zaludan 8424 Napisano Januar 25 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na Magistrali HRTPRIKAZUJE.HRT.HR Protagonistica nove putopisne serije autorice Andree Buče je Jadranska magistrala. Ta je cesta nakon izgradnje temeljito promijenila živote uz... Ovih dana počelo na HRT-u. Prva epizoda se bavila krajnjim severom - Bakarski zaliv. Videćemo dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 25 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu sta da se gleda nego sedaj i vozi. Ozbiljan rovac mi radi u ljubi, sve mi nesto sladje da kad mi čika @vex ulepša felne i stavim nove gume odem sa kabriom i tamo se qrčim po njoj nego da teram Srbu u TR. Samo da bude lepo vreme, postoji šansa ( @tumbagreska ) da je čika @Tumbe i ja delimično peglamo zajedno. Kolega @Zog nek se pripremi da zadnju diskusiju nastavimo u 6 očiju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 25 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, mile fazer je napisao: Mi nikako da se nađemo na toj magistrali a bili su neki dogovori, Jovica, Gašpar .... Ma ima mene al nema vas. Nemoj sada da se vadiš. Čekam vas! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3257 Napisano Januar 25 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ćale je napisao: Ma ima mene al nema vas. Nemoj sada da se vadiš. Čekam vas! Danas je KTM "obuven". Poziv sledi uskoro.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Januar 25 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao 1. epizodu,dobro je smislila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 31 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za sve vas koji ste propustili emisiju: https://hrti.hrt.hr/home?id=4137634b-5759-6949-1f58-9b65fd9796ed 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Januar 31 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za link.Pogledao sam upravo obe epizode, dobro je to Andrea uradila.Sredinom veljače idemo doma, spavanje u Rijeci i od Rijeke magistralom do Starigrada.Poslije na autocestu do Splita.Već se radujem.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 31 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: Hvala puno za link. Pogledao sam upravo obe epizode, dobro je to Andrea uradila. Sredinom veljače idemo doma, spavanje u Rijeci i od Rijeke magistralom do Starigrada. Poslije na autocestu do Splita. Već se radujem. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Dobra opcija ti je, da se u Šibeniku vratiš na Jadranku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 31 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, el classico je napisao: Hvala puno za link. Pogledao sam upravo obe epizode, dobro je to Andrea uradila. Sredinom veljače idemo doma, spavanje u Rijeci i od Rijeke magistralom do Starigrada. Poslije na autocestu do Splita. Već se radujem. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Planiraj nešto i za leto. Već je red da se upoznamo i odvozamo nešto. Gde ćeš bolje nego na "magistrali" . A bujrum i u "deželu" Slovenačka "delegacija" će te rado dočekati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Januar 31 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati, osijećam se počašćen pozivom slovenske delegacije Planiram duži boravak u Dalmaciji tamo u devetom misecu.Morat ću odvojit zeru vrimena.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 31 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ćale je napisao: Planiraj nešto i za leto. Već je red da se upoznamo i odvozamo nešto. Gde ćeš bolje nego na "magistrali" . A bujrum i u "deželu" Slovenačka "delegacija" će te rado dočekati. Ako smem, ja bih da se učlanim u tu delegaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 31 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Ćale ministar turizma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 31 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, nemo je napisao: Ako smem, ja bih da se učlanim u tu delegaciju... Pa zar ne vidiš da sam te već učlanio Ti si predsednik, samo sam čekao da ti kažem kad se sretnemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li info, od vas znalaca, iz pravca Rijeke ka Dubrovniku koji deo "Jadranke" nije interesantan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 31 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, mickeyZ je napisao: Moze li info, od vas znalaca, iz pravca Rijeke ka Dubrovniku koji deo "Jadranke" nije interesantan? Po meni: 1)Maslenica - Zadar - Šibenik (vodi kroz brojna naselja, puno radara... OK, ide uz more a vredi u Zadru posetiti morske orguje, svetska atrakcija 2) Split - Omiš (opet vožnja kroz naselja, leti neopisiva gužva) 3) Ako obuhvatimo i Crnu Goru: Tivat - Budva - Bar (loš asfalt, velika gužva ... ali tu nema alternative) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, nemo