francuz69 1867 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravno razmisljanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ако неко од колега буде у прилици да купи лемилицу,био бих му захвалан,ћале би купио... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imate i ovde https://www.gama-alati.rs/dremel-versatip-gasna-lemilica-f0132000ja.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3990 RSD, firma prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali ovde imam garanciju. Za 800 rsd necu da finansiram preprodavce Jednostavno bojkotovati preprodavce. Sami će se ugasiti kad budu uložili pare a ne budu mogli da se rese tih artikala. Jer Lidl će nabaviti nov lager sigurno kad im tako dobro ide prodaja. A tim preprodavcima se još možda i nakalemi poreska na vrat. Pa će onda biti sve manje zanimljivo da se prostacis na taj način sto ćeš preprodavati robu iz maloprodaje iz lidla. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 5, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan a dignu cenu za 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 5, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad poručio sa ovog linka, dostava 180din. Čekam da stigne, samo da ženče ne vidi jer nema vožnje bar mesec dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Jun 6, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jutros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 6, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio onu inspekcijsku kameru i vratio, katastrofa kako ima slabo svetlo i na najjacem podesavanju, slika zato losa.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 3, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo u Grckoj pune police rucnog alata u Lidl-u, iako je vise od 50% kupaca iz Srbije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16523 Napisano Jul 3, 2019 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 2, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko može da mi potraži u ludl ovu lemilicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad kupih baterijsku lampu, a tu lemilicu ne vidjeh nigdjeПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8259 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Каква су вам искуства са овим њиховим алатом. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican hobi alat, ja sam sto sta kupio, a koristim i profesionalno. Znaci odnos cijene i kvaliteta vise nego dobar. Primjera radi za klasu bolji od Womax-a, a jeftinijiПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 2, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moja su odlična. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Decembar 2, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu ne mogah nac, da li i dalje ima punjac za akumulator kod njih, bio je ranije cini mi se a i na akciji, ali onaj da odgovara akumulatoru motora ponajvise, za auto mi je nebitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Decembar 2, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si, moraces sacekati novo kolo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 7, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba, a znam da se spominjala... Aku lemilica PLKA 4 A2 - u Lidl Srbija - www.lidl.rs WWW.LIDL.RS Aku lemilica PLKA 4 A2 - Sa snažnom litijum-jonskom baterijom Ergonomski dizajn sa gumiranim rukohvatom i LED radnom lampicom Kratka faza zagrevanja Mini pumpa - u Lidl Srbija - www.lidl.rs WWW.LIDL.RS Mini pumpa - 1. Mini nožna pumpa Sa sklopivom stopom i univerzalnom dvostrukom glavom pumpe Naduvavanje guma, lopti, igračaka na naduvavanje itd. bez Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih ako neko snimi ovu spravu (PARKSIDE PEXS 270 C3 Ekscentrična brusilica) na nekom rafunu lidlu de je ostala (bila je do nedelje u ponudi, 2000din), i rad je da je pazari i prosledi mi, nekbse javi da prosledim odmah pare na neki racun, za robu i slanje, a uzivo platim i pivce, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5186 Napisano Octobar 29, 2020 Pana, 514 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan A da si ostavio telefon da te kontaktiram ako natrčim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5186 Napisano Octobar 29, 2020 Pana, 514 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, zlig0r je napisao: Molio bih ako neko snimi ovu spravu (PARKSIDE PEXS 270 C3 Ekscentrična brusilica) na nekom rafunu lidlu de je ostala (bila je do nedelje u ponudi, 2000din), i rad je da je pazari i prosledi mi, nekbse javi da prosledim odmah pare na neki racun, za robu i slanje, a uzivo platim i pivce, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Jašim je napisao: 063 71 73 162 Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 29, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Idem posle do Lidla,javljam da li je ima na stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 29, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam u Lidlu nema baš ništa od alata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...