zika56 17549 Napisano Januar 19, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim (ili sličnim) sirenama? 350dB 2x Универсальный 12 В 24 В DC водонепроницаемый улитка Воздушный Рог Звук Экстремальный громкий для грузовика пикап мотоцикл Лодка автомобили аксессуары легко on AliExpress RU.ALIEXPRESS.COM Покупай умнее, живи веселее! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Januar 19, 2020 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Buka od 170db izaziva smrt, ako je ovo neko Rusko oruzje za masovno unistenje nesto mi jeftino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17549 Napisano Januar 19, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bdada je napisao: Buka od 170db izaziva smrt, ako je ovo neko Rusko oruzje za masovno unistenje nesto mi jeftino. Ma to nešto kinesko, a o 350 dbB nema ni govora, nego računam da je dovoljno jako. Evo ista ta sirena gde može i da se čuje zvuk (ne deluje loše). OHANEE супер громкий автомобильный Рог 12 в 24 В клаксон части для грузовика автобуса громкий 140 дБ водонепроницаемый пылезащитный Авто аксессуары-in Многотональные и сигнальные рожки from Автомобили и мотоциклы on AliExpress RU.ALIEXPRESS.COM Покупай умнее, живи веселее! Aliexpress.com Promenio Januar 19, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15982 Napisano Januar 19, 2020 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nego Zile jel mogu to nasi nejaki kumulatori da poteraju? Ja imam kompresorsku, "spora" mi bila pa sam spojio i fabricku, prva evidentno kasni ali zato kad svirne, svirnula je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17549 Napisano Januar 19, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Nego Zile jel mogu to nasi nejaki kumulatori da poteraju? Ja imam kompresorsku, "spora" mi bila pa sam spojio i fabricku, prva evidentno kasni ali zato kad svirne, svirnula je. Mašina pri startovanju povuče iz akumulatora mnogo veću struju nego sirena, tako da tu ne postoji nikakva opasnost po akumulator (osim ako bi držao sirenu non-stop uključenu). A vazdušnu sirenu (trubice) sam imao na Land Roveru i to je dosta kasnilo sa početkom tona (dok se "zalaufa" kompresor). Kod kamiona je to rešeno tako da trube dobijaju vazduh direktno iz rezervoara pod pritiskom pa nema kašnjenja (a i zvuk je jači). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Januar 19, 2020 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Postoje kamionske sirene velicine flasice 0,5l a koje se cuju izuzetno.Naravno na vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Informacija o trubama ima dosta, imali ko nešto dobro na temu blicera? Najviše me interesuje zadnji I da ga uglavim u kofer. Reflektujucu folije koristim odavno na kolima i mogu reci da stvarno pomaže. Lepio sam ih na vrata da se vidi noću kad su otvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8749 Napisano Februar 19, 2020 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, PetkovicBecej je napisao: Informacija o trubama ima dosta, imali ko nešto dobro na temu blicera? Najviše me interesuje zadnji I da ga uglavim u kofer. Reflektujucu folije koristim odavno na kolima i mogu reci da stvarno pomaže. Lepio sam ih na vrata da se vidi noću kad su otvorena. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Ovaj automat i led traka..........najjeftinija varijanta. Nisam neki ljubitelj budženja kofera, a vrlo efikasna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja ljubitelj buđenja uopšte. Al kad je nešto oštećeno a nema zamenskog dela moramo se snalaziti. Ako pri tome može da izgleda ili funkcioniše bolje, zašto da ne, to je samo +. U svakom slučaju hvala BaneVuk58. Ako sam dobro skontao ovo može na bilo koju led traku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
consigliere 1 Napisano Novembar 12, 2021 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kod nas negde se nadju ove denali soundbomb sirene ili mora da se narucuje preko? Promenio Novembar 12, 2021 član consigliere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6354 Napisano Novembar 12, 2021 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6354 Napisano Novembar 12, 2021 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dan pre Dedamrazijade 2009. vozio sam po Bg na - 13°. Jedva sam se odledio ispod vrelog tuša kući, smrzao se i pored dobre opreme i zimskih kožnih moto rukavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 576 Napisano Novembar 13, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do skoro vozila moj motorin sve dok temperatura ne padne ispod 5C, a sad se izgleda omatorilo i stare povrede se bude te mi ne pada ni na kraj pameti da sednem dok ne predje bar 12C... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmil86 15 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1200 GS-A 2010. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l ima neko neku preporuku za sirenu? Gledam ovu denali soundbomb i soundbomb mini, al ne znam je l to moze bez nekog kasapljenja instalacije? Za ovu fullsize vidim da ima posebna instalacija, ali uglavnom je za LC, tj za noviji od mog. Motor je BMW R1200GS 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14548 Napisano April 28, 2023 Cool tip, 3098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, milosmil86 je napisao: Ljudi, je l ima neko neku preporuku za sirenu? Gledam ovu denali soundbomb i soundbomb mini, al ne znam je l to moze bez nekog kasapljenja instalacije? Za ovu fullsize vidim da ima posebna instalacija, ali uglavnom je za LC, tj za noviji od mog. Motor je BMW R1200GS 2010. Javis se kolegi @laband i on ti ugradi... Ja stavio denali soundbomb...leb te jebooo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmil86 15 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1200 GS-A 2010. Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam, al nema za moj motor, samo za LC. @Bole37 Koje godište je tvoj GS? Promenio April 28, 2023 član milosmil86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1871 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio ove Hella, samo nisu crvene nego crne. Turio i relay. Sa mojim nikakvim znanjem sam povezao… sviraju extra Iste sam turio i u auto Naci cu jedan video gde se cuje kako se cuju Sirena 12V dvoglasna HELLA - Lav Auto LAVAUTO.RS Sirena 12V dvoglasna HELLA - HELLA - SIRENA DVOGLASNA 12V SA RELEOM. Promenio April 28, 2023 član gox 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14548 Napisano April 28, 2023 Cool tip, 3098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, milosmil86 je napisao: Ma jesam, al nema za moj motor, samo za LC. @Bole37 Koje godište je tvoj GS? lc 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Maj 1, 2023 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nosac za vazdusare, instalaciju mogu da uradim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmil86 15 Napisano Maj 9, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1200 GS-A 2010. Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima neko sliku kako izgleda namontiran denali soundbomb (jednodelna) na vazdusaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...