Kornjaca 68 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Одвозао сам све часове имам ускоро полагање па бих купио неки очуван мотор за почетника од 500-750 кубика да није R. Било би супер ако неко продаје неки очуван примерак или зна некога ко продаје до 2000е. Битно ми је да је у добром стању и нема више од 80кс. На часовима сам возио Каву ЕР6Н и много ми се свиђа једино да је мало већи пошто сам висок 190цм. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svi će ti golaći te kategorije biti knap. Otprilike enduro pruža malo više prostora da se udobno smestiš...ali je i vožnja drugačija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mozda gsf600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo za početak Kavasaki Kle i za sada sam zadovoljan. Ima i više tema o njemu pa pročitaj ako te zanima. Ne bih da ga hvalim,ali meni je ok za sada. Kasnije kada budem znao više šta da očekujem od motora i koje su moje potrebe uzeću nešto drugo. Za sada je u planu da stavim nove gume i da se lepo navozam. Više me privlače enduro i kros motori. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moje lično mišljenje je da 750 ccm ni u jednoj varijanti nije motor za početnika. Za početnika je motor od nekih 250 ccm, pa da to voziš nekih godinu dana, pređeš sa njim nekih 7 - 8.000 kilometara, stekneš rutinu, iskustvo, pa posle vozi šta hoćeš . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1213 Napisano Jun 2, 2019 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Neki enduro, Transalp,KLE... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 1) Pocetnik na motoru nemora da ima veze sa realnom staroscu pocetnika. 2) Motor za pocetnika treba da bude lak za koriscenje. - netreba da ima snazan agregat, do 30 - 40 ks max da moze da oprasta greske - da nije previse tezak za upravljanje - da nije previse tezak max do 190 kg Moji favoriti su: Yamaha YBR (ima 125 ima 250 cc) Honda Varadero 125 cc Honda Dominator (ima 250, 500, 650) Suzuki Dr (ima 125 i 650) KLE 500 Yamaha XT 600 stariji, 660 noviji Honda NC 500 Honda CB 500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitri 2 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, imam za prodaju kawasaki er5, odlican pocetnicki motor, kolege sa foruma ce se sloziti. Motor je u veoma dobrom stanju. Mozes mi pustiti broj ili me nazvati na 064 3307330 za sve detalje :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Složićemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Dimitri said: Zdravo, imam za prodaju kawasaki er5, odlican pocetnicki motor, kolege sa foruma ce se sloziti. Motor je u veoma dobrom stanju. Mozes mi pustiti broj ili me nazvati na 064 3307330 za sve detalje :). Motor odavde sa foruma. Poznata istorija, lepo ocuvan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 2, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ovako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan @Meteorolog Гледао сам и твоју Катану. Мало је јачи мотор за почетак. Долази у избор, дозволу ћу узети до краја месеца па ћу видети шта је у оптицају. Морам да седнем на мотор и да провозам пошто уопште немам представу какав је који мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nessko 0 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ево још једног за разматрање! Мене је одлично послужио као почетнички мотор. Kawasaki ZR7 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZR7, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 36536 km, Novi Beograd. Cena 1.750 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 3, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Katana 750 je tezak motocikl, mnogo zeznuto pomeranje u mestu, nije bas za grad. Nije igarcka, skoro 100 konja nije bas za igru i moras biti oprezan. Presao sam sa motocikla od 50 konja na Katanu. Razlika je ocigledna. Al ako smatras da si normalan u glavi kao pocetnik I da znas koje su tvoje granice bar prvih 3,4 iljade km onda ti je Katana najbolji izbor za taj novac. Pogotovo ako joj je poznata istorija na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да ми је Катана превише за почетак. Свиђа ми се Тенере 660, само не знам да ли се може наћи нека у пристојном стању и која је реална цена за њега. Мислим да би ми одговарао по висини а и свиђа ми се што има један цилиндар тако да могу лепо да научим како се одржава мотор јер је једноставнији. А верујем да боље трпи неискусног возача. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 4, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako u obzir ulaze jednocilindrasi izbor je veliki, sve su to maltene isti motori. Yamaha xt600, suzuki dr650, honda xl600 itd, izbor je veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 4, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor 660 (skoro pa bilo koji). Što mladji. Ovi drugi, mnogo stariji, više su za diplomski...nego za početno učenje oko održavanja. Mnogi su i sami prošli već dosta "obrazovnih ustanova", a jedan dobar broj, boga mi i ponavljali razred. Neki su čak odavno već za penziju...ali realnost je takva kakva je, pa ako baš ne mora, nemoj i ti da se rveš sa njima. Znaš kakvi su penzioneri.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 4, 2019 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Za potpunog početnika najbolja Hajabusa, oprašta greške, može da se krene i vozi u drugoj do 90-100 a to je taman za po gradu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zr7, 2002, 1850€, na ime kupca.... 064/5925-120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 8, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti kupuješ motor za početnika?! Nek ga početnik sam kupi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам бре тај почетник, немој да ме зезаш Шта тачно значи на име купца? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jun 9, 2019 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja posle dve god. razmisljam da prodam (zamenim) yamahu xj 600 diversion. Meni bila odlicna za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jun 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Kornjaca je napisao: Ја сам бре тај почетник, немој да ме зезаш Шта тачно значи на име купца? Значи да је увежен, и прва регистрација иде на твоје име Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan T.j. da su svi troškovi već plaćeni i da tebi ostaje da platiš samo registraciju sa izradom tablice i saobraćajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu dodati i svoj BMW F650CS da mi je za početak poslužio vrh. Moj je 2004to. Sve sredjeno za sezonu... Pogledaj BMW F650CS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F650CS, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km... Dogovoricemo se ako ti se svidja motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...