Nikola2607 774 Napisano Maj 7, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marko05 je napisao: Otišli smo skroz suprotno. Upravo to, pustim ljude da svako vozi kako mu odgovara, niti se sa kim jurim niti kome dokazujem, to me ne zanima. Za to postoji staza, pa koga interesuje neka se zanima. Imam i ja svoje momente kad voli da opustim desnu ruku i da dam sebi oduska. A generalno se najbolje osecam kad sam poslednji u grupi, ne moram non-stop da gledam u retrovizore. No nebitno to, nego kad poredim sa banditom i onom kinezarom, koja je za neki moj ukus bila prebucna, ovo je baš pretiho. Znam dok smo isli do Budimpešte i kroz grad tih par dana, i uopšte cele sezone, kad god smo u nekoj koloni auta ili gužvi, nekako se osecas sigurnije kad znas da se motor cuje. Ljudi se pomere, sigurniji si i kad obilazis, i kad su pesaci u pitanju... Slažem se da je bolje kad se čuje definitivno ali je pitanje ostalog. Zaboravio sam još jedno da navedem, prethodni motor se baš čuo pa noću kad dolazim kući budim komšije. Žalile su mi se komšije imaju malu decu pa se probude, jbg bilo mi je krivo, osećao se loše pa sam vratio fabrički. A u saobraćaju je svakako bolje da se čujemo, kad je neka tenzija guzva malo navrneš gas i opaaaa svi te traže u retrovizoru. E sad ima dobrih i loših strana i jedno i drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nikola2607 je napisao: Slažem se da je bolje kad se čuje definitivno ali je pitanje ostalog. Zaboravio sam još jedno da navedem, prethodni motor se baš čuo pa noću kad dolazim kući budim komšije. Žalile su mi se komšije imaju malu decu pa se probude, jbg bilo mi je krivo, osećao se loše pa sam vratio fabrički. A u saobraćaju je svakako bolje da se čujemo, kad je neka tenzija guzva malo navrneš gas i opaaaa svi te traže u retrovizoru. E sad ima dobrih i loših strana i jedno i drugo. E za komšijeme baš briga. Salim se, van grada sam desetak kilometara tako da tih problema nemam. Sad cak i pitanju sto ti se taj motor ne cuje. Navika je čudo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao nosač i ploča za kofer. Sutra ću da ga nameštam. Ako ima neko nekakav kofer, monokey kačenje, nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Današnji "fotosešn" na Divčibarama. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo namešten i zadnji nosač Givijev monokey. Sad sam u potrazi i za koferom, da ga uparim sa bočnim. Ako ko sta ima neka ponudi. I hoću da stavim led sijalice pa ako je neko skoro negde uzimao i zadovoljan je neka preporuči. Mrzi me da proveravam po kp, ima ih milion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1952 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si planirao LED umesto obicnih, napred, nemoj.Pokajaćeš se.Bez projektora/sociva nista nećeš dobiti, a čak ćeš imati i losije osvetljenje, jer ledovke rasprsuju snop.Mozes kao pozicione. Ja sam stavio T10 kao pozicione i simpa je.Mozes nazad led da staviš, ali mora malo da se zmajavaš sa budženjem (mislim da na aliju možeš naći korektnu štopaljku).Moja preporuka ti je da staviš bixenon, pa da na tehničkom zameniš sa običnom i tako u krug.Sočivo/projektor može da ostane.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, m.milivojevic je napisao: Ako si planirao LED umesto obicnih, napred, nemoj. Pokajaćeš se. Bez projektora/sociva nista nećeš dobiti, a čak ćeš imati i losije osvetljenje, jer ledovke rasprsuju snop. Mozes kao pozicione. Ja sam stavio T10 kao pozicione i simpa je. Mozes nazad led da staviš, ali mora malo da se zmajavaš sa budženjem (mislim da na aliju možeš naći korektnu štopaljku). Moja preporuka ti je da staviš bixenon, pa da na tehničkom zameniš sa običnom i tako u krug. Sočivo/projektor može da ostane. Sent from my iPhone using Tapatalk Da, da, na banditu su mi bile led al' bandit sočiva. Zato i pitam. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee011 12 Napisano Maj 29, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor drug, nek te sluzi sa srecom..uzivam dok citam ovu temu koliko se vidi da ga volis i uzivas u njemu kako i treba da bude 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1952 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, na banditu su mi bile led al' bandit sočiva. Zato i pitam. Hvala. NNČ.Užasno je.Ništa se ne vidi, al zato ti svi blicaju, jer ih zaslepljuješ. Ja bih to isključio iz saobraćaja.Bolje uzmi osram nightbreaker. Ubica suSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Djolee011 je napisao: Mnogo lep motor drug, nek te sluzi sa srecom..uzivam dok citam ovu temu koliko se vidi da ga volis i uzivas u njemu kako i treba da bude Hvala drug. Jbg, generalno "patim" od toga da mi motor i auto budu mehanički u top stanju, mirna mi glava. Sve ovo ostalo je čist hir, al' meni lepo. Sredjujem ga po nekom svom ukusu. Uvek ima nešto da se doda, zameni.... standard. Hvala ti, daće Bog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, m.milivojevic