drumskalisica 8741 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja tako razmišljao, dok mi prijateljica sinoć nije pokazala ovaj snimak i pitala me dal znam za to i dal sam proverio katance kojim zaključavam motor, automatika, bicikl . . . Verovatno je bitno da je magnet jak, al predpostavljam da i trzaj ima udela u tome ( kad oni magneti udare jedni u druge ). Verovatno je zato lik koji je ovo snimio uzeo više magneta da bi mogao da ih šteluje prema katancu ( doda ili skine neki magnet ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa onim od zvucnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Maj 4, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To onaj mali sto nose soferi kamiona otvara lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1951 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa onim od zvucnika.Slab.Nadji od starog hdd-a.To su ubedljivo najjaci.Ja ih koristim kada stavljam veci ranac umesto tank torbe...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16795 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, m.milivojevic said: Slab. Nadji od starog hdd-a. To su ubedljivo najjaci. Ja ih koristim kada stavljam veci ranac umesto tank torbe... Sent from my iPhone using Tapatalk Imam 2 al oba rade cuvam na njima stare stvari pa mi se ne rastura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Zog je napisao: Kad se utira ključ u bravu on se mora okrenuti u stranu da bi se otključao a to magnet ne radi. Svi pinovi u bravi nisu iste dužine, inače na ključu ne bi bili potrebni zupci, a magnet ih sve vuče do kraja. Ne virujte svemu šta vidite. Poslano sa mob Samo što sam ja shvatio da magnet u ovom slučaju ne vuče pinove nego onaj klin koji zabravi onaj deo katanca koji "ulazi u rupu" u zabravi ga u onaj zazor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Maj 7, 2019 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima bezbroj snimaka kako se otkljucava auto sa raznim stvarcicama, bla bla bla ali to je samo snimak.....a u praksi moša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Ugradi kamere, investicija 100e, sam ugradis, ja sam sa caletom ugradio 4 komada, za jedno popodne sve gotovo, jos ovde kod mene nisu ogradjena dvorista, vec ono kao Americki neki stil bez veze, a sva vozila su nam tu odmah pored ulice, tkd da je ovo za sad najsigurniji metod, cak pratis i sa telefona kad si negde daleko, korisna stvarcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pinovi na katancu su u kontra smeru- tj onaj drugi prema magnetu bi trebao jos jace da zadje u prosek. Katanac je najjeftiniji kineski krs, a ovaj na snimku je dodatno razvaljen.. Elzet katanac srednje velicine sam za sekund otvorio tako sto sam ugurao spic od krampa i upotrebio kao polugu. A on je kao kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaps27 20 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan U moj katanac ne moze da se ugura ni prst. Ima toliko mesta da samo lanac prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bocca_bastard je napisao: Fakticki vidis dok ti neko krade motor i ne mozes mu nista? Možeš...da mu mašeš preko kamere za srećan put... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 8, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sluzi za onu situaciju: Izlazis ispred kuce i nema ti motora,padas na kolena ,hvatas se za glavu i vices :"kakoooo!!??" Onda se setis. Aha da, imam kamere. Videcu kako su ga oterali.... vidis koja je glupost kako su mezimca oterali . Za sve okrivis zenu i za kamere i za motor. Shvatis da ti ni jedno ni drugo ne treba i odes da pecas. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba zaključavati sa 3-4 stvari odjednom ali trebaju da su male da mogu da stanu pod sedištei ne smetaju.Recimo sa U lokom,disk lokom i 2 mala katanca sa zaštićenim onim gornjim delom što se otvara-kineski jeftin i njega gurati na disk. Devedesetih su neki likovi na novosadskoj plaži štrand dolazili kombijem .Stanu negde uz kraJ, zagrade kombijem da se nevidi i sve što nije vezano za nešto samo ubacuju unutra.Znači bitno je parkirati negde gde nemože da pridje vozilo i vezati ga za nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 8, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: Možeš...da mu mašeš preko kamere za srećan put... Možeš jako da lupaš u metalno bure nekom gvozdenom šipkom.Nije protivzakonito a 99% će lopovi pobeći od tolke buke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ka okitiš motor sa ULock, DiscLock, dva lanca, tri katanca... propade sav užitak koji on pruža. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I kreneš negde na vožnju i slučajno zaboraviš da otključaš i skineš neki od disk lock- ova...kreneš da pomeriš motor i ono čuješ samo "tup" i "krc"...i ajmo po novi disk... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4818 Napisano Maj 9, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan ostali samo tockici ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 9, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja znam jednog lika koji na novodasku plažu štrand uvek ide biciklom.Pošto su mu pre 20 godina maznuli 2 prednja točka sa mtb on svaki put skida točak i ostavlja kod drugara u kabinu.E to je prava zaštita od kradje.Jedino postoji mogućnost da mu ga maznu iz kabine i to što ga svi čudno gledaju što nosi točak po plaži. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Maj 9, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ThePainkiller je napisao: I kreneš negde na vožnju i slučajno zaboraviš da otključaš i skineš neki od disk lock- ova...kreneš da pomeriš motor i ono čuješ samo "tup" i "krc"...i ajmo po novi disk... Zato ljudi izmislili ....ovo...i nemere se to desiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 10, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Онда наиђе омање стадо керова и на поветарцу када их изиритира овај учкур , нема ни учкура ни седишта ни таблица о запишаним фелнама ни да не говорим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisi obratio pažnju! Predočeni učkur je od kriptonita, sa njim se kerovi ne zezaju, a lopove stiže zaslužena kazna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Maj 10, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Singularitet je napisao: Nisi obratio pažnju! Predočeni učkur je od kriptonita, sa njim se kerovi ne zezaju, a lopove stiže zaslužena kazna! Ах необавештени човече ти стварно ниси чуо за ( по Нишки нагласак ) " Рунди " ( пекинезер са златан зуб ) врло јебен лик оће да " Апи ! " не бе тај Криптонит ич ! а онда када крене за њим булумента 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...