Marko05 5874 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Markone88 je napisao: Imao sam ga, kupio od @N.F.S. za 2200 prosle godine. Preveo ga na BG table i stavio mu nosac i kofer, uraduo sinhronizaciju karbova i ciscenje ultrazvukom. Prodao ga za 2400, evo slike na dan prodaje... Smetala mi ta crvena boja, imace je bio lutkica Kad sam kupovao Fazera prvo sam pitao @N.F.S. da l' ima šta za preporuku. Kad znaš šta uzimaš ne treba žaliti pare. Meni je ova bordo top. Jurio sam Fazera sa bordo semom al nisam uspeo da nadjem. Kad budem uzimao Fz1 biće bordo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja Plavi ili Crveni bandit. I ovaj bordo je bio sjajan motor, samo mi nije ta boja pila vodu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5874 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Biraj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Oba! Hahahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ovima cu da posaljem mail. Deluje da su im svi motori extra https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=277312328&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=bandit&maxCubicCapacity=650&maxMileage=20000&maxPowerAsArray=KW&maxPrice=2500&minPowerAsArray=KW&scopeId=MB&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=ASCENDING&usage=USED Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan pozovem ovaj oglas, kod nas. lepo pitam coveka da li ima neki papir da mi kaze koja je godian proizvodnje za ovaj motor, jer su prestali uljaru da prave posle 2005/2006 sezone, a on u oglasu stavio 2007, covek spustio slusalicu. kod nas uvek ima toga, menjaju datume, muljaju nesto, ccc Suzuki GSF 650 Bandit SA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 650 Bandit SA, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 25620 km, Beograd. Cena 3.750 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3896 Napisano Maj 31, 2019 Ne silazi, 5025 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: pozovem ovaj oglas, kod nas. lepo pitam coveka da li ima neki papir da mi kaze koja je godian proizvodnje za ovaj motor, jer su prestali uljaru da prave posle 2005/2006 sezone, a on u oglasu stavio 2007, 2006, ali ga vode kao 2007. SOLD 2007 Suzuki Bandit 650 – Terence Healy Motorcycles THMOTORCYCLES.IE Moj VFR je proizveden 1990, a u papirima piše god. proizvodnje 1992 (Švajcarac). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Maj 31, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan To je već sto puta ispričana priča... Švajcarci u saobraćajnu pišu godinu prve registracije, ne godinu proizvodnje. A naši to prepisuju uredno, samo u rubriku godina proizvodnje. Nije to muljanje, to je tako "regularno". Konkretno, model koji gledaš je 2006. godište, i ako ti se sviđa kupuj ga. Nemoj se opterećivati tim nebitnim podacima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovima cu da posaljem mail. Deluje da su im svi motori extra https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=277312328&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=bandit&maxCubicCapacity=650&maxMileage=20000&maxPowerAsArray=KW&maxPrice=2500&minPowerAsArray=KW&scopeId=MB&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=ASCENDING&usage=USEDBacih pogled i moram priznati da sam iznenađen, onako prijatno. Bar na slikama. S obzirom da su na nekoj tromeđi Nemačka, Švajcarska i Francuska, biće da su fine primerke uvezli u Nemačku. I najlepši podatak mi je da pričaju samo Nemački. Ništa Turci, Arapi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 31, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: i odakle je (kog dela CH) motocikl kupljen... Mogu da poznam koji je iz italijanskog a koji iz nemackog govornog podrucja.. Vidna razlika u estetici, stanju ulja u agregatu, gume, kocione plocice drasticno losiji kod "Italijana". kantoni sto blize italiji,sve losija,zapustenija i losije odrzavana vozila... valjda im blizu italija,jeftiniji servisi sa jeftinijim delovima a i mentalitet je "malo"drugaciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13649 Napisano Maj 31, 2019 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne ideš na 1200? On će biti poželjan i postaće klasik kroz vreme. Ima karaktera i specifične osobine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSF 1200 S Bandit uvoz CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 1200 S Bandit uvoz CH, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 46725 km, Šajkaš. Cena 2.590 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 4167 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan kantoni sto blize italiji,sve losija,zapustenija i losije odrzavana vozila... valjda im blizu italija,jeftiniji servisi sa jeftinijim delovima a i mentalitet je "malo"drugaciji Definitivno je do karaktera švicaraca koji govore talijanski. Nije u pitanju kupovna moć niti bilo što drugo. Znam ih u glavu, već decenijama zivim u CH Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5874 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1445 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit gsf 600s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki bandit gsf 600s, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 43000 km... Poslah ti pp, al evo da stavim ovde možda neko zna nesto vise o ovom motoru. Meni na oko deluje ok. Nije "fabrika" al vidi se da je ulagano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13649 Napisano Jun 2, 2019 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je Suzuki oglasio vlasnika a ne suprotno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1769 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i moj crveni vodeniPoslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao dva motora iz Švajcarske, kako je pisalo u oglasu tako je i bilo, organizovao prevoz, špediter sve završio. Carina, AMSS, porez, prevoz i sve ostalo, 630 eura, na cenu motocikla. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ZA dobru spravu to nije nikakva lova što se tiče prevoza,carine,itd...Dosta motora mi je bilo od preko i nikad nikakvih problema nije bilo sem redovnog održavanja.Naravno to sve varira od godišta motora što se cene tiče ali kupiti tamo od privatnog lica pa nek je i malo jača cena,e to je prava stvar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crkvine 27 Napisano Jun 18, 2019 U prolazu, 13 postova Motocikl: Kawasaki j300 Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je procedura za uvoz novog skutera iz francuske?? Posto je velika razlika u ceni novog.. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 18, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ne moze novo da se uveze traze nekakve homologacije ili ako ima zastupnika kod nas onda treba odobrenje koje nerado izdaju,resenje je da ga registrujes tamo na nekog rodjaka pa posle 6 meseci ga uvozis kao polovnog ako ti se sve to isplati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Da li neko zna koliko bi otprilike iznela carina za Yamahu fz6 s2 2008 godiste ili gde mogu da se raspitam oko tih stvari? Inace, planiram da uvezem motor iz Austrije.. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan google Nadjes najblizu spediciju, kazes im zemlju uvoza podatke o motoru god. , kw , model i dobijes odgovor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, steva012 je napisao: Zdravo svima! Da li neko zna koliko bi otprilike iznela carina za Yamahu fz6 s2 2008 godiste ili gde mogu da se raspitam oko tih stvari? Inace, planiram da uvezem motor iz Austrije.. Hvala Moraš da nađeš špeditera, da mu pošalješ saobraćajnu od Motora kako bi uvideli sve podatke na osnovu čega bi ti javnuli cenu usluga uvoza Mislim da više od 350-400e neće da izađe Na tu cenu uračunaj 100e amss, usluga transporta 250-300 zavisi ko kako uzima, to jer neka tarifa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4958 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan narode posle jedno 15ak dana istrazivanja (razmenjeni mejlovi i pozivi na viberu sa vlasnicima), dosao sam do zakljucka da ako oces dobar motor iz nemacke, sa malom kilometrazom, i od prvog vlasnika, to je skuplje skoro pa duplo nego kod nas tako da nemojte da vas lazu ovi sto uvoze sa "male" pare "dobar" motor inace gledam bandit 600/650 2001-2009 i transalp 650 2002-2005 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 4167 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan Honda XL 650 V Transalp in Thurgau kaufen - Rocket Motos | tutti.ch WWW.TUTTI.CH Besichtigungen und Probefahrt sind nur nach vorheriger telefonischer Terminvereinbarung möglich. Zu verkaufen Honda XL 650 V Transalp, 1. Inv.03.20... Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...