Biker Q 1642 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima samo jednu negativnu ovaj prodavac a opet mi deluje da ima neka muka ovde, malo je to para ako je kao sto je napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Avgust 10, 2019 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Na slici 3 se vidi prodavac... "Bajo moj" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan На последњој слици предња лева делује као да је бушна...А онда се и питам зашто је паркирао други ауто тик уз овај и не види се нигде тај део код точка... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9800 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pitam jel znate vi da diskutujete o auto od 400e ???Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan -Ауто се не води на продавца,(у старту не гледам даље јер ко зна ко је и где је тај на коме се води ауто?) -Није регистрован (не гледам даље,није могао да прође технички) -''треба мало да се уради око прага и око чепа'' (ауто је у ствари труо) -''треба га исполирати'' (ауто је зрео за фарбање,полирање ту не помаже)Bravo! Isto razmišljamo!Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pitam jel znate vi da diskutujete o auto od 400e ???Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkИ то са ценом која није фиксна И опет, сликаш све недостатке и кажеш да због тога кошта колико кошта.А не да навлачиш људе да дођу и троше време и новац (кога сигурно немају, чим гледају ауто од 400€), а то чудо није у возном стању... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9800 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da svako iole ozbiljan odustane kod štamparove prve stavke...i da auto koji prodavac ceni 400e i nije fiksno baš i ne zaslužuje diskusiju.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1727 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....registracija....gume....servis....eto lezernog somica.Gde je trapić....obavezno nosac motora....pa tek ono sto je prodavac naveo da treba da se uradi.Ispod 1500€ne vredi gledati ako hoces bar klimu i par dumgića. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1278 Napisano Avgust 10, 2019 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Fiat seicento!! Najjeftinije odrzavanje svih vremena!! poslato sa rupovke uz pomoć kurble Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1278 Napisano Avgust 10, 2019 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Moze katanac, auto kupljen. Opel agila 1.2, 2002odličan izbor!!!poslato sa rupovke uz pomoć kurble Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12757 Napisano Avgust 10, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da je Suzuki Wagon R još bolji bi bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1727 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...tvrd ko daska,naglaseno naginjanje u krivinama....1.0 zaista malo trosi do duse tako i ide,onaj 1.2 je kom si kom sa,wagonR trosi sine kao tenk.jedina svetla tacka je polozaj vozaca i lezernost ulaska u vozilo.Aj neka je sa srecom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12757 Napisano Avgust 10, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4x4 varijanta troši više ali 1.3 ne ide preko 8. Suzuki ima inače odlične motoriće, baš prave radne konje. Retko šta tu ima da se "dira". Mada nije ni Opelov 1.2 loš. Super autić generalno, za te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1727 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide preko 8....ali ne ide ni 8spod 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5339 Napisano Avgust 10, 2019 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Auto ubijaju km , godine i održavanje . Svako bi hteo mlad , dobar i jeftin auto . Problem je što su obično samo dve od te tri stvari dostupne. Oglasi su puni automobila sa raznim cenama i stanjima . Sremski oglasnik na FB ( tu su i slike ) : Kia Rio 1.3, benzin-plin ( atestiran do 9.2021). Vozilo u posedu 10 godina, vodi se na vlasniku - Dejan Kojić Flekica Razlog prodaje kupiljeno mlađe vozilo. 2001 god, klima, + , - 170000 km pravih na satu, 1050 evra Vlasnik je na moru do 26,08 , dostupan je na Viberu 0643961060. Ako šta pomaže , poznajem auto / vlasnika , komšija , bajker . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1727 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Rio je dobar auto,samo što je robija u smislu da se teško prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 11, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi samo da se ubacim na blic Bilo koji auto sa 4x4 nonstop ukljucenim, trosi 10l laganice,nebitno dal je benzin ili dizel. Drugar vozi pasata b5(kod nas popularnog kao svinjar). Doterao ga iz swiss, stvarno jako lepo ocuvan i odrzavan auto. Kad ga je poterao, poludeo zbog potrosnje, nikad ispod 10l nije bila, samo vise. 10l je autoput. Ubijaju ga te 4 vuce koje nemogu da se redukuju(samo napred ili samo nazad) Komsija prosle godine isto CH doterao novijeg outlandera oko 2009og i kaze potronja ne prelazi 8l. Reko kako jbt, ja kod mene ne mogu ispod 12l da spustim. Kaze brate upaljen pogon samo napred. Kad ga upalim 4x4 tad je oko 14l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 11, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E to su vec lovacke price. Nema sanse da ukljucen 4x4 pogon poveca potrosnju skoro duplo, plus čisto sumnjam da ga je on vozio neprekidno sa ukljicenim pogonom da bi mogao da izmeri. Zna se da 4x4 verzije automobila u odnosu na obicne trose oko 20% vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9800 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja imam auto sa permanentnim pogonom na četiri točka (jtdm 1.9 110 kw).Grad čisti jeste oko 9 a autoput konstantno 130 kmh je 6.5 do 7 l/100km.Lokalni putevi do 100km/h može i ispod 6.Inače ti pasati sa awd pogonom su baš poznati po potrošnji i ja znam dvojicu i obojica tvrde da ne može ispod 9l.Inače i kad se isključi pogon na jednoj osovini (gde je to moguće) sav taj prenosni mehanizam se i dalje vrti samo nije opterećen i stoga i razlika u potrošnji je za emariva.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 11, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn brate, posto kupio po to prodao. Kako su mi pricali vlasnici tako sam napisao. Ovaj sa outlenderom je vozio mesec dana zime stalno 4x4 pa odatle i njegova matematika. Inace moj jedan auto je 4x4 i potrosnja neide na auto putu ispod 10.5l nikako, magistrala 8.5l a po lokalu 12+. SUV od nepune 2,5t i aerodinamicnost ko kuća. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 11, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar je kupio slucajno pandu 2005god 4x4 i zali se na potrosnju,a motor je obican 1,2.To je lepa stvar samo kome treba ko zivi oko Kopaonika ili Korenjskog sedla pa se veci deo godine bori sa snegom i klizavicom,a tek odrzavanje katastrofa.Sve mu je drugacije nego na istom autu bez tog pogona,imao sam davno BMW 325 ix isao je kao tane ali zamena dihtunga kartera demontaza prednjeg trapa skidanje poluosovina ogroman posao,mnogo sam se obradovao kad sam ga prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9800 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, miksamgm said: @aca-pn brate, posto kupio po to prodao. Kako su mi pricali vlasnici tako sam napisao. Ovaj sa outlenderom je vozio mesec dana zime stalno 4x4 pa odatle i njegova matematika. Inace moj jedan auto je 4x4 i potrosnja neide na auto putu ispod 10.5l nikako, magistrala 8.5l a po lokalu 12+. SUV od nepune 2,5t i aerodinamicnost ko kuća. Koji je to SUV od nepune 2,5t? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14506 Napisano Avgust 11, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Suburban produzeni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9800 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu je motor? To je još i mala potrošnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 12, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Interceptor BP je napisao: Koji je to SUV od nepune 2,5t? 2170kg neto + tecnosti 93l goriva 9l ulje motor 8l ulje menjac 8l prskalica soferke Diferencijali, reduktor, servo, kociono oko 6l Vozac i suvozac i eto "skoro 2.5t" kad vec cepidlacimo. Cim sam napisao u prethodnom postu oko 2.5t znao sam da ce biti objasnjasnjavanja, A Koji je to od 2.5t... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...