cezarpa 11196 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bolji izbor za gradski skuter: Piaggio liberty 125 iget nov 2650e Kymco agiliti 16+ 125ccm nov 2190e Agility je verovatno karburator verzija ,a Liberty ubrizgavanje. Inace ciljam na vazdusno hladjenje 4t,ravna podnica,nepreterane tezine vozila,i ne previse glomazno vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jun 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Liberty 125 ccm, najbolji moped za grad i guzvu po meni. Najzahvalniji i najekonomicniji sigurno.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je direktno ubrizgavanje,manje trosi,lakse pali i brze ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam godinu dana liberty 2006 sasvim ok motor ,samo je bio izakan,presao ko zna koliko. kymco mi se svidja kako je uradjen ,ovaj novi agility 16+ 125.Mada je bilo razmisljanje i o agility 50,mada je slabasan. Kymco 3 god garancija,liberty 2god.i 460 e razlika u ceni Za kojeg je jeftinije odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 2, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Cena sve govori...gde se mogu porediti liberty i kimco ...?A ako hošeš iskreno, Aprilia SR50R, karb, 2750eu i završio si posao...komšija kupio pre neki dan, prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupiš Nov liberty samo ulje i filtere, ostalo nije potrebno Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar nine skuplje odrzavanje liberty's? Agility 50 predpostavljam da tek lose ocenjujete? Sr50 ima vodeno hladjenje I 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupiš Nov liberty samo ulje i filtere, ostalo nije potrebno Послато са уз помоћ Тапатока А Кимку шта треба више, чак ни филтер нема. Само уљеSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kymco nema kodiran kljuc? Liberty ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kymco nema kodiran kljuc? Liberty ima? Талијан, ако не искомпликује ко че?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan И SR50 није више оно што је био, треба да добро уложиш да би прешао 70км/ч.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam godinu dana liberty 2006 sasvim ok motor ,samo je bio izakan,presao ko zna koliko. kymco mi se svidja kako je uradjen ,ovaj novi agility 16+ 125.Mada je bilo razmisljanje i o agility 50,mada je slabasan. Kymco 3 god garancija,liberty 2god.i 460 e razlika u ceni Za kojeg je jeftinije odrzavanje?за КимкаSent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kačkin 11 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj oba pa vidi....nije ni kymco neki potrošač. Ako mene pitaš...naravno Kymco.Ako imaš za Liberty onda dodaj još 100-tkicu i kupi Agility 200i,e to ti je za grad top angebote. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco mozda i manje trosi od libertija,ipak ima hondin motor. Mada su to generalno mali potrosaci tako da ne trebas da se opterecujes oko potrosnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Librty je koncepcija iz proslog veka,izuzetno neudoban,jedan amortizer pozadi.....popularnost stekao zahvaljujuci ekstremnom uvozu postarskih.Čak ni sa injektorom,nema tu nekog selameta.U poredjenju sa Agilitijem...mislim glupo ih je i porediti,uzevši u obzir 125-ce.Već ovaj od 200 ccm je totalno druga dimenzija...vidi ga kakav je BRATE!!!Sadisfaction guaranteed. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan agility 200i i liberty su dosta slicni po snazi i oba ubrizgavanje,jedino agility i pozadi disc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan I taj agiliti 200 ima 160ccm meni se svidja,a solidno ide. Jedino ne znam kako je oko delova,za piaggio ih ima puno dok za kimka bas i nema toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan imam Super 8 125, 7kw karburator Delova ima,mogu se naci sto novi sto polovni,mada nema sta tu da crkava Napred disk,pozadi dobos,malo su mi slabe kocnice i mene nervira sto nije malo brzi,90km po navigaciji po njegovom satu 100km/h. Mada ja sam 185. potrosnju neznam,nisam racunao nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam Super 8 125, 7kw karburator Delova ima,mogu se naci sto novi sto polovni,mada nema sta tu da crkava Napred disk,pozadi dobos,malo su mi slabe kocnice i mene nervira sto nije malo brzi,90km po navigaciji po njegovom satu 100km/h. Mada ja sam 185. potrosnju neznam,nisam racunao nikadМоже се то убрзати бар до 110/120, има ту могучности.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 2, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Krokodilo je napisao: И SR50 није више оно што је био, треба да добро уложиш да би прешао 70км/ч. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Au, druže, bolje da si mi prst u oko nabio, hehe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sr50 serijada koliko ide? Kosta kao ove 125cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Liberti 125 trosi 5L+ u gradu, a stari 3,5L. Prodat zbog toga, raspitaj se dobro za tog Krmka. Vidi sta ti je prihvatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jun 3, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Krokodilo je napisao: И SR50 није више оно што је био, треба да добро уложиш да би прешао 70км/ч. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Druže, ne bih da ofujem,ali moram da iznesem neka iskustva:jednom prilikom sam se trkao sa bratom, dok smo imali dva skutera...ja DiTech 2003.god, 70 kila žive vage, on SR50R (karb, novi model)2006,god i 110 kila ...skuteri, fabrički oba...išli smo na relaciji Zemun-Slankamen, starim putem...On me je u svakom startu pleo, a ja sam njega dočekivao na krajnjoj brzini...po mom kmh satu, ja sam išao oko 95kmh, a on oko 92-93kmh...uglavnom, uvek je na pravcu bio iza mene, za nijansu...tako da teorija o 70kmh baš i ne pije vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 3, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boki.64 said: Novi Liberti 125 trosi 5L+ u gradu, a stari 3,5L. Prodat zbog toga, raspitaj se dobro za tog Krmka. Vidi sta ti je prihvatljivo. Da li je moguce da trosi toliko? To je bas mnogo za 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Kymco 125 16+ 2018 godište i mogu potvrditi da sam prezadovoljan, servisi u ovlašćenom su oko 3000 din, dostiže brzinu oko 100, registracija 5900, potrošnja u gradu od 3 do 3,5 litaraПослато са SM-G973F помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...