branko036 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stels 850G/PE ili Can-am Outlander MAX 570 DPS ? treba mi neki savet oko kupovine quada do 10000e svaki odgovor mi dobro dosao hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Savet sa moje strane... koji ti ne treba ... bi bio da napraviš malo trezveniji izbor... a to je japanska mašina (recimo Yamaha). Mislim da za taj budžet dobacuješ do recimo nekog 450ccm (možda i više) , koji bi morao naravno da bude 4x4 i sa blokadom diferencijala. Kod sve te kinezarije pouzdanost je još uvek upitna, iako su mora se priznati, ozbiljno napredovali. Japance redovno servisiraș i voziš...ovo drugo zna da bude ok 3 puta i četvrti...ostane u bari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano April 1, 2019 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za stels ne znam ali je BRP ozbiljna marka kvadova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Istina. To je u stvari ista grupacija. Negde je poznatije kao Bombardier...a ta je firma pa ovde poznatija kao SeaDoo. Uglavnom. Kao i za mnoge druge...pa hajde reći ću ozbiljnije stvari...a vi me demantujte...garancija, servis...katastrofa. Kvare se i japanci, naravno...ali verujem da je svima poznato da je japanski proizvod, naročito u auto- moto svetu poznat kao kvalitetan i iznad svega pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko036 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pronto pa koji mi vi preporucujete da uzmem ? ja sam se do sada nesto raspitivao, svi mi prvo kazu can-am pa onda ostalo ne znam da nije mala kubikaza 570? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na persiranju, ali to zaista nije potrebno. Ja stvarno nemam razlog da reklamiram bilo koga. Sa japanskim kvadovima sam imao kontakta i njihove proizvode smatram izuzetno kvalitetnim Na izbor...pa bilo čega ovde, kad nas na Balkanu, utiče ne samo realni kvalitet, već i sve ostalo što ide uz to...a to mu dodje, kvalitet (ili ne) postprodajne usluge, dostupnost rez. delova...pa i lično znanje i poznanstva. Ako u svetu "lokalnih" kvadista vlada uverenje i što je važnije iskustvo ( zbog svega rečenog) da je neki BRP proizvod validan...onda je to, to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano April 1, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Onaj stels gepard sam imao priliku da vozim nekih pola sata i putem i po njivama... Nov, novcijat, donet za reklamne voznje. Iskustvo sa kvadovima pre toga je par krugova sa kinezom od 250ccm i to ulicom! Utisak sa ovim stelsom je bilo woooww! Cudo polece po oranju! I bio sam odusevljen sve dok nisam posle presao na nekog outlandera, sad ne znam koji tacno, imao je manju kubikazu al dosta skuplji, 13k eura, tako nesto... Ne znam kako da objasnim, al delovao mi je mnooogo kvalitetnije i udobnije. Kao da sam iz Lade sa motorom od Kajena seo u novu Tojotu lendkruzer! Na kraju se i prodao jedan primerak i to Stels! Ljudi (lik sa klincem) bili odusevljeni brzinom i velicinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko036 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ser ne znam sta da radim. Mozda je bolji can-am ali je i skuplji 3000e sto nije malo. Ovo prave rusi,trebalo bi da bude kvalitetan i cvrst. nisam pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6036 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Gruju 1595 on ima novog steels 850 vec dve godine. On ti je u Kg pa otidi do njega pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko036 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gruja1595 Grujo ,moze mala pomoc oko quada? Kupio bih ovog rusa,pa me zanima koliko si zadovoljan i kakvi su utisci? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...