Boba1990 129 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Masine se polako glancaju i spremaju za put.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano April 17, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od boljih skupova Extra voznja do tamo, grad prelep, sama lokacija skupa nista posebno ali extra organizacija, super provod i uvek rado idem Ove godine jubilarni skup 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ко ће дочекати јун Ово се не пропушта! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano April 17, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko godina unazad planiram da odem na ovaj skup i uvek me nešto spreči. Ovog puta jedino ako bude neki baš totalni smak sveta (a pritom čak i mene potkači). A inače mi je plan da pođem dva dana ranije i okrenem krug preko Bihaća, Kulen Vakufa (i nacionalni park Une), pa onda Drvar, pa odatle nekim pogodnim putem do Trebinja. Povratak iz Trebinja preko Žabljaka, Pljevlja, ... pa kući. Ukupno oko 1.600 km., računam četiri dana na putu. Promenio April 17, 2019 član zika56 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1764 Napisano April 18, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2019. at 17:58, zika56 je napisao: Nekoliko godina unazad planiram da odem na ovaj skup i uvek me nešto spreči. Ovog puta jedino ako bude neki baš totalni smak sveta (a pritom čak i mene potkači). A inače mi je plan da pođem dva dana ranije i okrenem krug preko Bihaća, Kulen Vakufa (i nacionalni park Une), pa onda Drvar, pa odatle nekim pogodnim putem do Trebinja. Povratak iz Trebinja preko Žabljaka, Pljevlja, ... pa kući. Ukupno oko 1.600 km., računam četiri dana na putu. Mogu da kažem da smo tu negde isti što se tiče propusta najboljeg skupa na Balkanu Ali ove godine se dolazi, pa makar gorelo. Ja planiram pokret u četvrtak 06.06. Polazak iz Čačka preko UE pa na granični prelaz Kotroman i dalje ka Tjentištu i Trebinje, petak je planiran za odlazak do Mostara. subota Herceg Novi, Dubrovnik. nedelja polazak nazad preko Nikšića sa obaveznim penjanjem na Ostrog i kasnije preko Žabljaka i dalje ka SRB Uglavnom, sve pohvale za organizatora, vidimo se!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1764 Napisano April 18, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2019. at 14:24, VR46 je napisao: Ко ће дочекати јун Ово се не пропушта! eeee, ako ideš u četvrtak preko Čačka da svratiš na pićence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano April 18, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Требало би у петак ујутру да кренем,договарамо се до тад Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1764 Napisano April 18, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, VR46 je napisao: Требало би у петак ујутру да кренем,договарамо се до тад Onda pijemo piće u Trebinju ako ne stignemo do tada, pozzZ BRT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano April 18, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan То свакако! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Maj 7, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Колеге,имамо ли неког из Требиња да нам препоручи неки смештај? Пре две године сам био у хотелу на самом улазу у град,мада ове године ми се не даје толико новца за два дана... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 7, 2019 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas gomile smestaja u Trebinju...najlakse je preko Bookinga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Maj 7, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa kampovanjem (u šatoru)? Ima li obezbeđenog prostora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zika56 said: Kakva je situacija sa kampovanjem (u šatoru)? Ima li obezbeđenog prostora? Postoji prostor za kampovanje. Dobar dio je u hladovini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Maj 7, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je dobar, kampovao sam Ali prosle godine je bilo toliko nevreme u petak vece da je 90% satora pustilo vodu a neki su i plivali u vodi Tako da smo u pola noci trazili smestaj Ima dosta smestaja u Trebinju i nije skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auu epski pljusak je to bio cijelu noć... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Maj 8, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, NIKOLA 1 je napisao: Kamp je dobar, kampovao sam Ali prosle godine je bilo toliko nevreme u petak vece da je 90% satora pustilo vodu a neki su i plivali u vodi Tako da smo u pola noci trazili smestaj Ima dosta smestaja u Trebinju i nije skup Znači bolje da se dođe u subotu oko podne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj rezervisan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Trenutno nismo bas u formi ni motor ni ja ali ako ide dosta ljudi odavde manje brinem pa mogu da razmotrim odlazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4909 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram već mesec dana ovaj put s tim što sam hteo da krenem 7 dana ranije, da se lagano spustim do dole i posetim nekoliko mesta usput i da se vratim u BG do 15.6, ali ova kiša ubi... Tako da umesto u subotu, verovatno ću krenuti malo kasnije, ali svakako idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2019 at 11:50 AM, NIKOLA 1 said: Jedan od boljih skupova Extra voznja do tamo, grad prelep, sama lokacija skupa nista posebno ali extra organizacija, super provod i uvek rado idem Ove godine jubilarni skup vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Jun 4, 2019 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Jun 4, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se drugari Ja u Trebinje ove godine idem okolo naokolo, standardna marsuta dosadila pa da malo zacinim Ibarska, Dolina Jorgovana, Novi Pazar, pa CG Berane, Plav, pa Albanija do Skadra i u Ulcinj Tu kupanje i spavanje a sutra dan na tenane u Trebinje Jadranskom magistralom i kroz Bokokotorski zaliv U nedelju standardno kroz Bosnu do Foce pa odatle nazad za CG i do Pivskog jezera i onda na Pluzine, Trsu, Zabljak , Pljevlja, Kokin Brod, Zlatibor, Divcibare i kuci Samo da vreme posluzi, provod zagarantovan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da ne ide na ovaj skup. Koga god pitam ide. Mislim da ce se i organizatori iznenaditi posetom ove godine :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Ситно Ситно...Сутра паковање и чекамо петак! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1. Polako se sklapaju neke kockice i sve ukazuje da burazer i ja krecem u petak preko KS, KV i dalje pa se mozda vidimo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...