Robin Hood 3967 Napisano Maj 4, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Jamaha odličan motor, pogotovo ove sezone. Pa sunce mu poljubim, više od jednom su Jamahini vozači pokazali da motor može da se potera kako treba! Vinjales imao jedno prvo i jedno drugo mesto u kvalifikacijama, Rosi drugo, ovaj mali danas prvo mesto i rekord staze. Znači da može! To gde su u trkama, znači da ONI ne mogu, ne motor. Pustite više motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Maj 5, 2019 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što Zarko nije u Petronasu ili U Yamahi. Tu bi letelo perje. Petronas je ozbiljna firma i verovatno najača sa lovom u Moto GPu. Nije ništa čudno da njihovi motori idu bolje od Yamahe. Verovatno su navatali neke "anonymous" hakere . Biće opet isto. Mark, Dovi, Danilo će biti vodeći posle dva tri kruga. lorenco će se uključitipri kraju za podijum... več viđeno...ništa novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Robin Hood je napisao: Ja mislim da je Jamaha odličan motor, pogotovo ove sezone. Pa sunce mu poljubim, više od jednom su Jamahini vozači pokazali da motor može da se potera kako treba! Vinjales imao jedno prvo i jedno drugo mesto u kvalifikacijama, Rosi drugo, ovaj mali danas prvo mesto i rekord staze. Znači da može! To gde su u trkama, znači da ONI ne mogu, ne motor. Pustite više motor. Ako bi bio (pričam u trećem licu) prosečan povremeni gledalac MotoGP događaja verujem da bi i poverovao u priču ne valja M1 motor a mislim da se ta čitava priča pravi usled prevelikih nerealnih očekivanja VR iako on ima jako dobre partije. Tokom 2018 videlo se iz aviona da nije do motora jer su iz trke u trku imali uspone i padove u rezultatima od podijuma do mesta 5-10, znači nije motor. Posebno je zbunjujuće za prosečnog gledaoca ono izvinjenje japanaca iz Yamahe Linu Jarvisu i vozačima što nemaju kompetitivan motor ! Pa čak i da je tako ja to nikada nisam video do sada, sa tom izjavom sami su sebe markirali u negativnom aspektu. Šta je sada, sada je motor dobar ali nešto drugo nije? Priče sa prosečnog/povremenog gledaoca...ko želi neka sluša i neka priča danas jedno, sutra drugo. Nije Yamaha jedini motor na gridu, malo manje se njima treba baviti a oni neka rade svoj posao za šta su plaćeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5316 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 13011 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, abarth_maniac said: A to izvinjenje je jedna takva fama i blamaza bila Severno Korejskog kvaliteta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13520 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 6022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mehanicar ali evidentno je da Yamaha jedina ima nekakav problem sa gumama od kako je "zajednicka" elektronika. Da li famozni krosplejn zahteveva ipak da oni sami budze elektroniku kako bi regulisali gume ili sta ja ne znam. Zakljucak ne izvodim samo iz kuknjave 46 i 12 vec i iz cinjenice da veoma retko svi vozaci Jamahe imaju istu ili slicnu strategiju sa gumama. Kod Honde se vec zna svi napred tvrdu, kod Dukatija svi na mekse varijante ovde je Zarko prosle godine vozao meke ova dvojica srednje ili tvrde... Mozda sam i odvalio ali tako nekako mi se cini. Da taj krosplejn i dalje valja neko bi ga jos negde ubacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13520 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 6022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo guraju stalno iste parametre u jednacinu i nadaju se da ce dobiti drugaciji rezultata. Parametri su Dzarvis, Rosi, motor... i gle cuda rezultat je isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo omašio box... Još ga vuče crveno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13520 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 6022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markez pao u mestu potrosio padove za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5316 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 13011 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali Marquezu Lorenzov motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 5, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bas me nasmeja, sta mu bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13520 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 6022 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mogao da ubaci u brzinu i kako je krenuo da stane pored staze a gleda u menjac i cacka nogom samo se preturio na stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5316 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 13011 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao u menjač, nije video nizbrdicu. Možda će morati na rezervnom motoru na trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13520 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 6022 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic zaboravio sam koje je ono vreme Vugrinec pravio na Herezu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16873 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bio prvi na WUP, je l' to zamenio motor? (vidim na klipu da je podigao ovaj prevrnuti i nastavio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, severian je napisao: Vidim da je bio prvi na WUP, je l' to zamenio motor? (vidim na klipu da je podigao ovaj prevrnuti i nastavio) Bio je na ulasku u Box, ušao u box i zamenio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16873 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh... Iznese Masiu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1662 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan [mention=41826]rastkojokic[/mention] zaboravio sam koje je ono vreme Vugrinec pravio na Herezu1:45 na civilnoj Yamahi sa trkackim zadnjim vesanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1662 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bice ludnica moto3 poslednja 2 kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Maj 5, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 13vs44 46vs03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1662 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan ala se izvukao govnar 55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Maj 5, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Tacuki ima bolje disk plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16873 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispade Fenati... Picvajz generalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki ok kvalitetan stream da se prati moto gp u 14h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...