Gale.. NBG 0 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za moze sa 16 punih.. ja se polako spremam za A.. a imam 16.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja imam drugi problem...vecj par godina sam okruzen motorima, i svako leto ispizdim shto se cela ekipa i vecjina poznanika djira a ja ne...tako da sam ovo leto zapeo da ushtekam neshto kesha i za sada mi odlichno ide...stim shto sam iako nemam ni A kategoriju ni motor (mada imam veliku kilometrazu na zadnjem sedishtu), do sada sebi uzeo celokupnu opremu (jakna, pantalnone, kaciga,pojas...). ovih dana treba da odem na lekarski, pare za A vecj ostavljene sa strane... uglavnom, do kraja jula, trebalo bi da bude oko 1100-1300 jura. to mi je neka osnova. kontao sam da uzmem kao pochetnik neku 125-icu, ali SVI ljudi koji me poznaju i koji voze (varadero, gsxr,fzr,ttr,xt,v-star,dominator,er-5, mogu nabrojati bar josh 10 motora koje voze...) mi kazu da mi ne padne na pamet da kupim neku "biciklicu"...uglavnom su svi za varijantu da uzmem XT-a...shto za te pare moze, neka starija mashina, ali sva srecja shto imam stvarno veliku ekipu lpoznanika i prijatelja pa delovi, servis,sredjivanje ne bi bilo problem. Ta opcija sa XT-om je realna, jer su se do pre par dana (ako ne i josh uvek) u oglasniku bila 2 komada za 1000e... e sad, sve je to lepo i bajno, i svidja se meni XT, i rado bi ga posedovao...ali sam se zaljubio u neshto drugo. ne znam kako ali eto....BANDIT 400!!! kakvo zlo od mashine! dosta skuplji, ali mi je prihvartljiviji zbog kubikaze. pa sad kontam da ne pucam sad pare, nego sve pare da dam nekom na chuvanje da nih ne potroshim, da do decembra/januara skupim josh malo i da uzmem i otpalim u nemachku po suzuki-ja! gledao sam na mobile.de, trenutno ih ima od 600 do 1500 jura, pa kontam da cje cene malo pasti van sezone, taman da mi ta razlika pokrije carinu i porez... prijatelj ima odlichnu radionicu u karlovcima u kojoj se sredjuju motori ekipi, tako da bih uzeo i nekog jeftinijeg Bandita iz dojchland, i preko zime ga tamo totalno sredili...najlepshe od svega je to shto je to njegova ideja, i shto znam da nocje... ako sve to uspe, sledecje godine se vidimo na asfaltu sa definitivno ovakvom mashinom (bash tako zelim da ga ofarbam ako ga kupim, stim shto cje umesto zute biti KTM drechavo narandzasta): eto...a do tada preostaje samo zveranje kroz gradski autobus na futoshkom putu i gledanje mashina koje prolaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...