je napisao: Po meni: Hvala legendo Crna Gora nije u planu. Planirani period je van sezone, tj. 1 Maj je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sejo MaglajBH 14 Napisano Jun 21 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipi, Evo da se i ja uključim. Krajem mjeseca planiram max 5 dana turu jadranskom magistralom. Po meni, jedna od boljih. Prošli put me put odveo prekod Dubrovnika and all the way down do Sv.Stefana. ovaj put plan je: Day 1: kuća - N.Travnik - Bugojno - Šuica - Tomislavgrad (predivna etapa, posebno vidikovac kod Tomislavgrada) - GP Aržano - Cista Provo - Gornja Brela - Pisak Day 2: Pisak - Omiš - Podstrana - Split - Trogir Day 3: Trogir - Primošten - Šibenik - Vodice - Pirovac Day 4: Pirovac - Pakoštane - Sukošan - Bibinje - Zadar - Starigrad - Senj Day 5: Senj - Rijeka Šta obavezno posjetiti, gdje svratiti, na šta obratiti pažnju....? Svaki prijateljski savjet je dobrodošao.x btw, inače sam vuk samotnjak i većinu tura na svom Traceru vozim sam. Ali....u ovom slučaju, ako ima neka ekipa koja tih dana planira biti u istom području, rado bih se pridružio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano Jun 21 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kod Senja okrenuo motor pa jos jedan krug do Karlobaga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano Jun 21 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih se od Karlobaga popeo uz Velebit do Kubusa https://maps.app.goo.gl/BN5CcQBRpuCj5MYR8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 21 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Sejo MaglajBH je napisao: na sta obratiti pažnju....? Ako vikendom prelazis gp arzano ili kamensko gledaj da to bude sto ranije jer se tim danima ceo taj kraj bosne sjati u makarskoj i okolini pa zna da bude zastoj. Ja prosli vikend cekao sat ipo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 21 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, travelman je napisao: Ako vikendom prelazis gp arzano ili kamensko gledaj da to bude sto ranije jer se tim danima ceo taj kraj bosne sjati u makarskoj i okolini pa zna da bude zastoj. Ja prosli vikend cekao sat ipo. A gde je neko pisanije o tom izletu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 21 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Eol je napisao: A gde je neko pisanije o tom izletu? E drug moj, kolko su me puta "ismejali" zbog voznog parka kojim putujem toliko sam puta izgubio volju da pisem putopise. Hteo i ovaj vikend da vozim jadranku al se pre neki dan dogovorio sa forumskim bajkerima da se u nedelju vozimo skupa pa mi sad truba da ih ispalim i slažem da sam zauzet. Al, realno, bolje jedna Jadranka nego njih trojca al opet dobri su momci i sve ih volim pa se zato ovaj vikend druzim sa njima. Volim i tebe, specijalno za i zbog tebe ce biti neka pisancija sa te voznje. Obecavam 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 21 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Sejo MaglajBH said: pozdrav ekipi, Evo da se i ja uključim. Krajem mjeseca planiram max 5 dana turu jadranskom magistralom. Po meni, jedna od boljih. Prošli put me put odveo prekod Dubrovnika and all the way down do Sv.Stefana. ovaj put plan je: Day 1: kuća - N.Travnik - Bugojno - Šuica - Tomislavgrad (predivna etapa, posebno vidikovac kod Tomislavgrada) - GP Aržano - Cista Provo - Gornja Brela - Pisak Day 2: Pisak - Omiš - Podstrana - Split - Trogir Day 3: Trogir - Primošten - Šibenik - Vodice - Pirovac Day 4: Pirovac - Pakoštane - Sukošan - Bibinje - Zadar - Starigrad - Senj Day 5: Senj - Rijeka Šta obavezno posjetiti, gdje svratiti, na šta obratiti pažnju....? Svaki prijateljski savjet je dobrodošao.x btw, inače sam vuk samotnjak i većinu tura na svom Traceru vozim sam. Ali....u ovom slučaju, ako ima neka ekipa koja tih dana planira biti u istom području, rado bih se pridružio. Moj savet ti je da posle Sibenika izadjes na autoput do Starigrada. U tih devedesetak km Sibenik-Zadar obalom osim guzve i konstantnog ogranicenja imas 2 krivine kod Pirovca i kruzni tok kod Murtera, totalno nezanimljivo. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Jun 21 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slažem s prijedlogom.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi onaj gore ne pomrsi racune, planiram da 30.08. krenem za Vilah. Danima planiram rutu kako bih izvozao Jadranku, a opet da mi ne uzme previse vremena. U Hrvatsku bih usao na Metkovic, a dalje je kombinacija obale (Ploce-Makarska i Starigrad-Rijeka) i autoputa (uzeo u obzir ovu temu, bravo za nju). Izasao bih u pravcu Ilirske Bistrice, pa zatim dolina Soce, Vrsic i prelaz kod Kranjske Gore. Spavanje isplanirano za Trebinje, Sveti Juraj i Vilah. Svaki savet je dobrodosao. Promenio Avgust 17 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...