Vojin125 7 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da dosta vas koriste GoPro kamerice za putopise i ostale namene, pa me zanima koju kamericu preporucujete do nekih 100-150e Nasao sam ovu pa podelite svoja misljenja o njoj i drugim kamericama : TV i Video : GoPro Hero + LCD 07.05.2019 - ID 77542515 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM GoPro Hero LCD Kamera po mom misljenju, nikada nije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac je verovatno bolje juriti nešto što nije GoPro - Sjcam, Eken itd. Mada sigurno za malo više novca može da se nalovi neki polovan kršteni GoPro. Često sam po oglasima viđao vrlo dobro očuvane kamere sa dosta dodatne opreme (koja zlata vredi) za prilično pristojnu sumu. Ajde, Hero3 je možda malo zastareo, ali bilo je povoljnih Hero4, pa i Hero5 modela. Ja sam konkretno prošle godine uzeo novi Hero5, ne mnogo skuplje. Nekih 35k je izašao sa poklon shorty tripodom i nosačem za grudi. Navodno su ta dva dodatka u slobodnoj prodaji koštala oko 12k (stoje na pakovanjima zalepljene deklaracije sa cenama 4999 + 6999), pa ispada da sam Hero5 dobio za 27k. U principu nije bezazlena razlika, ali mislim da uz ovakvu neku akciju to vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Maj 9, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Go pro hero 2018 je bio nekih 27-28k......medjutim stalno je bio na nekim akcijama za 20k....sto je malo preko 150e kolili je tvoj budzet.....ili potrazi polovan......go pro je daleko kvalitetniji od svih ostalih....... Druga opcija ti je eken h9.....10k je nov u radnjama....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5726 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 1410 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako radi Eken H9R. Jedina mana su mu malo lošije slike, al' meni služi samo za snimanje, za slikanje koristim telefon. Mnogo dobra kamera za male pare. Preko alija su dosta jeftiniji, jedino što nemaju garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da nahvataš neki GoPro 3+ black edition za te novce. Nema greške i veliki pomak je napravila kompanija sa tim modelom. TV i Video : GoPro 3+ Black 19.04.2019 - ID 76698875 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Go Pro 3 Black edition dve baterije, punjač za duple ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17558 Napisano Maj 9, 2019 Integrisan, 5165 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Marko05 said: Evo kako radi Eken H9R. Jedina mana su mu malo lošije slike, al' meni služi samo za snimanje, za slikanje koristim telefon. Mnogo dobra kamera za male pare. Preko alija su dosta jeftiniji, jedino što nemaju garanciju. Jos da ti yt prebaci na vp9 kodek bio bi snimak kvalitetniji bar 30-40% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5726 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 1410 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Motorcyclist je napisao: Jos da ti yt prebaci na vp9 kodek bio bi snimak kvalitetniji bar 30-40% A jbg, kasnije sam to skontao. Hvala, biće na sledećem, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Maj 9, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan https://www.gigatron.rs/akcione_kamere/gopro_hero__chdhb501rw-134119 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Singularitet said: Vidi da nahvataš neki GoPro 3+ black edition za te novce. Nema greške i veliki pomak je napravila kompanija sa tim modelom. TV i Video : GoPro 3+ Black 19.04.2019 - ID 76698875 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Go Pro 3 Black edition dve baterije, punjač za duple ... I ja se slazem da je mzd ovo najbolje da nahvatam, sad skupljam novac, pa cu da vidim neku od ovih black edition da uzmem, pa cu posle onaj nastavak za kacigu, ako neko koristi na forumu ovu kamericu, nek ostavi neki utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ja i stvarno je kvalitet snimka na baš visokom nivou. Nikakvu potrebu da nabavljam neki noviji GoPro nemam. Sjajna kamera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno samo GoPro, koristio sam i kineske i to ne bas jeftine pa su se pokazale ocajno(moje iskustvo). Bas sam ovde na forumu pre mozda godinu ipo prodao kolegi GoPro 4 sa dobrom opremom za pristojne pare. Novo bi bilo ok zato sto imas garanciju, nije ti losa prica ni GoPro hero session za te pare mozes da nadjes novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Denver koji se kod nas prodaje ok i koji nije bio tako jeftin, kamera je bila oko 20k. Imala je stabilizaciju( kao) i video je bio manje vise ok... Baterija katastrofa, stabilizacija losa, kvarila se pet puta u garantnom roku i na kraju dobio novu koju sam bukvalno poklonio a ne prodao. Pored toga jos dve kineske kamere jedna od njih Jobo koja je i poznata manje vise, slike su ok... Video katastrofa. E sad to je moje misljenje naravno... Po meni dosta dosta bolja prica je bilo koji gopro a i vidi se po kvalitetu videa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17558 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 5165 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto kao Iphone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Maj 13, 2019 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Kod eken-a H9R samo stabilizacija kvari utisak, i mozda trajanje originalne baterije , ali to je resivo. Ostalo je ok za neku normalnu amatersku upotrebu. Doduse, mozda zato sto je koristim na vespi ima dosta vibracija, mozda bi na nekom ozbiljnijem motoru to radilo kako treba. U svakom slucaju, za ulozen novac ja sam zadovoljan. Evo par snimaka pa proceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, kasnije sam to skontao. Hvala, biće na sledećem, Kako ovo da uradim? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 16, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Eken H9r moja topla preporuka za nekoga kome treba amaterski snimak.. Ako je namontirana na kacigu nema toliko vibracija probano u gradskim uslovima na Suzuki GS500E... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Januar 16, 2021 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li može H9R da slika pojedinačne fotografije u time laps modu? Znači po jedna slika svakih 10 do 20 sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan eken+h9r+timelaps+slikabe - Google Suche WWW.GOOGLE.COM @mradomir Evo ga... da ne bude da pricam napamet prvo proverio pa da podelim.. Promenio Januar 16, 2021 član Alex011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Januar 16, 2021 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sa baterijom 1050mAh može izdržati 1.5h, onda je za 10h dovoljan power bank od 7000mAh. Da li neko ima iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 117 Napisano Januar 18, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pazario eken h9r, na prvi pogled mi se dopada..nisam uspeo da isprobam kako treba u voznji jer sam se zaje*" Na putu do garaze sam hteo test snimak, jer je kamera stigla dan pre. Medjutim.. pokusao sam da snimak pokrenem preko telefona i eken app. Upalio, zakljucao tel i krenem, i na kraju se ispostavi da ga je to zakljucavanje ugasilo i da nista od voznje nije snimilo -.- A na nekom semaforu sam primetio da ne svetli, pokusao onako da opipam i upalim (jos nisam naucio na slepo sta treba stisnuti), i tu sam dobio jos 5s al se tu ispostavilo da je prazna baterija jer je nisam punio od kako sam kupio, a isprobavao sam po kuci Sve u svemu ovaj kratki snimak je super, pa cemo videti na prolece Preporuka za taj novac. Inače porucio sam sa aliexp, i pisao sam prodavcu da mi smanji postarinu i ako ima drugi neki metod slanja i uspelo je..pa cisto ako nekom da ideju, da znate da postoji i ta opcija, kad su vec ovoliko digli cene shipinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 214 Napisano Januar 19, 2021 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Shipping su podigli samo nama i BiH jer je nestajao veliki broj paketa. Možete da poručite na Osijek recimo, ili gde već poznajete nekoga u zemljama u regionu i izađe ultra jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...