Jovan Ristic 5423 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dame i Gospodo pred vama je majski broj našeg i vašeg časopisa. Još jednom smo se potrudili da uvrstimo sve vaše predloge pa tako možete pročitati i neke nove teme. Časopise možete pronaći na istim prodajnim mestima na kojim ste kupili i prethodni primerak, sa tim što smo sada na istim mestima ima nešto više primeraka časopisa. Za one koji su se pretplatili časopis bi trebalo da je stigao danas. Teme koje možete pročitati u časopisu su sledeće: - Najave trka (motoGP, WSBK, endurans) i najave moto događaja na našem brdovitom Balkanu - Predstavljanje modela: Katana, Harley Davidson Street 750, CBR650R, Versys 650 - Predstavljamo polovnjake: Yamaha FZ1 - Istorija BMW a - 10 zaboravljenih motocikala - Ducati Desmosedići RR - Tipovi i osnove održavanja akumulatora - Sve što treba da znate o moto gumama - Zakoni o bezbednosti saobraćaja za motocikle - putopisi - Zanimljivosti iz moto sporta (wsbk, motogp) Svoj primerak možete kupiti na kioscima MojKiosk, a možete ga naručiti i direktno od nas: BONUS TEKST: Vodič za kupovinu kacige. Autor je jedan mlad i perspektivni pisac (prepoznaćete ga) P.S. promenili smo sliku na zadnjoj korici! Uživajte u čitanju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како?! Променили слику?!Ово више не вреди узимати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ste se bunili, svideće vam se nova slika više nego prethodna, obećavam da se nećete razočarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem da se pretplatiti možete ovde: Pretplata za magazin - BJBikers.com BJBIKERS.COM BJBikers Magazin je novi moto časopis u Srbiji koji smo ove 2019. godine pokrenuli. Prvi broj je izašao u februaru samo kao digitalni, dok je martovski broj ugledao svetlost dana kao... Pretplata je najbolji način da nas podržite i da pokažete da vam znači naš trud i rad. A i tako vam časopis dolazi na noge i ne morate da idete do kioska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalos_013 5 Napisano Jun 4, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Napokon! Osvežavam temu već nedelju dana, jedno 3 puta dnevno, čekam novi broj ko malo dete Zanima me na kojim lokacijama se u Pančevu može naći novi broj? Za prošli sam obišao jedno 4-5 kioska i nisu imali, morao sam do BG-a, a ne bih da mi to postane navika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano Jun 4, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu sam prošli broj kupio u trafici na pijaci. Ulaz iz Zmaj Jovine ulice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jun 5, 2019 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan On 4.6.2019. at 2:58, lalos_013 je napisao: Napokon! Osvežavam temu već nedelju dana, jedno 3 puta dnevno, čekam novi broj ko malo dete Zanima me na kojim lokacijama se u Pančevu može naći novi broj? Za prošli sam obišao jedno 4-5 kioska i nisu imali, morao sam do BG-a, a ne bih da mi to postane navika... Evo lokacija MojKiosk kioska u Pančevu gde bi trebalo da ima našeg časopisa: KRALJA MILANA OBRENOVIĆA - TESLA KARADJORDJEVA BB - HITNA POMOĆ LJUBOMIRA KOVAČEVIĆA - TESLA ŽARKA ZRENJANINA - TURSKA GLAVA MILOŠA TREBINJCA - BOLNICA ILIJE GARAŠANINA - POŠTA VELJKA VLAHOVIĆA BB VRŠAČKA 14 ZELENA PIJACA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jun 27, 2019 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Digitalno izdanje je dostupno besplatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...