GR 46 4883 Napisano Maj 30, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba a i ako mu ne treba, poklanjam sirenu Opis: Radi 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 30, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi treba. Nikako da odem da kupim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4883 Napisano Maj 30, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Super, eto tvoja je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 30, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Sirena je stigla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Da sam znao da ti treba sirena, mogao sam ti ja moju poslati... Ja sam svoju (ispravnu) zamenio za dvotonsku sirenu od auta, pa mi je ova originalna višak... @GR 46 Svaka čast za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 30, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: @Astral Da sam znao da ti treba sirena, mogao sam ti ja moju poslati... Ja sam svoju (ispravnu) zamenio za dvotonsku sirenu od auta, pa mi je ova originalna višak... @GR 46 Svaka čast za gest! Znas oni ljudi koji u saobracaju sviraju non stop? E pa ja nisam od tih. Meni ni na cemu ne radi sirena tako da cu i tvoju da uzmem kad budemo u Kuli imali teren :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Astral je napisao: tako da cu i tvoju da uzmem kad budemo u Kuli imali teren :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14952 Napisano Maj 30, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Znas oni ljudi koji u saobracaju sviraju non stop? E pa ja nisam od tih. Drago mi je sto poznajem coveka sa BG tablama koji nesvira onima sto nemaju BG table kada dodju u BG 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је само привремено, свираће, чим набави довољан број свирена П. С. Ја не свирам никада, изузев када хоће да ме убију.Не зато што сам много фин, него се плашим, данас сам случајно закачио док сам чекао на семафору, одскочио сам пола метра у вис 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 30, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bdada said: Drago mi je sto poznajem coveka sa BG tablama koji nesvira onima sto nemaju BG table kada dodju u BG njima ne sviram nikad. Isecem ih dzipom na slaviji. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 30, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Drago mi je sto poznajem coveka sa BG tablama koji nesvira onima sto nemaju BG table kada dodju u BG Naravno da ne svira kad covek nema sirenu e sad je ima i svirace svima sa tablicama SO i ŠI 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14952 Napisano Maj 30, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka svira, + od stop svetla mi na prekidac 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14952 Napisano Maj 30, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...