je napisao: NNČ. Užasno je. Ništa se ne vidi, al zato ti svi blicaju, jer ih zaslepljuješ. Ja bih to isključio iz saobraćaja. Bolje uzmi osram nightbreaker. Ubica su Sent from my iPhone using Tapatalk Čuo sam za te sijalice al' nisam imao dodira. Sutra cu da potražim. Vidim po sajtu da ih ima po winwinu i tako tim prodavnicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1952 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za te sijalice al' nisam imao dodira. Sutra cu da potražim. Vidim po sajtu da ih ima po winwinu i tako tim prodavnicama?Ima.Imas u obrenovcu distrubutera, mislim.Na sajmu su bile nesto na akciji.Ja ne vozim mnogo nocu, sem kad izadjem da zujim po gradu, pa ne uzeh.Ali ozbiljno razmiljam o ugradnji bixenona.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, m.milivojevic je napisao: Ima. Imas u obrenovcu distrubutera, mislim. Na sajmu su bile nesto na akciji. Ja ne vozim mnogo nocu, sem kad izadjem da zujim po gradu, pa ne uzeh. Ali ozbiljno razmiljam o ugradnji bixenona. Sent from my iPhone using Tapatalk Videću, sto stvari mi na pameti, ne znam sta bih pre. Dokon mozak djavolje igralište. Probaću sutra da nadjem osram i da montiram pa javljam kakva je priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Bitna stvar kod tih Osram Night Breaker sijalica je sto drasticno krace traju od obicnih sijalica. Meni su gotovo sinhronizovano obe crkle (na autu) posle par meseci koriscenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljene i upravo stavljene. Ja sam zadovoljan. E do kad ce trajati videćemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stavljeni crash pad-ovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Jun 4, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Marko05 said: Upravo stavljeni crash pad-ovi. To što si stavio je neka "uradi sam" varijanta ? Vijak je onaj postojeći ? Ne bih da te mračim, ali ako je onako kako mislim da jeste, sa time si stvorio dobar preduslov da se relativno benigan pad sa klizanjem pretvoriš u zalomljeni ili iskrivljeni ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, drs je napisao: To što si stavio je neka "uradi sam" varijanta ? Vijak je onaj postojeći ? Ne bih da te mračim, ali ako je onako kako mislim da jeste, sa time si stvorio dobar preduslov da se relativno benigan pad sa klizanjem pretvoriš u zalomljeni ili iskrivljeni ram. Uzeo sam ga od čoveka na kp, kaže da su od fz6 s1 i s2. Vijak nije postojeći, dobio sam produženi M8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Jun 4, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, sve je to lutrija i nema nikakve garancije kod bilo kakvog pada - koje god rešenje da koristiš. Načelno, kreš-bar je mnogo bolja varijanta nego ti slajderi. BTW, nemam kreš bar, imao sam slajdere; original Yamahine, pa onda LSL-ove (ti su bili bolji). Original Yamahin se pri padu slomio i probio deklu. LSL-ov je zalomio ram (srećom vrlo malo na delu koji nije noseći). Znam za slučaj kada je slajder iskrivio ram (taj ram ne može da se ispravlja). Tako da .... Kvalitetni slajderi su (koliko-toliko) proračunati da pucaju ili se krive pre nego što dođe do deformacije rama. Vijak za slajder se steže sa manjim momentom nego originalni vijak. Te "bobine" koje pojedini prave od metala ili jakog poliamida to je veselje za budale. Na nivou onoga da odvijačem probušiš lonac kako bi se auspuh bolje čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, drs je napisao: Vidi, sve je to lutrija i nema nikakve garancije kod bilo kakvog pada - koje god rešenje da koristiš. Načelno, kreš-bar je mnogo bolja varijanta nego ti slajderi. BTW, nemam kreš bar, imao sam slajdere; original Yamahine, pa onda LSL-ove (ti su bili bolji). Original Yamahin se pri padu slomio i probio deklu. LSL-ov je zalomio ram (srećom vrlo malo na delu koji nije noseći). Znam za slučaj kada je slajder iskrivio ram (taj ram ne može da se ispravlja). Tako da .... Kvalitetni slajderi su (koliko-toliko) proračunati da pucaju ili se krive pre nego što dođe do deformacije rama. Vijak za slajder se steže sa manjim momentom nego originalni vijak. Te "bobine" koje pojedini prave od metala ili jakog poliamida to je veselje za budale. Na nivou onoga da odvijačem probušiš lonac kako bi se auspuh bolje čuo. Sve si u pravu. Ovo sam stavio jer većina ljudi oko mene ima iste, a i nadam se da neću nikad imati priliku da ih testiram, da ne čuje zlo. Čisto kao neki vid zaštite da ne dođe do nekog direktnog udara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se stavljaju novi opanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Koje pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Sale-VFR je napisao: Koje pare? 195e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas se teralo do Kraljeva. Testirane gume. Vrede svakog dinara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata posla. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...