ZEMZEM 2514 Napisano Mart 29 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam najviše koristio na putu Here off line. Google maps po Beogradu. Nekako sam se navikao na nju pa sam nju forsirao. Sygic nisam još probao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Jul 26 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Universal Waterproof Bracket Motorcycle Motorbike Phone - Temu United Kingdom WWW.TEMU.COM Find amazing deals on universal waterproof bracket motorcycle motorbike phone holder mirror mount clamp on Temu. Shop on Temu to start saving. Poruceno za manje od 1500rsd, za prvih 1000km odlicno radi posao. Rekao bih jako dobra kopija RAM nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Jul 26 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nosac telefona za motocikl,bicikl,Qvad - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM -Aluminijumski nosac telefona prilagodljive sirine prihvata , crvst i pouzdan lepog dizajna -Sva 3 prihvata su zasticena gumama, tako da ne ostete telefon kada se stegne u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Avgust 5 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo malopre sa Alija. Dva komada - jedan za mene, a jedan za drugara. 7 evra ukupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovim zadovoljan kupljen preko kupujem prodajem cak je i pad preziveo bez ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...