo kad bi se našao neko ko bi ga uzeo komplet, pa da ga on sam popravlja il prerađuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Jul 4, 2019 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije je dotjerati iz inostranstva nešto neocarinjeno i znaš već šta... nego ovo popravljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Jul 4, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, drumskalisica said: .... Najbolje bi bilo kad bi se našao neko ko bi ga uzeo komplet, pa da ga on sam popravlja il prerađuje . Pa da onda taj drugi otvori temu. Pa ga mi lepo posavetujemo da proda nekom trećem. I tako u krug. Kawa i dalje sa labrnjom kao buldog, al' jebiga, važno je da se para vrti 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Jul 4, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Guliver said: Jeftinije je dotjerati iz inostranstva nešto neocarinjeno i znaš već šta... nego ovo popravljati. Jeste, ali je mnogo bolje i šmekerskije da tokom noći ode do salona nekog ovlašćenog uvoznika renomiranog proizvođača, razbije izlog i istera nešto novo. Mislim ako je već izbor da se vozi kradeno, nega bude novo .... sa stilom .... hrpa kubika i brdo konja. U ušima slušalice.... na repertoaru "Pišonja i Žuga" .... i samo polako i pun gas .... pa koliko traje da traje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 4, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan @drs Koliko sam shvatio, kolega nije mislio na kradeno nego na stranca. I moje je mišljenje da se proda u delove, ili eventualno naći isti model sa prolupalom mašinom, ali to je sigurno nemoguća misija ovde. Probaj na balkan maniacs na fb, možda neko i ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Jul 4, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Док не нађем мајстора ништа не могу да знам. Причао сам са Дулетом о оквирним ценама, међутим тада није хтео да ради. Видећу да га назовем поново ових дана. Опет, кажу када се исправи све, буде у фабричким толеранцијама. А пошто се ради о малој нинџи, не верујем да би правило проблеме (ако се добро уради). Знам ја шта је најбоље, али. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, drs je napisao: Pa da onda taj drugi otvori temu. Pa ga mi lepo posavetujemo da proda nekom trećem. I tako u krug. Kawa i dalje sa labrnjom kao buldog, al' jebiga, važno je da se para vrti Pa lepo sam napisao da se motor prvo pregleda i ocene oštećenja, pa napraviti procenu isplativosti popravke. Čovek traži majstora jer očigledno sam to ne može popraviti. A i nije mi jasno koje će to pare tu da se vrte, kad se takav motor prodaje na oglasima za 800 evra . Kawasaki Zzr 250 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Zzr 250 A2, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 21000 km, Lebane. Cena 800 € - Motori -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6729 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ko će to da oceni, proceni...i što je najvažnije vrati na FABRIČKU meru i sa kojim alatom. Odokativno, kanapom. Čekićem? Vidim pride da je na zid prostorije naslonjena već ozbiljno izvarena stranica od plastike Pa na šta će to da liči? Naravno da je sve izvodljivo, ali se postavlja pitanje isplativosti i sigurnosti nakon jedne takve intervencije. Ja ne znam da mi ovde u Srbiji imamo radionicu koja se SAMO time bavi. Možda i može da se nadje neki sveznadar koji će da ga "opravi" uz gajbu 'ladnog i pragnje...al' mislim...ne mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10521 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, drumskalisica je napisao: Pa lepo sam napisao da se motor prvo pregleda i ocene oštećenja, pa napraviti procenu isplativosti popravke. Čovek traži majstora jer očigledno sam to ne može popraviti. A i nije mi jasno koje će to pare tu da se vrte, kad se takav motor prodaje na oglasima za 800 evra . Kawasaki Zzr 250 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Zzr 250 A2, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 21000 km, Lebane. Cena 800 € - Motori -... To nije taj motor, ovo u oglasima je ZZR250 a covek ima Nindzu 250R dosta noviji model kojem se cena krece bar 3x vise od ovog ZZR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek ga proceni sam vlasnik, na najjednostavnijiu način: 1. Prvo skinuti rezervoar i šta već može da se skine da bi se videla oštećenja. 2. Uzeti jedan papir i na njega popisati sve što je polomljeno i mora da se menja. 3. Uzeti drugi papir i na njega popisati sve što bi moglo da se popravi ( ispegla, izvari i slično ). 4. Proveriš cene delova koji se moraju menjati sabereš sve, raspitaš se za okvirnu cenu popravki i sve sabereš pa onda razmišljaš šta dalje . Pošto je motor imao udes, pretpostavljam da je bio i procenitelj osiguranja - kako ga je on procenio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 5, 2019 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ram može bez problema da se ispravi i vrati u fabričke mere. Pogotovo danas kad se ispravka radi pomoću lasera. Ne znam kako ide za alu ram,ali gvozdeni lako. To je nekad radio neko u Srbiji,ali više se ne sećam ko. Sećam se i da je neko davno slao za Sloveniju alu ram od neke Kawe 600. Raspitaj se koliko bi tamo koštalo, pa ga pošalji ili odnesi. Ako ti se isplati, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 5, 2019 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u SM servis. Ne znam da li je po pravilima foruma da javno napišem. Nazoves čoveka i pitas da li moze. Razbucas,doneses,on popravi,vratiš i sastavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10521 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, Ninja250R nema alu ram, tim bolje, bar sto se tice ispravljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 5, 2019 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da,čista gvozdjurija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14524 Napisano Jul 5, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, stari roker je napisao: Imaš u SM servis. Ne znam da li je po pravilima foruma da javno napišem. Nazoves čoveka i pitas da li moze. Razbucas,doneses,on popravi,vratiš i sastavis. Nije aktivan ali je clan foruma - Moto Line servis, Munizaba, ima "panter" za motore tj ramove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...